Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem to zkusila, ale moc šancí tomu nedávám,snědla jsem u toho celou čokoládu a zbytečně.
aspoň sis pochutnala:-).
Já jsem vzala ten prostřední popis podpisu a suše jsem ho překopírovala tady do podpisu. Nic jsem nepřidávala ani neupravovala, jen tady v profilu jsem rušila a povolovala zobrazování podpisu a taky vlastně ještě HTML - to teda nevim k čemu je, to mi poradil skoromanža, abych to zkusila. Držím ti palečky, ono se to povede
![]()
valíku: za tím png nemá být mezera. Ale taky je důležité ten podpis vložit do svého nastavení na správném místě - tzn. musíš se zrovna nacházet v DISKUSI (v jakékoliv - třeba v té naší Listopad 2008), nahoře NAD DISKUSÍ, jak je v liště
FAQ Hledat Uživatelské skupiny Nastavení Soukromé zprávy Odhlášení
tak tam kliknout na Nastavení a vložit adresu metříku do podpisu znovu a uložit. Ten odkaz, co tam teď máš, mi nefunguje vůbec, ani když jeho adresu přímo zadám do prohlížeče. ZKus metřík vytvořit znovu a ten jeho BCC kód vložit do podpisu, jak jsem popisovala. Mělo by stačit pouze zkopírovat ten kód přesně tak, jak Ti ho stránka vytvoří - nic se tam nemusí přidávat, ani značky img apod.
Holky, já jsem fakt úplně blbá.Místo BBcode jsem tam kopírovala nahoře odkaz na adresu a teď s prckem na stole u pc se mi to podařilo Akorát mi u toho vyházel všechny tužky a rozbil hrneček a v tomto chaosu se zadařilo, díky za podporu.
valíku, mě to taky dlouho nešlo a ani nevím, jak se mi to pak podařilo ![]()
Dneska mě pěkně naštval šéf, tento týden se mi nakupily různé kontroly a odběry krve (včera a dnes), v pátek jdu zase na odběry na tripl testy a v pondělí na ultrazvuk. Šéfovi to najednou vadí, přitom jinak chodim pořád poctivě do práce. Jsem si dneska posteskla, že by mi asi bylo líp bez jeho keců a hodit se třeba týden marod. Když mě by to doma nebavilo.
Máte, nebo měly jste, taky takové zkušenosti????????? To je děs běs. ![]()
Ahoj Leno, to je docela síla, na tyhle kontroly máš přeci nárok ne? Já když byla poprvé těhu, tak to také s kontrolama bylo hrozný, ne že by byly řeči, ale byla jsem neustále ve spěchu jezdila do práce, k doktorovi a zase zpět do práce, kde se to zatím nakupilo. Navíc nám v tu dobu odešla vedoucí a já to měla asi dva měsíce na bedrech. Hrozně nerada na to vzpomínám. Okolí vůbec nebralo žádné ohledy spíš naopak. Jinak s tím házením marod, to zas tak jednoduchý není. Já se o to teda nepokoušela, ale záleží na doktorovi, sestřenka, když trpěla nevolnostma a chtěla, aby jí doktor nechal týden doma, tak jí na to řekl, že to není nemoc a normálně jí nevyhověl. To mně zase praktický doktor, když jsem byla na ekg řekl rovnou, že pokud budu chtít, tak mě nechá kdykoliv doma.
Jo, Valíku, kdybych chtěla, tak máme známého obvoďáka, tak bez problému, dokonce i gyn dr mi chtela pomoct, když jsem měla jít tlumočit do laborky, kde se vyrábí chem. bojové látky, tak mi to sama nabídla, ale nakonec jsem to vyřešila jinak. Doma bych nechtěla zůstat, to jen jako krajní řešení bezvýchodné situace.
Ale myslím, že nejenom, že na ty kontroly máme nárok, ale spíš je to naše povinnost, ne? Nic víc nepodnikám, než to, co mi poručí v poradně. A taky tím pádem pořád někde lítám. Přitom šífovi o všem říkám, tak nevím.
Ale taky mi přijde, že ohledy se neberou - zvlášť, když se snažíš všecko stíhat jako předtím.
