Poradna duly
Jana Čurdová
Daisyzbopo píše:majuska píše:Lendíku:Tě uškrtím!mám chuť na krupičku s čokoškou!A nemůžu to, ach jo!Lendik píše:to je u mě jedno, když není krám, tak si rozpustím máslo a do toho zamíchám cukr a granko (prostě něco jako krupicová kaše bez kaše hi hi)Ty vole, tak to je moc!Asi fakt to kojení dá tělu zabrat, co?
tam není ani krupička, ani čokoška ![]()
Lendik píše:Daisyzbopo píše:tam není ani krupička, ani čokoškamajuska píše:Lendíku:Tě uškrtím!mám chuť na krupičku s čokoškou!A nemůžu to, ach jo!Lendik píše:to je u mě jedno, když není krám, tak si rozpustím máslo a do toho zamíchám cukr a granko (prostě něco jako krupicová kaše bez kaše hi hi)Ty vole, tak to je moc!Asi fakt to kojení dá tělu zabrat, co?
Vím ale připoměla jsi mi jí ![]()
Nazdar bazar,
tak my byli dnes na kyčlích. Všechno v naprostým pořádku, ale stejně máme přijít ještě na konci července.
Když jí dělali sono, tak paní doktorka povídá: ‚Tak kolikpak je vám?‘ a když jsem jí řekla, že jí teprve budou za týden tři měsíce, tak nechtěla věřit a říkala, že je to obřík..................drzoun jeden drzá
, bych chtěla vidět, kdyby tam měla Sama nebo Vendulku …je fakt, že ona je teď ještě víc napucaná a to jí jen těch 180 pětkrát denně, jak je na Bebě napsáno. V noci spí od těch osmi minimálně do pěti, takže nevím, nevím…
![]()
Aramis , doufám, že nepřestaneš chodit!!!
Jo a dnes mám výročí…přesně před rokem jsem to naposledy dostala…no, ale teď už to mám znova ![]()
DuantNefret píše:Aramis , doufám, že nepřestaneš chodit!!!
Duant, těžce to rozmýšlím… ![]()
Duant
tak to jsme na tom stejně
a kolik, že malá váží?
Samík mi konečně usnul, tak jdu se sebou něco udělat
Měla bych víc fotit…máme málo fotek, vždycky zapomenu foták doma
pěkný den, všem ![]()
Kuk
já jen v rychlosti. Dneska jsem byli na očkování na tom Synflorixu. Noc a ráno za prd - pořád řve. Nevím co mu je, buď bříško - i když docela kadí - nebo že by zoubky?
Teď ještě spinká, ale zdá se mi nějakej bílej…chjooo
Sežrala jsem milu a půl mléčné čokošky…sorry (ale na nervy fakt žužo)
Lendiku tak snad se to zlepší, a teď když ještě dostal tu injekci…snad to nebude horší…
svítí tu sluníčko ,jsem ale tak líná jít ven, půjdem až za dvě hodiny s taťkou, nějak mě přestalo bavit chodit s kočárem… ![]()
Nazdárek,
tak kdepak jste s tím hezkým počasím.
![]()
My byli celé dopolko u tchánovců. Zítra jim budou měnit okna, tak jsme jim všechno zakrývali igelitem. Byli jsme i s dětma, tak bylo veselo. Chvílemi někdo chytal nerva, no prostě veselo.
Po obědě jsme rychle vypadli a cestou domů zase hysterčil Daník. Ječel, vyváděl, že jsem ho nemohla dostat domů a pak asi do postele.
No nakonec jsem ho ukecala a už spí a Vendulka taky. Já jsem nějaká hotová, ale mám tu práci, takže jsem si nešla odpočinout. ![]()
Dietku se snažím dodržovat, ale časově nějak nezvládám dopolední svačinu. A sladké mě zatím nebere, ale absťák teprve příjde. Včera jsem cvičila na orbitreku a tak bych chtěla dneska trošku posilovat, budu to totiž střídat.
Až se děti vzbudí, vyrazíme na nákup. Zase nevím, co mám zítra vařit. Jo a ve čtvrtek jdeme opět ke tchánovcům pomoct s uklízením. Naštěstí tu bude moje mamka, takže půjdeme bez dětí.
ahoj kecalky,
něco jsem prolítla, takže jen:
Mací - tuhle mastičku používám taky na Káti ekzém a vždy se to zlepší. na promazávání máme Excipila mastný krém, jo a mací k té stravě, je nejlešpí zkusit eliminační dietu, nemusí mu vadit zdaleka všechno.
jinak mi prosím písnět, kde a jak se dostanu do naší fotogalerie a do diskuze po uzamčení. Fakt to všechno nedočtu.
Jo a někde jsem tu zahlídla sraz v Jihlavě?????
Snad se mi večer podaří juknout.
Tea1 píše:Ty vole,prej prdel
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace
GAVOTTKA píše:Tea1 píše:Ty vole,prej prdel
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace
No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou!
![]()
PETULO-do fotogalerie se dostanes normalne,kdyz si clen skupiny.A po uzamceni prejdes ne do Stejny mesic porodu ale do Skupiny,je to uplne dole a tam budou Lednatka.SAMOTKO-tak u nas je teda krasne ![]()
DuantNefret píše:GAVOTTKA píše:No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou!Tea1 píše:Ty vole,prej prdel
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace![]()
![]()
No to mi ani neříkej, doufám, že když to zadám tady od nás, že mě to vyžene někudy na ten Brandejs, jak jezdí Gav…
no jsem na to zvědavá…
Lendik píše:majuska píše:Nedostanou,kdyz je nepustimTea1 píše:A myslim si, že hlásit se budou další i po uzamčení. U nás to tak bylo a vžycky sme nový členy přijaly.A jak se sem dostanou po uzamčení??