Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.5.08 13:01

Ahoj holky, Deimosko, to musela být bomba takhle vidět pohyby:-). Stejo, Valíku mě taky včea nebylo zrovna do skoku. Moje Dr. říkala, že ženy jsou na tlak v těhotenství citlivější, takže na sebe dávejte pozor. Nakashi vem si vitamíny B a C a v těhu se může na nachlazení Sinupret - jsou to bylinkový kapky, taky Vincentka pomáhá. Měla jsem minulý týden pěknou rýmu a fakt to pomohlo. Škoda, že teď nemůžeme něco pořánýho… ale kvůli miminkům co bysme nevydržely:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.5.08 15:01

Ahoj holky,
ten včerejšek můžu jen potvrdit - taky mi bylo špatně 8O Když jsem jela autobusem domů z tripple testu, tak jsem se málem :poblion:. Dneska mi bylo ještě maličko špatně, ale už ne tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.5.08 15:14

tak to jsem ráda že to nebylo jen u mě, dneska mi je taky ještě šoufl ale je to mnohem lepší jak včera,za chvilku půjdeme s pejsinama na procházku tak si pořádně provětrám hlavu a večer bude určitě super .o)
přeji všem krásný víkendík!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.5.08 21:36

čau holky, musím se smát.. v pátek mě bylo od rána tak blbě, že jsem v každém prostředku MHD otvírala okýnko a hledala pytlík. A ještě večer jsem prý byla zelená :D tak to jsme na tom byly všecky stejně. Přeju krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.5.08 08:21

Ahojk holky:)…Teda asi byl nejaky spatny tlak..ze vam bylo vsem tak spatne:) Uz je aspon lip?…Me ted porad silene boli hlava…ale asi od patere…porad sedim u pocitace…a uz se to neda zvladat:(…

Dneska zatim neypada ze bude tak hezky jako o vikendu:(…snad se to vybere…

No a jaky byl vikend:)?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.5.08 12:12

Ahoj holky, tak jak je po víkendu? Deimosko , Stejo v jakém týdnu jste cítily pohyby. Já jsem začátek čtrnáctého a jsem přesvědčená, že už je cítím, je to možný? Nejsou to teda žádné kopance zatím jen kopanečky, ale přesto už o nich vím. Nakashi na bolením hlavy taky trpím hlavně dopoledne a když mám hlad, to je děs. Začínám trpět takovýma hladovýma záchvatama. Na záda mi zabírá jedině to plavání, ale toto těhu trpím místo bolestmi krční páteře - to jsem měla od PC z práce, křížovými bolestmi, hlavně když se zničím na zahrádce v jahodách, tak to pak večer hekám. Jinak čekají nás pařáky, jsem ráda, že konec těhu připadá na podzim, kdy bude snad normálně trochu zima, ne moc, abych se vešla do bundy. Jinak s porodem na zimu mám ty nejlepší zkušenosti, než přijde jaro, tak se dá člověk trochu do kupy a mimísovi se taky asi víc líbí, když je zachumlaný v kočárku. A v létě už je to hotový človíček, který leze po zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.5.08 18:32

Ahoj holky,
tady v Brně je taky docela hnusně.

Těším se už taky na pohyby mimina. Dneska jsme byli na ultrazvuku a pošoupli mě o týden dopředu, tak už jsem prej 16 plus 3, tak třeba to taky budu brzo cítit. Asi prý budeme mít kluka. A to jsme si byli jisti holkou :P

Valíku, s tím porodem na zimu souhlasím, člověk si odbude to nejhorší přes zimu a pak jsou všichni ready na jaro. :wink:

Mám šílenou chuť jet k moři. Máte to taky tak někdo? Hned bych se vyplázla někde na pláži pod stromem a čučela na vlny. juuuu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.5.08 20:33

Leno, tak jet k moři mám chuť taky a třebas i do Chorvatska. U moře jsme nebyli tři roky a už mi to doost chybí, ale asi si budem muset ještě nějaký ten rok počkat. Dnes jsme si šli aspoň zarelaxovat do solné jeskyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
26.5.08 21:03

Ahoj holky,
dneska jsem byla u dr. a tripple testy dopadly dobře. Za 3 týdny jdu na velký UZ. Dneska mi jen dělal vnitřní vyšetření a prohmatával břicho, jinak nic. Ty pařáky mě moc netěší - musím maskovat těhotenství do 7.6.

valíku: myslím, že už pohyby vážně cítíš - tedy ty úplně první náznaky. Já jsem první náznaky cítila asi v 13+4tt, takže zhruba ve stejné době - jen malé ťukání. Dneska jsem se schválně ptala dr., od kdy cítí druhorodička pohyby, a podle jeho tabulek prý až od konce 18tt :wink: - jsem mu radši ani neříkala, od kdy je cítím já, protože by si ťukal na čelo, že se mi to jenom zdá a že si něco vsugerovávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.5.08 21:03

A jaké to bylo, Valíku, v té jeskyni? Lákal nás tam známý, ale tehdy jsme nemohli. Chtěli tam snad i přespat či co. Chorvatsko už jsem si vyžadonila, tak sna v červnu do kempu i se psem :D My to máme zatím jednodušší… třeba se tam někdy sejdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.5.08 21:20

Leno , do jeskyně jsme chodili už od narození, jelikož malý trpěl na ekzémy, ale to jsem brala spíš jako nutnost. Dnes jsem si to poprvé fakt užila, jelikož malý si tam hrál se solí jako s pískem a já se mohla v klidu natáhnout na lehátko a jen jedním očkem sledovat co se děje. S mořem se to teda srovnat nedá, ale je to příjemná změna. Jinak k moři jedeš autem, já bych v těhu tu cestu autem asi nerozchodila, je to dost náročný, ale zase pak to bude super. My jsme kdysi procestovali autem půlku Řecka a byl to skvělý zážitek, nevázat se na nějakou cestovku a hlavně ty kempy, to se nedá srovnávat s ČR.
Deimosko , gratuluji k TT, to ti řekli výsledky hned nebo sis musela počkat. Já už si to nepamatuji, ale je to jen odběr krve, nebo ještě něco jiného? Je divné, že se tě dr neptal na pohyby, mně se u prvního ptal, to jsem je měla v 16 tém týdnu, ale už si nepamatuji jestli od početí nebo těhotenství, ale byla to pro něj významná informace, nutil mě si vzpomenout přesně na den a pak mi posunul termín porodu, ale jak jsem pak četla, tak podle pohybů je to hodně nepřesné a dělalo se to spíš dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
26.5.08 22:45

valíku: na výsledky se musí čekat. V prvním těhu jsem je měla za 5 dnů (v pondělí odběry, v pátek výsledky) a teď taky, ale včetně víkendu (ve středu odběry, v pondělí výsledky). Bere se na to jen krev.

Mého dr. nezajímá, kdy těhotná začne cítit pohyby, protože, jak jsi psala, je to hodně individuální a nedá se podle toho usuzovat na termín porodu. Dneska si taky skoro ťukal na čelo, když jsem mu říkala, že už je cítím (a to jsem už 18tt - a jak jsem psala, cítím je od 14tt, ale to jsem mu radši neříkala). Na to, jestli mamina cítí pohyby, se dr. ptá až po 20tt (a nezajímá ho od kdy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.08 08:19

Ahoj holky, přeju Vám krásnej den:-). Včera ve vaně jsem Deimosko měla stejnej zážitek s Bublíkem jako Ty s Tvým mimi. Náááádhera. Nadzvedl se mi podbřišek, prostě zázrak. Škoda, že to bylo jen jednou a skoromanža o to přišel. Ale pořád ho uklidňuju, že si na mimi našahá později dosyta:-).
K moři jedeme do Egypta. Cítím se dobře a tak není nic co by tomu bránilo. Vybrali jsem si 4* hotel s all inclusive v Tabě, která je nejchladnější a tak se těším jak na 8 dní vypadnu a budu odpočívat:-). pak Vám povím jaké to bylo. Jedeme od 9.6. a to budou ještě teploty pod 30 stupňů.
No a 12.7. se vdávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.5.08 11:50

Ty jo broskvičko, tak to je romantika, Egypt a pak svatba. Gratuluji. Jinakm v Egyptě jsem byla moooc spokojená, nedá se to absolutně srovnávat s evropskými zeměmi, hlavně jak se tam o nás starali, všichni byli v pohodě. My byli v Hurghádě. Kde je Taba? Moře čisťounký, teplý, hotel v pohodě, ale je fakt, když se člověk dostal z vyznačených tras, tak ho zaskočila chudoba, lidi spali na ulici a zvířata v těch jejich domech, všude spoustu odpadků. A jak probíhají svatební přípravy? Já jdu svědčit kámošce taky v červenci a u¨nich doma se doslova vše přestavuje, maluje, teď je bude čekat pečení, no hrůza. Jinak teda absolutně nevím v čem půjdu, musím se po něčem poohlédnout.
Holky nevíte, kdy se dělají ty příšerný testy na cukrovku, jak musí člověk vypít asi litr příšerně sladké vody a pak hodinu čekat? Na to se fakt vůbec netěším a nejradši bych na ně nešla. Jinak já jdu zase dnes plavčit, musím využít toho, že se zatím vejdu do plavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.5.08 11:52

Koukala jsem na začátek diskuze, že nás bylo nějak víc. Holky Koutečko, Teruško, Marcelo, co je s vámi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí