Poradna duly
Jana Čurdová
jdu do postele nebo mi padne hlava na klávesnici dobrou noc a zítra!!! doufám, že přibudou další těhulky! ![]()
Teda holky, to se to tu rozjelo ![]()
Chystám se do hajan, odpo jsem si trochu schrupla, ten Utrog. mi dává zabrat.. ale vydržím to, stojí to za to! Udělala jsem si k večeři bramb.kašičku, mňam ![]()
Manžel se mě dneska ptal, kdy se už může začít chlubit
, je to miláček
, takže po UZV tomu už necháme volný průběh.
Jinak je mi fajn, jen nemůžu jako Laky spát na břiše kvůli prsům a jsem nafouknutá ![]()
Přeju dobrou noc a krásné sny ![]()
Taky jdu spinkat kočky! Ráno vstávám v pět
to mě jednou zabije. Dneska můj škodolibý šéf - potom, co zjistil, proč s ním nechci na oběd - zaváděl debatu schválně pořád kolem nějakého jídla.
Fakt miláček! Až jsem mu řekla, že jestli na tom trvá, tak si klidně v pondělí nechám napsat neschopenku, tak radši zmlknul. ![]()
Zítra se tu ukážu po práci, když mi nebude moc blbě. Koukejte pořádně drbat, ať mám co číst! ![]()
Dobrou všem!
![]()
Dobré ráno čmeldinky ![]()
Jak jste se vyspali?
Přeju příjemný den.
Dobré ranko ..
tak tedy mohu se k vám přidat …i když mam termín v druhé půlce prosince … …
Dobré ránko těhulky..
to máme zase krásně co?
chci jenom pozdravit jdu s hafanem na procházku a asi vezmu i prcka když byl včera cely den bez teploty.
Ahoj holky, přeji vám dobré ráno.
Unás je taky krásně. Holky mají dneska odpoledne ve školce besítku tak jsem na ně moc zvědavá.
TP mě podle netu vychází 14 - 20 ledna. Tak jsem zvědavá jake TP mi vypočíta doktor
Leníku, Já jsem se moc nevyspala. Už několikátou noc nemůžu spát.
Macíku, Rodinu.cz znám. Už jsem si nechala posílat emaily o miminku.
téééda těhulinky, vy jste se tu rozmnožili
to je dobře
tak se tu mějte pěkně a já na vás zas někdy juknu ![]()
laky: jak se jmenuje pejsek? ![]()
Jindro: ahoj, já jsem zase nemohla ty první tři dny dospat
to jsem pokaždé testovala. Ale dnes… A co Tě trápí?
Jééé, besídky prťátek mám moc ráda. Hrají holky nějaké divadélko?
Zkouším metřík, snad to nazakřiknu…
Dobré ranko ![]()
Tak já jsem se vyvalila v plavkách s koníkama na louce.Sice už tu mam ohradník,ale nechce se mi nic dělat
a na dvore je ještě stín ![]()
Jsem se ráno lekla,že jsem to s těma nevolnostma zakřikla,páč při čištění zubů jsem myslela,že vrhnu
Ale trvalo to jen chvilku,než jsem si dočistila zuby
Teď už jsem po snídani a je mi fajn
ŠAMOTKO-Mací má pravdu,já měla taky každý těhu jiný,je to prostě bordel
na nic se člověk nemůže spolehnout ![]()
Leníku, mě trápí vnoci čaté čurání a pak už nemůžu spát ![]()
Divadélko měli holky vloni o vánocích. Bylo moc pěkné. Teť když jsem se jich ptala co bude na besítce , tak říkali že budou tancovat. ![]()
Achjo holky, nějak se mi to celé komplikuje.. Přijde mi , že to je fakt naschvál ![]()
Příští víkend jedem k našim. Budu po UZV a pokud to bude dobré, tak vím, že to asi nevydržím neříct. Prostě už nemám sílu cokoliv zatajovat a uhýbat otázkám atd. Jenže je problém KDY to říct.
Mamka chce jet v pátek na celodenní výlet do Vídně s prací, volá i mě. Jela bych, ale po tom Utrog. a s tím častým čuráním byl to asi nezvládla. No ale nemohla jsem jí říct, proč nepojedu. Tak si myslí, že mi to manžel zakázal, protože bych si musela vzít den dovolené
achjo.
Takže to by přijela v pátek o půlnoci. Sobota je ok, ale manžel chce navečer jet za kamarádem do Brna na noc slavit narozky. Takže by si ani nemohl připít… A mně už z toho brní hlava, protože mi včera bylo naznačeno, že se to řekne za týden tchánům a já chci, aby to moji rodiče věděli první!
Další víkend k nám přijede sestřenice, které to budeme muset říct, protože jsem jí slíbili, že ji a jejího manžela vezmeme nějak na eurovíkend v srpnu. Jenže to nevíme, co bude, že… no a mezitím je oslava svátku tchýně ![]()
Prominte, že jsem to tu tak zahltila, ale mám toho plnou hlavičku
![]()
Ahoj JINDŘI-jo,jo,čůrání mě taky někdy přepadne,ale naštěstí vždycky zas usnu jak špalek ![]()
LENÍ-myslím,že si s tím zbytečně děláš hlavu
Vychrlila bych to hned po utz,vždycky se nějaká ta chvilka najde ![]()
Ti to závidim,tchýni to Michal vybrebentil hned po druhym testu,ukazoval jí fotku a ona jen bez zájmu,co to je?A když řekl,že pozitivní těhu test,tak se jen pousmála a bavili jsme se dál
Že by se třeba zeptala,kdy se to má narodit,nebo tak něco
Jinak je v pohodě,ale tohle mě dostalo
No a s mojí mámou jsem rok nemluvila,kvůli rozvodu a tak
V den,kdy jdu na utz má narozeniny,tak se u ní stavim,ale asi jí nic řikat nebudu ![]()