Poradna duly
Jana Čurdová
Achoj Lucko… to jsme na tom uplne stejne 20. unora posledni menst. ![]()
Taky se este bojim…
A spatnem mi je teda cely den…:(
Furt uz tri tydny v kuse…
Napiste jak jste dopadly, ja jdu k doktorovi az 2.5. hruuuza uz se nemuzu dockat…
Já jdu příští týden v pátek jen na ultrazvuk na screening v 12tt (sice budu podle ultrazvuku už v 14tt, ale to je detail
). Snad bude mimi dobře vidět - minule bylo vidět dost špatně, tak musím přijít víc napitá.
Ahoj holky,
vcera jsem byla na UT, tak uz mame 2,3 cm zarodky na rucicky a nozicky a dokonce se tam prcek celej hybal, takze uz mame i zalozenou svalovinu. Je to sice neobvykle, ale je mi oravdu porad dobre, tak ted uz jsem klidnejsi, kdyz vim, ze tam je.
Dalsi UT me ceka az za 4 tydny, tak sand do ty doby vydrzime.
Vsechny Vas zdravim a opatrujte se. ![]()
Deimosko, moc gratuluju, vidíš, jakés měla obavy, když ti zmizely příznaky - to je super ![]()
Jinak mě taky furt šoufl, ale zvracela jsem jen jeden den. uff.
Průkazku mám dostat 5.5.
Pěkně nás tu přibylo ![]()
Ahoj holky můžu se k vám taky přidat? Všechny Vás zdravím a přeju jen dobré zprávy.
Včera jsem byla na kontrole se svým skoromanžou, že se kouknem na mimi na utz a doktorka mi ho nedělala:-(, tak jsme byli tolik zklamaný:-((. Ale proč píšu, byla jsem se registrovat v Motole na porod (TP 6.11.) a chtěla jsem Vám říct, že v době 11.11. - 22.11. mají zavřeno!!! Takže když byste o Motole na tenhle termín chtěly rodit, tak prý budou muset mamušky jinam ![]()
broskvicko: jistě, že se můžeš přidat. A s tou porodnicí v Motole je to fakt nepříjemné, protože přece nikdo neví, kdy přesně budeme rodit. Třeba nějaká mamina, co má rodit třeba jako Ty 6.11. nebo naopak 30.11. se tam registruje, ale skutečný porod bude zrovna v době, kdy mají zavřeno
Nevím, jak mají takovou situaci vyřešenou ![]()
Ahoj Deimosko, prej to budou řešit, tak že tu maminku pošlou do jiný porodnice kde bude volno, ale když vidím jak mají všude plno, tak snad budou chuděry rodit až V Černé nad Ťoplou ![]()
Ahoj holky, nějak mi to nejde odeslat, tak to zkouším ještě jednou. Zdravím broskvicku, jen ať je nás víc. Já mám za sebou první UTZ a musím říct, Marcelo, že máš už pěknýho obříka. To náš mimís má zatím 16 mm, taky mi o týden posunul termín, takže to bude až konec listopadu, už teď si dělám srandu, že to bude na Mikuláše. Jinak jsem byla docela v šoku, jelikož je pěkný babyboom a mám už se prý zaregistrovat v porodnici. ne že bych nevěděla, kde chci rodit, ale přijde mi to fakt děsně brzo. Tak piště pište co je u vás nového.
Zdravím Valík
Holky,
já čumím, co vám všem dr. říká - myslím tím nějaké míry plodu. Můj dr. totiž snad vůbec nic neměří
Ani nedělá váhové odhady. V prvním těhu, když jsem se ho zeptala, jak je mimi velké, tak mi řekl stejný údaj, který jsem si přečetla v knížce, a ne něco, co by změřil. On si tam teda pro sebe asi něco měří, ale jinak na to kašle.
Deimosko, takovejch doktorů bude víc. Moje Dr. měřila mimi jenom na druhým utz ve 2. měsíci a teď mi ho nedělala, že už mi ho dělat nebude, proto prý jdu k apolináři, tam mimi přeměří.
Valíku ahojky, srdečně Tě zdravím:-)
Hele holky kde budete rodit? Máte už vybráno? Já mám nervy z toho Motola, nějak tušim, že určo padnem to tý jejich zavírací doby a budou mě vozit po čertech, ďáblech ![]()
Ahojky, Deimosko, on to asi měří, jen o tom možná nediskutuje. Můj doktor je taky nemluva a na co se nezeptám …, zjišťují podle toho stáří plodu a pak na těch dalších UTZ měří i stehenní kost a kontrolujou ledviny a tak. Jinak já to mám jasné, budu rodit v Krči, mám tam už zkušenost s prvním porodem, i když do Motola bych to měla blíž. Udivuje mě, jak si to každý doktor dělá jinak, mně dělal UTZ teď na začátku a pak až ve 20. týdnu a poslední někdy kolem 30 a toť vše, jiní doktoři dělají UTZ pomalu na každé kontrole.
Leno33 , jak je už ti ty nevolnosti odezněly. Já už mám od nich celkem pokoj, ale je fakt, že jsem živá hlavně na studených jídlech, po teplém mi bývá taky ouvej.
TAk zase písněte co je nového pa pa
Ahojky Valíku,
ta Krč je určo dobrá volba, četla jsem na ně samou chválu a navíc jsou nemocnice, která má označení Baby Friendly Hospital, tak to tam musí bejt hodně dobrý. Taky jsem o ní uvažovala a ještě uvažuju jestli padnem termínem do uzavírky Motola:-)))
valíku: můj dr. má úplně stejnou četnost ultrazvuků jako Tvůj - v prvním těhu mi ho dělal v 10tt (potvrzení těhu), 13tt, 22tt a 33tt. Teď očekávám zhruba totéž.
Mně bývá pořád blivno ráno a jsem unavená celý den, jinak mi v podstatě nic není.
Lucka - jsem se zapoměla podepsat