Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny čerstvé těhulky,co mají termín porodu v lednu 2009.Jsem z Těhulek z nově se snažících,ale už je nás tam tolik,že ztrácíme přehled jedna o druhé
a jelikož za poslední týdny nás otěhotnělo víc než dost,rozhodla jsem se založit tuto diskusi.Doufám,že se na mě holky z Těhulí nebudou zlobit ![]()
Takže všem těhulkám přeju pohodové těhu a doufám,že tu dlouho nezůstanu sama ![]()
gav ty ses na mě s těma lednounoratkama teda koukam vybodla
hele ale hlavně si to asi neměla dávat do snažení, ale spíš do stejného měsíce porodu ne? ![]()
Ahoj holky, pošlu vám sem kamarádku, minulý týden mi oznámila taky // a termín porodu jsem jí spočítala na 9. ledna 2009.
Ať je vás tu brzo hodně a přeji pohodové těhotenství a rychlé bezbolestné porody ![]()
Pavlička
AHOOOJ gav TERMÍN LEDEN BERU! Jen nevím jak to najít.. protože ve stejném měsíci porodu to není!!!! ![]()
Ahoj těhulky, gratuluju k založení ledna 2009 ![]()
už dlouho jsem vás vyhlížela ![]()
držím palce, ať je vše v pořádku!
můžu nostalgicky nakukovat?
Zdeenja z ledna 2008
Ahoj,
držte mi tu místo, zatím budu jen tak opatrně nakukovat.
Gav: četla jsem tvůj příspěvek „vedle“ - si představ, že manžel včera už lovil v kalendáři
a vybral Anetku
- že má tuto sobotu svátek.
Zdeenjo nakukuj! známe se ze snažilek! ale tys brzy po tom, co jsem přišla už rodila! Bětulince hodně úsměvů!
Zdeenjo : ahoj, no já jsem si loňských ledňátek moc neužila
, takže doufám, že teď si to užiju pořádně a se vší parádou ![]()
Bětulinka je nádherná ![]()
Holky, kolik jste měli HcG?
Já mám 231.
PETO-no jsem blbec,nikdy jsem diskusi nezakládala,tak mě nenapadlo,že musím přecvaknout jinam
Ale ona to určitě nějaká hodná admina přesune,že ![]()
LENÍ-no paráda
Teď hlavně aby to byly ty holčičky
I když já bych asi potřebovala paterčata,protože jmen se nám líbí víc,Anetka,Anička,Natálka,Šarlotka,Eliška a spousta dalších ![]()
ZDENI-klidně nakukuj ![]()
PEŤO-prosim tě,ty se vlezeš ještě do ledna ![]()
LENÍ-já bohužel hcg nevim,krev na gyndě odebíraj jen při prohlídce,tak ať si trhnou nohou ![]()
Gav: no já na kluka vůbec nevím, teda nějaké jména mám, ale manžel to zas nevysloví.. (Cyril, Kryštof). A holčičky mám v deníčku: Ellen, Tina, Nika, Agnes a Paula.
![]()
Gav kdepááák, i kdyby to nakrásně vyšlo tak už spadám do února ![]()
Ahoj holky.
jdu vám popřát moc a moc štěstíčka a nostalgicky vzpomínám,jaké to bylo před dvěma lety
ach joooooooo to tak letí.