Ale bude líp. Doufám, že to není přehnaný optimismus.. ![]()
Určitě bude líp, neboj, prostě je to jen chlap, tak si to možná ani neuvědomuje, kord, když jsi do teď byla furt v práci. Jinak počkej až budeš doma, nejdřív se ti bude po práci a lidech stýskat, ale pak tě ty jejich problémy už nebudou tak zajímat. Já jsem si neuměla představit být doma, byla jsem nucený workoholic, ale pak už jsem byla děsně ráda, když jsem šla na mateřskou. Je fakt, že půl roku se mi stýskalo, ale teď bych neměnila, člověk přehodnotí svůj život a teď si myslím, že bych se už práci asi tak neobětovala, ale uvidíme za tři roky až budu prosit, abych mohla do práce
Ahojky:)…asi tady zas po ranu nikdo nebude tusim:) Koukam ze metrik se povedl:)Je hezky:)
Resite tu praci..taky jsem zvedava jak to se mnou dopadne…od zari jdu dalkove stduovat a tak doufam ze budu moc do porodu nebo co nejdele chodit sem..byla jsem tu driv brigadne..ale ted uz na smlouvu…mam zkouskove tak se snazim stihat vsechno…mela jsem to tu ale domluvene jeste driv nez jsem zjistila ze jsem tehotna a ted na konci kvetna mi konci zkusebni doba..a zatim jsem to tu nerekla…sefka je nekdy uplne v pohode..ale nekdy umi byt dost drsna…zatim jsem odtud nevidela ani korunu a mam strach ze kdyz to reknu tak me nejen vyhodi ale ani mi nic nedaji…zase mi ale pride nefer pockat do cervna a pak to oznamit…vyplatu bych mela dostat v pondeli..tak aspon do te asi vydrzim a pak uvidim..je fakt ze sem chodim jak se mi zachce..dost respektujou to studijum a autoskolu(mam behem dne treba jizdy tak odejdu)a hlavne muzu neco delat i doma…ale jak vemou tehotenstvi kdyz jsem myslela ze tu proste budu pracovat a studovat dalkove…a s mmcem jsem taky nepocitala…ale ted jsem za nej stastna a uz se moc tesim…
Ahoj holky,
leno to je teda síla! Já jsem řekla v práci, že jsem těhotná hned jak jsem to měla potvrzené od dr. a naštěstí nemám problém chodit na všechny ty testy a kontroly. Ale je pravda, že si ani nemůžou dovolit mi nic říct, protože na tu svojí práci jsem tu jediná a nikdo jinej to neumí, takže kdybych šla na nemocenskou tak se z toho zblázněj
. Jinak na kontroly u dr. má v souvislosti s těhotenstvím nárok a nikdo Ti nemůže říct ani pumpička. Doporučuju Ti přečíst si http://business.center.cz/…cast2h7.aspx
je to zákoník práce a pracovní podmínky těhotných žen a matek. Budeš koukat. ![]()
Dekuju:)…zkouknu to:)…ja nevim no..co mi reknou nadseny taky nebudou..a prave nevim jestli pockat do cervna..poznat na me neni nic..ale je to docela neferovy…a nebo proste to rict hned a doufat…jako nikam jinam me na leto a pak treba do rijna nevemou…s brichem..tady me to bavi..muzu delat i doma kdyz mi nebude dobre nebo tak…a proste bych o to nerada prisla…ale zrovna dneska ma treba naladu..ze bych po ni neco hodila… ![]()
Nejhorsi je..ze ja sem fakt posera a takovy veci neumim rikat…ani nasim jsem to nerekla..a musel to vsude rikat pritel..a ja tam jen sedela jako hromadka nestesti a cekala co se bude dit..nastesti doma to probehlo s dobrymi ohlasy…ale tady cekam presny opak:(…Ted este se na me vali tolik prace…ted jsem mela tri telefonaty co kde chteji zmenit na strankach..a asi se z toho zblaznim:(..Ale aspon je co delat..nekdy moc prace neni a pak to pomalu utika:(…
Ja bych ji tak napsala mejl..treba o vikendu a bych bych teprve prisla..ale to je srabacky:)…ale ja si neumim predstavit ze prijdu a zacnu ji to vykladat.....umi byt vazne dost neprijemna..a delat pekny dusno…treba kdyz tu dal jeden kluk vypoved..tak pak ty dva mesice co tu jeste musel byt dostaval pekny cocky…
Ahoj. Nakashi , já jsem taky poctivej posera, ale na tvém místě bych to radši neříkala až do konce zkušebky, přeci jenom práce se ti bude hodit a v dnešní době na tebe ohledy asi nikdo brát nebude.
Jinak já jsem se konečně dokopala k tomu, že jsi jdu dnes aspoň zaplavat. V prvním těhu jsem chodila pravidelně asi do 8mého měsíce a dost mi to pomáhalo hlavně se tam člověk odstresoval z práce a přišel na jiné myšlenky. Jdu na normální bazén, to těhu plavání je dost drahý a navíc pro mě v nepřijatelném čase. Tak doufám, že tam nebude moc lidí a nebudou mě všichni okopávat.
Jeee se mas..ja se aky porad chystam..ale potrebuju nejdriv plavky:)..ale taky chci chodit aspon jednou tyne..zatim chodim aspon na jogu pro tehulky…tu mam zutra..plavani pro tehulky je u nas stejne vsude zabrane..a myslim ze zaplavat si sama fakt staci:)..
Nevim..taky bych radci pockala..ale treba na me pak bude jeste hnusnejsi:(…
Vubec nevim jak to ze sebe dostanu..