LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
14.5.08 22:05

jdu do postele nebo mi padne hlava na klávesnici dobrou noc a zítra!!! doufám, že přibudou další těhulky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 22:19

Teda holky, to se to tu rozjelo :lol:

Chystám se do hajan, odpo jsem si trochu schrupla, ten Utrog. mi dává zabrat.. ale vydržím to, stojí to za to! Udělala jsem si k večeři bramb.kašičku, mňam :P
Manžel se mě dneska ptal, kdy se už může začít chlubit :D , je to miláček :srdce: , takže po UZV tomu už necháme volný průběh.

Jinak je mi fajn, jen nemůžu jako Laky spát na břiše kvůli prsům a jsem nafouknutá :?

Přeju dobrou noc a krásné sny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
14.5.08 22:27

Taky jdu spinkat kočky! Ráno vstávám v pět :evil: to mě jednou zabije. Dneska můj škodolibý šéf - potom, co zjistil, proč s ním nechci na oběd - zaváděl debatu schválně pořád kolem nějakého jídla. :-( Fakt miláček! Až jsem mu řekla, že jestli na tom trvá, tak si klidně v pondělí nechám napsat neschopenku, tak radši zmlknul. :wink:

Zítra se tu ukážu po práci, když mi nebude moc blbě. Koukejte pořádně drbat, ať mám co číst! :D

Dobrou všem! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
15.5.08 07:33

Dobré ráno čmeldinky :D

Jak jste se vyspali? :) Přeju příjemný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
15.5.08 07:56

Dobré ranko ..
tak tedy mohu se k vám přidat …i když mam termín v druhé půlce prosince … …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
15.5.08 07:56

Dobré ránko těhulky..

to máme zase krásně co?

chci jenom pozdravit jdu s hafanem na procházku a asi vezmu i prcka když byl včera cely den bez teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.5.08 08:26

Ahoj holky, přeji vám dobré ráno.
Unás je taky krásně. Holky mají dneska odpoledne ve školce besítku tak jsem na ně moc zvědavá.

TP mě podle netu vychází 14 - 20 ledna. Tak jsem zvědavá jake TP mi vypočíta doktor

Leníku, Já jsem se moc nevyspala. Už několikátou noc nemůžu spát.

Macíku, Rodinu.cz znám. Už jsem si nechala posílat emaily o miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.5.08 08:29

téééda těhulinky, vy jste se tu rozmnožili 8O to je dobře :) tak se tu mějte pěkně a já na vás zas někdy juknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
15.5.08 08:29

laky: jak se jmenuje pejsek? :D

Jindro: ahoj, já jsem zase nemohla ty první tři dny dospat :lol: to jsem pokaždé testovala. Ale dnes… A co Tě trápí?
Jééé, besídky prťátek mám moc ráda. Hrají holky nějaké divadélko?

Zkouším metřík, snad to nazakřiknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
15.5.08 08:34

Dobré ranko :P
Tak já jsem se vyvalila v plavkách s koníkama na louce.Sice už tu mam ohradník,ale nechce se mi nic dělat :? a na dvore je ještě stín :(
Jsem se ráno lekla,že jsem to s těma nevolnostma zakřikla,páč při čištění zubů jsem myslela,že vrhnu :( Ale trvalo to jen chvilku,než jsem si dočistila zuby :D Teď už jsem po snídani a je mi fajn :D ŠAMOTKO-Mací má pravdu,já měla taky každý těhu jiný,je to prostě bordel :D na nic se člověk nemůže spolehnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.5.08 08:41

Leníku, mě trápí vnoci čaté čurání a pak už nemůžu spát :(
Divadélko měli holky vloni o vánocích. Bylo moc pěkné. Teť když jsem se jich ptala co bude na besítce , tak říkali že budou tancovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
15.5.08 08:46

Achjo holky, nějak se mi to celé komplikuje.. Přijde mi , že to je fakt naschvál :lol:
Příští víkend jedem k našim. Budu po UZV a pokud to bude dobré, tak vím, že to asi nevydržím neříct. Prostě už nemám sílu cokoliv zatajovat a uhýbat otázkám atd. Jenže je problém KDY to říct.
Mamka chce jet v pátek na celodenní výlet do Vídně s prací, volá i mě. Jela bych, ale po tom Utrog. a s tím častým čuráním byl to asi nezvládla. No ale nemohla jsem jí říct, proč nepojedu. Tak si myslí, že mi to manžel zakázal, protože bych si musela vzít den dovolené :? achjo.
Takže to by přijela v pátek o půlnoci. Sobota je ok, ale manžel chce navečer jet za kamarádem do Brna na noc slavit narozky. Takže by si ani nemohl připít… A mně už z toho brní hlava, protože mi včera bylo naznačeno, že se to řekne za týden tchánům a já chci, aby to moji rodiče věděli první!
Další víkend k nám přijede sestřenice, které to budeme muset říct, protože jsem jí slíbili, že ji a jejího manžela vezmeme nějak na eurovíkend v srpnu. Jenže to nevíme, co bude, že… no a mezitím je oslava svátku tchýně :roll:

Prominte, že jsem to tu tak zahltila, ale mám toho plnou hlavičku :? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
15.5.08 08:47

Jindro: tanečky jsou roztomilé! :D já se už tak těším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
15.5.08 08:48

Ahoj JINDŘI-jo,jo,čůrání mě taky někdy přepadne,ale naštěstí vždycky zas usnu jak špalek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
15.5.08 08:55

LENÍ-myslím,že si s tím zbytečně děláš hlavu :D Vychrlila bych to hned po utz,vždycky se nějaká ta chvilka najde :D
Ti to závidim,tchýni to Michal vybrebentil hned po druhym testu,ukazoval jí fotku a ona jen bez zájmu,co to je?A když řekl,že pozitivní těhu test,tak se jen pousmála a bavili jsme se dál :( Že by se třeba zeptala,kdy se to má narodit,nebo tak něco :? Jinak je v pohodě,ale tohle mě dostalo :( No a s mojí mámou jsem rok nemluvila,kvůli rozvodu a tak :( V den,kdy jdu na utz má narozeniny,tak se u ní stavim,ale asi jí nic řikat nebudu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí