Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.5.08 13:11

Nakashi já myslím, že bys to říct měla, protože pak poslouchat, ře jsi je akorát využila to za to nestojí. Normál přijdeš, řekneš, že s ní potřebuješ mluvit a řekneš jsem těhotná, dál se uvidí :wink: . Ti hlavu neutrhne, spíš si myslím, že to ocení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.5.08 21:08

broskvicko, dík, mrkla jsem na ten odkaz. už jsem se s tim srovnala, kašlu na šéfa - má nějaké svoje problémy s ženskýma, takže až si to vyřeší, tak s ním třeba zase bude řeč. :D

No ale sranda je, že já jsem taky jediná, která dělá konkrétní práci u nás ve firmě, právě proto bylo takové haló - protože si zvykli, že jsem tam vždy byla a hned začala na daném úkolu pracovat. A přijde mi, že jim nedochází, že se to za chvíli změní. To bude sranda teprve. :-)

Jinak, Nakashi, té šéfce bych to asi řekla. čím dřív tím líp - ono to všecko stejně nakonec dopadne jinak, než si člověk myslí. A samo se to vyřeší, ale určo bych to řekla.

Já se taky chystám na jógu a plavání, ale nějak není čas a ještě mi zbývají 3 zkoušky. Juj. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.5.08 06:31

Valík ahojky, máš pravdu ten rok je strašný rozdíl! malá už od roku spí sama v pokojíčku, má jen matraci na zemi protože hrozně cestovala,jednou jsem ji dokonce objevila v druhým rohu pokoje spát pod oknem, jsem myslela že jsem blázen když jsem ji nenašla v posteli.o) ted už je to lepší tak budeme v nejbližších dnech kupovat palandu.o) no a a plenky? to je šikulka, ty nemá od2 ani na noc. ale říká se že kluci jsou línější,tak nevím co nás čeká.o)) a jídlo? jeeeee to nemáme problém od narození-holky ona nás jendou Anička snad sní.o)))))))))))
ale neboj on malý povyroste a uvidíš bude to mnohem lepší já se těším jak mi bude aník pomáhat!
představte si co mi udělala včera(už musím nosit lacláče takže bříško je oprvadu už vidět) a Aník si usmyslela že chce dětem co chodíme na kroužek malování ukázat kde má maminka to miminko, začala mě předevšema svlékat a chtěla vidět jak mimi vypadá a jaktože už zase spí at si jde s nima hrát, no já stála a smála se a nemohla ji zaboha vysvětlit že si ještě pár měsíců počká. myslím že i ostatní maminky koukali na tu rychlost jak se na mě začala sápat.o))) bude to veselo.o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.5.08 12:14

Teda Stejo , ty jsi vynálezce. Matrace na zemi, to mě fakt vůbec nenapadlo, pořád jsem si říkala, jak to provedem, jelikož do budoucna chceme taky vyšší postel a teď mi to přijde ještě brzy. A jak jste to udělali, aby vám tam malá vydržela ležet a neutíkala si hrát? To bude asi problém, ale jelikož teď děláme postel pro nás do obýváku tak nám stejně dvě matrace z bývalé postele zbydou, tak to je supr nápad, navíc jak jezdíme na víkendy pryč, tak jsem řešila ty postele dvě a teď to je jasný. To abych mu k té matraci udělala ještě plot, aby mi tam vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.5.08 12:20

Jinak gratuluji k výběru jmen, Matýse doma máme a Ema se mi také líbí, jenže manžel chce nevím proč Karolínu. Jenže já si myslím, že to bude zase kluk a to mě nic moc nenapadá, navíc veškerá klučičí jména, která se mi líbí jsou blízko narození. Holky co vy? Už jste přemýšlely o jménech? Hoďte sem nějakou inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.5.08 12:30

Valík: no ta matrace nám zbyla z naší postele a my si kupovali novou tak jsem to nejdřív zkoušela po obídku ji tam dávat spát a zabralo to,občas jsem ležela sní a pak odešla a ANík už cestu zam nou našla bez problémů, má pokojík hotový co začala lést tak byla hodně zvyklá si tam hrát a nepřišlo ji to divný kde je, a pak na mě do kuchyně vidí tak já vždycky šla mít nádobí a ona hupsla do pelíšku a koukala a koukala až usnula, asi je v tomhle po mě.o))) já bych spala pořád. no a na noc když tam usnula tak ji to vubec nevadilo, ani k nám nechodí až ráno když odejde tatka do práce a dá ji vyčurat tak ji někdy probere že jde za mnou,ale zachumlá se a spí dál.o) no na tu novou postel jsem zvědavá,pořád se totiž nemůžu rozhodnout mezi postelí a palandou, našla jsem si na netu pár pro i proti,ale vzhledem k menším místnostem co máme mi to pro vyjde pořád líp, jen se bojim až bude spát Aník nahoře a druhý mrnous už bude šikovný že za ni poleze,to budu mít strach je nechat v pokojíku samotné,ted to vyřeším tak že tam ten žebřík aničce ještě nedáme a budeme nahoru dávat její peřiny aby si mohla kdyžtak dole hrát. ale co potom to netuším.o))) )

děkuji za výběr, matýsek se mi líbil odjakživa ale tatka je nějak proti že jich je hodně, pak se nám líbí filip ale tak se právě tatka jmenuje a já si nedovedu představit že doma zavolám filipe a přiběhnou oba dva.o) ale mám tucha že je to holka hihi
u aníka byl napsaný Tomášek, pak se mi líbí ondášek ale chci mít jméno trošku dál než vše navršený na konci roku takže taky koukám od unora do září.o)))) tak budu zvědavá na vaše nápady.o) jinak s naším příjmením to je totiž potíž-máme ho hooodně dlouhé- :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.5.08 12:51

Stejo , koukni pro inspiraci na postele na stránky Domestav. Jsou tam různé zvýšené postele a palandy. Mně se líbí ty zvýšené a pod nima ještě prostor na hraní, skříňky a tak a vzhledem k velikosti bytu to pro nás bude nutnost. Jinak Matěj spí zatím pořád v pytli, pokud ho potřebuji vyprat a dám ho tam bez něj, tak neusne třeba hodinu dvě, takže nejdřív musím odbourat tento zlozvyk.
Filipa jsem chtěla celé první těhu a tři dny před porodem jsme to změnili na Matěje, to se pak všichni divili a u mě rozhodl hlavně význam jména. Filip byl něco jako milovník koní a Matěj boží dar a já neveřící jsme z toho byla unešená. Prostě ty těhu hormony s člověkem nevysvětlitelně zacloumají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.5.08 13:42

Ahojk holky:)Do debaty o ditkach co uz mate doma se jaksi pripojit nemuzu…ale k tem jmenum…já bych hrozně chtěla Matyáše…svátek slaví na matěje..tak to i jde ten rozestup mezi narozeninami a svátkem…a holčičku chce přítel hrozně Anitu (Pry ji budem říkat Anyyy,Nit…nevím jak..ale hrozne se mu to libi..a i kdyz me treba Emicka se libi taky vic..tak asi nijak protestovat nebudu…já mám zas pocit ze to bude chlapecek tak uvidime jak nam ty predtuchy vyjdou:) My si to ale nenechame rict a budu muset vydrzet do zari:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.5.08 13:50

Nevim proc jsem napsala do zari:)…budu to muset vydrzet az do listopadu..az do porodu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.08 14:07

Ahoj holky,
my jsme si vybrali pro chlapečka Matouš a pro holčičku Luisa, ale myslím, že to bude kluk, takže to bude Matouš, ale doma se mu bude nejspíš říkat Bublíku, Bublo, Bublinko (tak miminku říkáme teď) :P
Hele od včera cejtím pohyby a mám z toho děsnou radost :D . Byli jsme po práci nakoupit a dostala jsem takovej kopanec, až jsem vyjekla, to byla rána a dneska ráno v posteli znova, asi se mu nelíbilo, že tak brzo vstáváme a teď přes den se tam převaluje a to je teda nic moc příjemný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
22.5.08 15:38

