Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
5.6.08 12:34

Deimosko , já jsem dnes nějak mimo, to zase ty vedra, tak to píšu natřikrát. My to s tím nočníkem máme naopak, bobek se mu podaří, ale čůrání to je o náhodě. Jinak já ho posazuji zatím většinou po obědě a ne když si řekne, jelikož si ještě neříká, takže je to spíš náhoda, ale snažím se, aby bobek byl do nočníku, nemám na to, to z něj potom seškrabávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.08 12:40

Dekuji za privitani :-) Valiku, prosim te, jak se pridava ten metrik? nejak nejsem schopna na to prijit a to tady nad tim sedim uz dvacet minut. nejak si nepamatuji, jak jsem to tam dostala poprve :-)
Taky jsem rada, ze sme na tom temer stejne, protoze fakt jsou tady temer vsichni v prvni polovine listopadu. Jo, my mame doma temer 18 mesicni Nelinku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.08 12:44

Ahojky holky,Skřitku vítám Tě a přeji jen samé dobré zprávy a pevné zdraví. Já budu rodit v Motole, takže Ti bohužel neporadím:-(.
Deimosko moc Ti děkuju za zprávy:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.6.08 12:52

Je Nelinka, to je můj sen, ale manža chce Karolínu, no já to neřeším, jelikož to bude asi kluk. Jinak my máme skoro 18 ti měsíčního Matěje. Na metřik se mě radši neptej, já ho vkládala dva dny a bez pomoci holek by to nešlo. Myslím, že na straně 11 naší diskuze je odkaz na návod vložení metru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
5.6.08 13:53

Skritku: vítej mezi námi.

valíku: my zatím zkoušíme nočníkovat 4 dny a za tu dobu byla jen jedna drobná nehoda, když byl zabraný do hraní a nevšiml si, že čůrá - jak to ale zjistil, hned chtěl na nočník. Luky na nočníku nikdy neseděl déle než 10 vteřin (to se hned vyčůrá a zase letí pryč), tak pak s tím bobkem nevím, jak to vyřešíme. Do nočníku ho neudělá ani za nic, klidně ho drží celý den, dokud nedstane na odpolední spaní plínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.6.08 14:09

tak to je teda šikula po čtyřech dnech. My se s tím trápíme asi půl roku, ale je fakt, že nemá cenu to zkoušet před rokem a půl děti si to prý neuvědomují, spíš je to pro mě pohodlnější, že pak s tím mám míň práce a navíc mám pocit, že mu to do nočníku jde líp, nemusí tolik tlačit jako do plíny. Ale výhoda je v tom, že si na něm zvykl sedět a nepřijde mu to jako něco nenormálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.08 18:01

tak ja jen zkousim jestli mi funguj ten metrik, Valiku, diky, nasla jsem tu stranku i navod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.08 18:04

takze nefunguje, noooo, co delam spatne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.08 18:04

takze funguje, omlouvam se za tyhle dve prispevky o „nicem“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
5.6.08 20:00

ahooj těhulky :)
taky tě vítám Skřítku :)
Včera jsem byla na kontrole a odběrech na vývojové vady. Bohužel mi dělali i další odběry na kterých jsem byla před třemi týdny, ale ty se prý někde v laboratoři ztratili :( Teď budu trošičku nervozní z toho, že budu čekat, jestli mi zavolají, že je něco špatně.
Registrovaná k porodu jsem taky v Motole. Termín mi vyšel zrovna na dobu, kdy tam mají taky rekonstrukci. Ale nějak se to zvládne. :) Zatím žádné oblečení pro mimíska nakoupené nemám. Myslím, že na to bude dost času po prázdninách :)
Krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.08 20:27

No ja jsem z te Bulovky ne uplne nadsena, ale zase lepsi nez Krc nebo Vinohrady. Skoda, ze jsem nestihla ten Motol-maji dobre vybaveni i doktory. Ja jsem totiz mela terminy dva, jeden podle mesicku 26.11. a druhy podle prvniho ultrazvuku 8.12., no takze jsem se hooodne brzo bezela zaregistrovat do Podoli na ten prosinec, protoze tam budou malovat od 23. list. do 1.12. tak jsme byla rada, jak mi to hezky vyslo a ze jeste meli volno. No jenze dalsi ultrazvuk v I. trimestru rekl, ze mimi je velke tak, jak ma byt a termin se upravil podle mesicku, tedy na ten listopad. Jenze ted uz je bohuzel pozde se registrovat, takze jsem vsude volala a vsude uz bylo plno. Az na Bulovku, kterou jsem mela jako posledni moznost. Tak tam asi zajdu v pondeli…No to jen tak mimochodem moje story :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.08 06:46

S těma porodnicema je to fakt děs!!! Nejdřív jich polovinu zruší a teď je všude narváno, abysme se pomalu bály, že budeme rodit na chodníku před špitálem :?

Holky mě vám tolik bolí příčný břišní svaly nevíte co s tím? Snažim se masírovat, ale moc to nepomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
6.6.08 11:07

ahoj holky, je tu někdo na pokec?
Broskvicko s tím bříškem ti neporadím. Nepřetáhla sis ty svaly někde, když ses třeba pro něco natahovala? Jestli to máš natažené, tak to za pár dní přejde :)
Zítra se s manželem asi půjdeme podívat na královský průvod, tak jsem docela zvědavá na krále a královnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.6.08 10:18

ahojky holky a hlavně vítám nově příchozí! já teda četla ted snad 10 minut jak jste se rozjeli, celý týden na to nebyl čas, využili jsme krásného počasí na nějaké naše aktivtky a ted jen koukám co jsem tu zameškala.o)))

taky jsem se porpvé porodu trošku bála, ale říkala jsem si zvládla moje mamka porodit 4 děti tak já to jedno zvládnu též!!! no oproti ní jsem to měla delší hehe, já prý byla na světe za chvilku a bráškové taky, zato aník od středy ráno 8 a narodila se ve čtvrtek v 11dopo, ale uteklo to fakt! jela jsem teda do nemocnice až v noci protože mi to tak radili ostatní dokud nepraskne voda nelez tam a tak jsem poslechla a bylo.o) ted už vím co mě čeká a i tak se bojím, hlavně aby prcek byl v pořádku.

jinak v úterý jdu opět na kotrolu a muj doktor mi zatím dělal ulz 2× protože podruhé ve 13 týdnu měřil zda to odpovídá a šup posunul mě o týden dopředu,ale už brzo jdeme na srdíčko tak tam si mrňouska pořádně užiji a u nás to natáčejí i na video, tak se těšíme jak bude zase rodina zkoumat co to je.o) tak holky mažu dělat obídek! zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.6.08 23:26

Ahoj holky,
dneska jsem konečně svoje těhu oznámila a už to nemusím skrývat!
Dala jsem tchánovcům mimi jako dárek k narozeninám. Dostali přáníčko, do kterého jsem napsala:

Milá babičko, milý dědečku,
přeji Vám oběma vše nejlepší k narozeninám. Ještě se neznáme, ale doufám, že se na přelomu října a listopadu konečně uvidíme a že Vám pak budu moci své gratulace vyjádřit osobně.
Tady je moje fotka, abyste věděli, jak vypadám: (vlepeno foto z UZ)
Vaše druhé vnouče

Vůbec to nečekali (což je trochu nepochopitelné, protože je to na mně dost vidět a vypadám jako v 7. měsíci - takže moje dlouhé maskování fungovalo), ale byli moc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí