Poradna duly
Jana Čurdová
Gav, jo mám holky.
Já jsem při holkách blila od 5 tt až do čtvrtého měsíce. Teť jsem podle Dr ve 4tt . Tak doufám že se to nebude opakovat a že to zústane jenom u těch nevolností.
Leníku, mě pobolívalo v podbříšku minulí týden. Ale naštěstí mě to už přešlo.
7.5.2008 //
utz 25.5.2005
gavott no kdybych mela postavu jak ty tak to taky neresim, ale ja mam problem i kdyz si chci koupit obycejny kalhoty, malokde sezenu takovou velikost aby to nebyly takovy ty trapny kalhoty s pruznou gumou po stranach, a pak kupovat jeste vetsi nez mam ted to uz by byl asi nadlidsky vykon
nasla jsem v praze obchod s tehu oblecenim, kde maji svoji dilnu, vetsinu veci si samy siji, takze neni problem usit na miru a je to za normalni cenu, oblekla sem si tam kalhoty co se mi libili, ale byla sem v nich dost nasoukana, takze mi je usiji o kousek vetsi a misto rovnych nohavic mi udelaji zvonovky, takze parada, takovy pekny kalhoty bych na sebe ani netehu nesehnala
JOLY-no tak to je dobrý
A zvonovky jsou určitě lepší.Já už rovný v podstatě nenosím ![]()
JINDŘI-no to si vůbec neumím představit,takhle blít
![]()
gavott ja mam taky radsi zvonovky, jeste ted koukam, jestli bych koupila nejakou tehu podprdu nebo mozna rovnou tu kojici
ahoj těhulky a nakukující snažilky ![]()
tak už jsem do toho taky spadla a začala hledat nějaké informace. Je to náš první přírůstek do rodiny tak člověk neví co a jak. Těším se na příjemné povídání!
apricose
Ahoj APRI
tak tě vítám na planetě těhotných ![]()
Napiš nám něco o sobě a dej si do podpisu tvůj a partnera věk,kdy jsi zjistila,že jsi těhu,nebo kdy jdeš k dr.,tak jak to má většina z nás ![]()
Téééda, vás tady už je!
Aby ne, když tak houfně prcháte ze snažilek ![]()
Tak ať vám ta miminka pěkně rostou
ahoj Gavottko,
je mi 26 let a ke zjištění těhotenství došlo asi před 10 dny, PM jsem mela 28.3. takže je to leden jak vyšitý (aspoň doufám
Začali jsme se snažit o mimíska před 2 měsíci - čeká mě na konci června ještě svatba, tak jsem nechtěla mít velké bříško, ale jak se tak pozoruji tak stejně přibírám tak jako tak…
Jinak mám stejné příznaky jako tady popisujete, nejvíc mě bolí prsa, je mi špatně skoro celý den (ale nezvracím naštěstí!) jsem zvědavá jak dlouho to vydržím v práci…Třeba včera mi bylo tak špatně, že jsem ráno nemohla ani vstát a byla jsem dost unavená, tak jsem zavolala šéfovi a vzala si den volna - dnes už to bylo po tom odpočinku lepší. Řeším kdy to říct v práci, nemáte s tím někdo zkušenosti? Dělám v bance, ale máme hrozně špatný kolektiv - šéf je naštěstí v pohodě,ale je to chlap, říkám že až tak v půlce června mu to stačí…
Mějte se krásně a těhulkově ![]()
ahoj těhulky,
chci vás pozdravit ![]()
Gavottko - tak jsi si založila novou diskuzi?
Schvaluju, u nás je to nějaký nepřehledný
A jak se vůbec cítíš? ![]()
hoj těhulky ![]()
APRI: vítej, tak to je super máme stejně PM tak v pondělí ti dám vědět, kdy mi pan doktor řekl termín budeme mít asi o pár dní stejnej. Jo a snažení máme taky stejný měla jsem ho taky krátky akorát čekám svoje druhý škvrně. Jinak já taky nezvracim můžu jíst cokoliv a to je muj problem jelikož už takhle mám pár kilo na víc a ještě tohle, mám docela chutě posledně to bylo na rajskou
a prsa cejtim a občas mě píchne v podbříšku ale to řikal Dr. že je v pohodě.
JOLYNKO: nejsi tu sama taky nemám štíhlou postavu ![]()
Aho ANET
dík,žes přišla mrknout
Mě je moc fajn,nemám žádný potíže.Trochu cítim prsa a někdy mám nechutenství,ale jinak si to užívám
A co ty?Vypadáš spokojeně ![]()
S tou diskusí,myslela jsem na to už dýl,ale měla jsem obavy,že si holky řeknou,že nevím,co chci a nic mi není vhod,ale opravdu se v těhulkách příspěvky ztrácely v davu ![]()
APRI-zkus si vypočítat datum porodu na netu,zadej do vyhledávače výpočet porodu.Já měla PM 2.4. a termín porodu mam 3.1. tak tobě to možná bude ještě vycházet na prosinec,ale to nevadí ![]()
V práci bych to ještě neřešila,však je čas ![]()
A dělala sis těhu test,nebo jen tak,žes to nedostala???
ahoj holky s radostí sleduju jak se rozrůstáme..
Gav já taky myslela na ten leden a koukala, jestli se objeví! přišlo mi, že holky už mají úplně jiné problémy než my! už plíny, pohyby a tak.. a my zvracení, srdíčka.. byl to chaos jsem ráda, žes to tu založila.. však se přičiníme aby se to tu rozjelo! že???????
A kdo by spadal ještě do prosince či února tak ho berem taky!!!! to je jasný!
zkusím udělat nějakou tabulku všech co nás tu jsou… a dát sem odkaz pro tu novou těhulku co se ptala na metřík!
Jdu na to! ![]()
jo jo přesně, tak je to lepší když máme svoje lednátka oni holky jsou už víc a mají jiný starosti…
GAV: super nápad ![]()
Ahoj ledňáčci, taky se k vám přesunu, jestli mě sem vezmete! ![]()
Gavottko ta nová diskuse byl fakt výýýýbornej nápad!
Chválím chválím! A Mací prosím taky přidat do seznámku!
Já tu teď pár dní nebyla, fakt mi nebylo dobře ale práci a malou vozit do školky a do kroužků zvládat musím, tak jsem vždycky doma padla, na comp jsem se ani nepodívala. Dneska je mi o něco líp, i jsem s chutí snědla večeři, tak uvidíme, jestli to vydrží nebo mě to jen zkouší.
Navíc máme trápení s kocourkem, je už dlouho nemocný a musí brát léky, které mu oslabují imunitu. A včera si chudák někde zlámal nožku, ale úplně napadrť, prostě mu jen tak nepotřebně visela, málem jsem hodila šavli, když jsem to viděla. Tak ho teď zkoušejí dát na veterině dohromady, ale moc dobře to nevidím, on se kvůli těm lékům skoro nehojí a už si prý serval dvě bandáže, takže fakt nevím, jak to s ním bude. ![]()
Bleskově jsem to tu pročetla, ale stejně honem nevím, na koho reagovat, takže všechny moc zdravím a postupně to snad napravím!
GAVOTTKA KO 28.5. Macik74 KO 20.5. UTZ 11.6. Lenika UTZ 22.5. Laky KO 19.5. Lenka 79 Šamotka MishaB. KO 20.5. LindaKa UTZ 29.5. Jindra UTZ 25.5. Apricose Ronnie KO 19.5.