Ahoj holky,
já ještě o jménech nezačala ani uvažovat :wink: U nás to bude zase boj se nějak dohodnout, protože manželovi se líbí slovanská jména, ale mně vůbec :( Holčičích jmen se mi líbí hodně, ale u klučičích mám vždycky s výběrem problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.5.08 00:30

Před chvílí jsem byla ve vaně a poprvé jsem viděla kopance od mimíska na vlastní oči. Byla to scéna jako z Jurského parku - ležela jsem ve vaně a najednou koukám, že mi tam něco dělá rytmicky vlnky. Vždycky kopalo tak nějak dovnitř, ale tentokrát to bylo přímo do břišní stěny. Nevěděla jsem, že už má takovou sílu - břicho mi nadskočilo snad 2 cm vysoko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.5.08 08:44

jeee deimy tak to je paráda, já ted nejvíc cítím prcka když něco dělám a jak se hodím do klidu spinká tak odpočívám i já, včera mi bylo ale tak zle že mu to vubec nezávidím, nevím zda byl nějaký šptaný tlak nebo co ale tohle jsem nezažila ani u aničky. no snad to bdue dneska lepší.

vali koukala jsem na ty stránky a postele jsou opravdu super!!! tu co mám ale vyhlídlou já z ikei je nižší,takže i pro mě lepší když bude třeba aník nemocná že k ní krásně došáhnu, asi se na ní pojedeme příští týden podívat,máme to blíž do dresden tak uvidíme, už aby to bylo hotový, mám furt divný pocit,tak abych neskončila v nemocnici a tady nic připraveného hihi. ale aník už říká že bude spát nahoře no to bude něco.o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.5.08 12:01

:D Jé holky vy se máte? Já už chci taky pohyby? No ale mám ještě čas, tak budu muset vydržet. Stejo ,včera bylo blbě i mně, bolela mě hrozně hlava, pocity na omdlení, asi je to tím počasím, řítí se k nám léto.
Jinak postel z Ikei bude určitě i levnější, tyhle jsou děsně drahé, ale je to jen pro inspiraci, my když budem něco zařizovat, tak bych chtěla, aby to aspoň deset let vydrželo, takže začnem asi tou matrací a potom tou vyšší postelí.
Jinak já s těma jménama vůbec netuším, přijde mi to ještě těžší, než u prvního. Klučičí se mi líbí Adam, Štěpán, Kryštof, Jonáš, no to by mi manža dal, navíc jsou to jména ke konci roku aspoň ty první dvě a u holky zatím vede Nela, Laura, o tom nechce manža ani slyšet, tak uvidíme, co vymyslíme. Navíc k našemu příjmení se také jen tak něco nehodí. Nakashi , atk co, už jsi se pochlubila v práci? Určitě dej vědět, jak jsi dopadla. Tak všechny vás moc zdravím, jdu zase šílet, odjíždíme na víkend pryč, tak ať to všechno stihnu. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.5.08 12:31

Ahojky holky:)…Zatim jsem to nerekla…reknu to bud v pondelinebo v utery..proste po vyplate..navic mam pocit ze na me neco leze tak nevim jestli kdyz by me doktor nechal par dni doma to vazne spis nenapisu..je to ubohe ja vim..ale mam vazne strach a takhle spis ji to proste popisu jako ze bych chtela delat i v tehotenstvi a pak neco doma taky…ze bych jim proste dal pomahala a tak..tady na me zacne byt protivna a nepusti me ke slovu:(…

Ja pohyby taky jeste asinakou dobu neucitim?:(Ale miminko uz pry slysi tak mu chci koupit nakou hrajici hracku a poustet mu ji uz ted:)..

Ty jmena se mi taky libi treba adamek..ale ty vanoce k tomu a tesne predtim narozeniny:(?…tak nevim..asi mame vybrano..Nelinku sem taky vzdycky chtela nebo natalku..ale ty maji kamaradky..tak to nechci:)Anitku nikdo jentak mit nebude…a rikat ji Anyy se mi libi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí