Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
28.3.08 20:44

leno: aspoň podle něčeho víš, že jsi těhotná :wink: Jaký ti vychází termín porodu?

Já už jednoho ďáblíka doma mám. Dává mi pořádně zabrat a nedokážu si představit, že v takovém zápřahu další mimi donosím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.3.08 17:27

Ahoj deimosko,
termín mi vychází zatím na 12. listopadu. K dr jdu myslím ve středu, taxe konečně něco dozvím. Je to supr, včera i dnes je mi fakt líp. No - sice vím, že jsem v tom, ale zatím se mi to nelíbí 8O Právě jsem si představovala, jaké to je, když máš jedno dítko a s tou šílenou únavou a třeba nevolností musíš fungovat normálně dál…juj :roll: Deimosko, kdy máš termín ty? 8) a co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.3.08 19:41

už můžu machrovat - mám metr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
29.3.08 21:18

Pěkný metřík :) Podle poslední MS mi vychází termín 2.11., ale uvidíme, co na to dr. podle utrazvuku. Nového u mě není zatím nic, jen asi před týdnem mi začal neustálý pocit plného močového měchýře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.3.08 19:13

takže teď pořád sedíš na WC? :) to jsme na tom stejně, ale v práci je to trošku trapné, ještě, že neděláme v Lídlu, tam by nás monitorovali… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
31.3.08 12:29

Ahoj holky, tak pořád nevím, jestli vstoupit mezi vás či ne. Tyto stránky čtu pravidelně, ale zatím jsem ještě nepsala, jsem pouze pasivní uživatel, ale jelikož jste založily tuto diskuzy, tak asi neodolám. Termín mám kolem 24. 11, zatím jsem teda u doktora nebyla, tak nemám nic potvrzeno. Jinak doma mám 15 ti měsíčního lumpíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
31.3.08 13:12

Achoooj vsechny… v patek jdu k doktorovi, kerej mi teprve rekne esli je vsehcno tam kde ma byt a v kolikatym sem. Ale zacina mi byt na zvraceni … uf… nic moc…ale zatim jenom na zvraceni, neblinkam..tak doufam, ze mi to ii tak zustane. Taky se uz nemuzu dockat patku…doufam, ze vsechno bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 14:35

valík: vítej mezi námi. Já to taky ještě nemám potvrzené, k dr. jdu přesně za 14 dní. Doufám, že ti to dr. potvrdí a že bude vše v pořádku.

Teruško: Tobě taky přeju, ať to u dr. dopadne dobře. Budu moc napjatá :)

nepřihlášená Deimoska

• Citovat
  • Upravit
28
31.3.08 18:08

Ahoj holky, tak to jsme na tom všechny stejně - já to taky ještě nemám potvrzené od dr., jen 3× těhu test, ale jdu k doktorce tento čtvrtek tak uvidím. Teď jsem jela šalinou (tramvají) v tom dnešním horku a je mi taky pěkně na zvracení. Uff. Teď si radši přeju, aby ještě bylo chladno… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
1.4.08 14:39

Ahojky, ona je totiz udelana diskuse rijen/listopad2008 v tehotenstvi, tam uz je vic lidicek :) Tak se holciny presunte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.4.08 14:16

Ahoj holky, to už jste se všechny přesunuly??? 8O Dneska jsem byla u dr., tak jsem si říkala, že se k vám přidám, když už je prďolka potvrzený a tady nikdo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.4.08 19:12

Ahoj lostritis
já tu jsem :D mám taky od včerejška potvrené mimčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.4.08 19:20

Ahoj leno,
to jsem ráda, že odsud nezmizly všechny. :) Já jsem se chystala k dr. až později, ale včera jsem začla trošku krvácet, tak jsem mazala hned dneska. Naštěstí je zatím všechno ok, tak se snažím nenervovat. Myslela jsem, že při druhým těhu to nebudou takový nervy, ale je to stejný jako poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
4.4.08 21:02

Já tu taky jsem, ale od dr. to ještě potvrzené nemám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
5.4.08 16:13

Ahoj holky,
tak se k vám přidám. Těhu už mám potvrzené od dr. a mám už i fotečku :D , termín 15.11. . Je to už druhé miminko, mám doma 7 měsíční holčičku Aničku, věkovej rozdíl bude 15 měsíců, tak asi to bude pěkný záhul :D , ale už se s manžou moc těšíme.
Opatrujte se Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital