LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10766
20.5.09 10:22

Holky, musíte psát sem : https://www.emimino.cz/modules.php?…

Žádné heslo není třeba, pustí vás to samo, pokud jste členy, jakože jste. Když bude problém, pište Gavottce SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
20.5.09 10:28

jj. dik, uz mi to docvaklo, hezka fotka v metriku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
20.5.09 11:30

AHOJKY MAMINKY?zdravím…chci se zeptat…mám ještě jedno zabalené platíčko CERAZETTE,ale jelikož už nekojím a mám normální antikoncepci…nechcete některá,která ho používáte? Balení vyšlo nějak přes 500kč a já bych to jedno platíčko dala za 150kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.5.09 12:59

kdo chce do ledňátek musí psát sem: tady už to nikdo nečte! :D

Holky, musíte psát sem : https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
13.7.09 21:26

Ahojky holky,jdu zase otravovat s dotazem..do kdy se nejpozději musí dát papíry na sociálku ohledně mateřské(po těhle 6ti měsících,kdy to platil zaměstnavatel)?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JP
46
28.9.09 23:40

Ahoj holky,
přidávám se do klubu. :-) Jsem ráda že je tu stránka kde se setkávají mamči se s tejně starými dětmi. :-) Jste tu někdo i z Brna? Ráda bych se seznámila s mamčou s prckem věku Ondráška(taky led%nátko 2009). Je mi 22 a všichni v mém věku studují či pracují a tak jsem jediná s mimčem. Hrozně moc mi chybí si pokecat o malém miláčku-zlobítku s jinou mamčou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
29.9.09 00:02
JP píše:
Ahoj holky,
přidávám se do klubu. :-) Jsem ráda že je tu stránka kde se setkávají mamči se s tejně starými dětmi. :-) Jste tu někdo i z Brna? Ráda bych se seznámila s mamčou s prckem věku Ondráška(taky led%nátko 2009). Je mi 22 a všichni v mém věku studují či pracují a tak jsem jediná s mimčem. Hrozně moc mi chybí si pokecat o malém miláčku-zlobítku s jinou mamčou. :?

JP, tady už je to mrtvé, jsme jinde. Ale jsme zamčené. Zkus napsat Gavotce SZ a poptat se jí na přístup, kdyby jsi s námi ledňátky chtěla pokecat. Ale pozor, jsme strašně ukecaný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.1.10 09:59

Ahojda holky, koukám, že už jste zamknutý, mám jen takový dotaz. Nenajde se tady maminka, která má dcerku a ráda by prodala nějaké věci po ní? Moc ráda odkoupím. Snad to někdo vyřídí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.1.10 21:40

Luci - dotaz jsem k nám předala, tak uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.5.10 12:57

Ahoj, omlouvam se, ze sem lezu, neni tu nektera mamina z Prahy, nejlepe z Prahy 11? Potrebuju odbirat oblecky na zimniho klucika.
Kdyztak pls pisnete SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.8.10 16:12

obnovili by jse stara lednátka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.11 08:23

oblečení po malé

Luci jaké oblečení potřebujete a jakou velikost ?  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
15.1.11 19:13

Ahojky maminy,ted jsemvas nasla,ze uz je tady skupina Ledňátka 2009 ,taky mam kluka,10.ledna mu byli 2 roky a rada bych se s vama podelila o radosti i starosti
ted cekame i druhe miminko na červen ,jsem v 5 mesici a s malym je to nekdy narocni,ale radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí