LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3990
14.5.08 11:46

Ahoj těhulky, od včerejška mám od od doktora oficiálně potvrzeno těhu, termín bych měla mít 9.1., ale na utz jdu až 29.5., takže do té doby se pořád bojím a začala bych pořádně přispívat až potom, jestli se nebudete zlobit. Přece jen po 19. měsících snažení o první dítě a v mým věku mám pořád strach uvěřit tomu na 100%. Jinak jsem úplně v pohodě, kromě častého čůrání a zvětšených prsou nemám žádné příznaky. Budu ráda, když budu moci s vámi sdílet naše společné starosti, ale hlavně radosti.
Mějte se všechny krásně a opatrujte sebe i bříška!

Gav, Macík - šmírovala jsem vás dlouho v Nově snažících se, tak mám pocit, že jste staré známé… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.08 12:00

ahoj LIndo klidně se přidej… jestli tak můžeš už teď! já taky ještě neviděla srdíčko a GAV taky ne! a Jezinka jde až dnes… takže jsme všechny na tom stejně.. prsa taky cítím! svědí… a jsou takový napjatý.. hlavně v noci mě to zlobí!
a teď poslední tři dny bych pořád spala.. jak růženka!
Jo a začínám mít ten žaludek jak po mejdanu!!! fuj! i když jsem nezvracela zatím!
myšlenka na nějaké jídlo je mi taková divná! blééé a natož uvařit! každou chvíli mám žaludek až v krku!
jsem ráda, že nás tu bude víc… a hlavně máme stejné potíže.. u holek těhule z nově snažících - oni už jsou prostě jinde… všechny jsou tak kolem 19 - 24 tt a to víš. řeší výbavičku… plínky,… pohyby…
a my blití!!! :lol: :lol: a srdíčka.. jen písni… obavy hned rozptýlíme, ať na to nejsi sama.. a já jdu na UTZ až 11.6. ach jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
14.5.08 12:09

Ahoj Macíku, dík za přivítání! :)
Víš, že ti závidím ty nevolnosti? Dokud se aspoň jednou nepobliju, tak si nebudu připadat těhotně! :D Kvůli prsům se v noci moc nevyspím, byla jsem zvyklá spát na břiše, což teď absolutně nelze. A když mě neprobudí bolest prsou, tak zas potřebuju na záchod…jsem z noc asi desetkrát vzhůru.
Dokud neuvidíme srdíčko, tak to budou nervy, co? Jsme tu na tom všechny podobně, tak se budeme navzájem podporovat. Doufám, že to společně doklepeme až do porodu.
Měj se moc krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 12:11

Maci: to má být graf, ale nejde zobrazit. Píšou tam (asi, je to v Aj), že se může objevit až za den, tak uvidím.
Dostala jsem strašný hlad, cpuse bulkou s máslem :P

Lindo, ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.08 12:36

Lindo určitě to tu doklepem ke zdárnému konci! jsem optimistka! věřím tomu!!!
Leniko já si ohřívám rajskou s těstovinou a masový koule! :lol: ale nějak na to stejně nemám chutí…
ale něco sníst musím.. vše mi jde nějak „nahoru“ a ze všeho krkám… sorry za popis.. ale je to tak! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.5.08 12:42

To Macík: Tak to jsme na tom úplně stejně, až na to že k obědu máme kuřecí s rýží, všechno cítím až v krku, normálně se mi neříhá, teď pořád. Nejvíc se hrozím toho, co budu dělat, až mi začne být špatně tak jak v předchozích dvou těhu, ale zase si říkám, že když bude mimi v pořádku tak to vždycky nějak přežiju, hlavně ať vidím srdíčku a pak zase už budu netrpělivě čekat první pohyby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.08 12:45

jo jo Mishi… je to tak.. já taky normálně ne… ale teď strašně a všechno i snad rohlík mi jde nahoru! a vadí mi minerálky.. s bublinama.. kupuju džus.. děti mi ho pijou.. a mám prd! :lol: :lol:
teda holka stejně tě obdivuju tři děti… a jak se dívám ty dvě jsou ještě hodně malé co???? tak to ti moc nezávidím! to musí být záhul jak hrom! já mám už ty dvě velké… jedné je 15 a druhé 11 let!
to víš, ty už pomůžou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
14.5.08 12:46

AHoj holky - uplně mě dojalo - že už jsou tu Ledňáčci 2009 .-) my jsme z ledna 2007 a teď vidím, jak to šíleně letí.
Přeju Vám všem pohodové těhu a zdravé mimiše. Lucka a Kika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.5.08 12:51

To Macík: JJ Niki jde od září do školky, tak snad nám domů nebude nosit choroby a Terka je takové hodné zlatíčko, tak doufám že jí to vydrží, no plánovala jsem to třetí až tak nejdřív za půl roku, ale rychle jsem se s tím srovnala, asi proto, že manžel byl docela nadšený, on si zase myslí (už potřetí, se mu divím že je tak naivní) že to bude kluk. Mě je to fuk, ale manžel a rodičové by z kluka byli paf. U nás v okolí se párečky nějak nedaří, jedni známí teď mají druhou holku, a další zase druhého kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.08 12:57

Lusie děkujem za přání! je to moc hezký že nám sem holky z ledna píšete!
Mishi to je teda super! já přemlouvala manžela dva roky na třetí dítě.. a pak okolnosti v práci tomu přispěly.. a šlo to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
14.5.08 13:01

Ahoj holky,Všem moc gratuluju :D ledňáčci jsou fakt super děti :wink:
Užívejte si těhotenství.............
Renata s Matýskem leden 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.5.08 13:35

Ahoj holky

Ahoj holky, můžu se kvám přidat. Vypadá to že taky čekáme ledňátko. :D
Na utz byla zatím vydět jenom malá tečka.Na další jdu 25.5. Tak doufám že už bude vydět víc.Jinak je to moje druhé těhotenství. Doma už mám skoro čtyřletá dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.5.08 13:52

Tééda holky, vám se to tady ale rozrůstá :) Držím všem palce na pohodové těhotenství a vy mi tu držte místo :! :lol: chci k vám takýýýýýýýý :lol: o víkendu se to rozlouskne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 13:53

Ahoj,vítám nové těhulky Lindu a Jindru,to nás tu bude hromada :D
LINDO-já jsem taky optimista a vůbec si nepřipouštím něco špatnýho :D Na utz jdu až 28.5. ale jsem v klidu,vím,že tam drobeček je a bude :D Takže sem klidně choď,ať je nás tu víc :D
Mě teda vůbec nic není :D prsa bolí,ale dá se to.Občas nechuť,nebo těžko :? Včera jsem chodila dost čůrat,tak jsem se lekla,že už to začalo :( ale dnes pohoda :D
JINDRO-tak dvojčátka,jo? :D A jedno nebo dvojvaječný?
Jestli jsem na někoho zapomněla,tak se omlouvám,bude mi chvilku trvat,než se ve vás zorientuju :oops:
Jo MACÍ-v pondělí mi přišel ten kojopolštář,mam stejnou značku,co ty.V akci mě vyšel na 499,– potah mam tmavší modrou se žlutejma měsíčkama a hvězdičkama.Michal si ho nemůže vynachválit :D ale pro sebe asi uberu pár kuliček.Pod hlavou ho vůbec mít nemůžu :( páč jsem zvyklá jak mimino spát bez polštáře,jinak mě bolí krční páteř,tak uvidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
14.5.08 14:07

Jak tak koukám, tak jste tu všechny už zasloužilé a zkušené několikanásoné matky. Budu si k vám chodit pro uklidnění a rady :) Je tu ještě nějaká prvorodička?
Zatím potřebuju první radu: jak si mám udělat ten krásný metřík, co tu všechny máte, prosím?

Spíš něž nevolnosti mám opačný problém: snědla bych, na co bych přišla a mám chuť neustále a na všechno. Teda teď myslím jídlo.....i když to druhý vlastně taky… :D

Zatím si vás budu ještě asi plést - chtělo by to nějaký seznámek, tak jestli se některá do toho pustíte, budu vám vděčná.

Na kojopolštář se taky chystám, je to super věc, vyzkoušela jsem ho u kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí