Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, musíte psát sem : https://www.emimino.cz/modules.php?…
Žádné heslo není třeba, pustí vás to samo, pokud jste členy, jakože jste. Když bude problém, pište Gavottce SZ.
AHOJKY MAMINKY?zdravím…chci se zeptat…mám ještě jedno zabalené platíčko CERAZETTE,ale jelikož už nekojím a mám normální antikoncepci…nechcete některá,která ho používáte? Balení vyšlo nějak přes 500kč a já bych to jedno platíčko dala za 150kč…
kdo chce do ledňátek musí psát sem: tady už to nikdo nečte! ![]()
Holky, musíte psát sem : https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahojky holky,jdu zase otravovat s dotazem..do kdy se nejpozději musí dát papíry na sociálku ohledně mateřské(po těhle 6ti měsících,kdy to platil zaměstnavatel)?!
Ahoj holky,
přidávám se do klubu.
Jsem ráda že je tu stránka kde se setkávají mamči se s tejně starými dětmi.
Jste tu někdo i z Brna? Ráda bych se seznámila s mamčou s prckem věku Ondráška(taky led%nátko 2009). Je mi 22 a všichni v mém věku studují či pracují a tak jsem jediná s mimčem. Hrozně moc mi chybí si pokecat o malém miláčku-zlobítku s jinou mamčou. ![]()
JP píše:
Ahoj holky,
přidávám se do klubu.Jsem ráda že je tu stránka kde se setkávají mamči se s tejně starými dětmi.
Jste tu někdo i z Brna? Ráda bych se seznámila s mamčou s prckem věku Ondráška(taky led%nátko 2009). Je mi 22 a všichni v mém věku studují či pracují a tak jsem jediná s mimčem. Hrozně moc mi chybí si pokecat o malém miláčku-zlobítku s jinou mamčou.
JP, tady už je to mrtvé, jsme jinde. Ale jsme zamčené. Zkus napsat Gavotce SZ a poptat se jí na přístup, kdyby jsi s námi ledňátky chtěla pokecat. Ale pozor, jsme strašně ukecaný. ![]()
Ahojda holky, koukám, že už jste zamknutý, mám jen takový dotaz. Nenajde se tady maminka, která má dcerku a ráda by prodala nějaké věci po ní? Moc ráda odkoupím. Snad to někdo vyřídí. ![]()
Ahoj, omlouvam se, ze sem lezu, neni tu nektera mamina z Prahy, nejlepe z Prahy 11? Potrebuju odbirat oblecky na zimniho klucika.
Kdyztak pls pisnete SZ
Luci jaké oblečení potřebujete a jakou velikost ? ![]()
Ahojky maminy,ted jsemvas nasla,ze uz je tady skupina Ledňátka 2009 ,taky mam kluka,10.ledna mu byli 2 roky a rada bych se s vama podelila o radosti i starosti
ted cekame i druhe miminko na červen ,jsem v 5 mesici a s malym je to nekdy narocni,ale radost ![]()