LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
19.5.09 11:05

Tak já dnes vařím hovězí polévku a Koprovku.
Ale nevím neví uvařím toho trochu, páč už mě to štve!O víkendu jsem uvařila trochu polívky z vývaru z kolene vepř. A R. toho je nějak málo. A myslíte že si jí vzal, ne, jím jí sama.Tak ještě že jsem jí uvařila málo, nakonec by se jako vždy vilila.Hlavně že chce po mě abych vařila polévky!A pak je nejí.Nu což mě se to hodí že nemusím každý den aspoň vařit,ale už jen z přincipu!mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 11:06

Zo on si totiž raději veme rohlík s něčím něž by si to ohřál a když kojím tak mu to těžko ohřeju! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
19.5.09 11:11

Daisy - tak kup míň rohlíků a donutí ho to :wink: :lol: Manža je na to taky lenoch a pak hrabe sladkosti a brambůrky a podobně. Vařila jsem mu celou dobu co jsem byla doma, tak teď mám vegáč. Vařím jen o víkendu a je to pohodička 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 11:17

No tak to by mi pak nezbyly rohlíky pro mě na snídani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 11:32

tak dočteno!
gav souhlasím! už NEŘEŠIT! JEDNOU JSME JE PŘIJALY.. UŽ JE VYHAZOVAT NEBUDEM! MĚLA TU ARAMIS BÝT A OHRADIT SE HNED! vím že to nešlo.. tak teď musí holt trpět! :D rozhodly jsme to my ostatní!
ale ona je silná holka… ona se s tím popere!!! :roll: :wink: :D že?
holky u nás ty noci děs!!! zas! nespal.. vzbudil se už v 22 hodin.. a pak teda kolem 3 dudlíka a kojila jsem o půl 4! a v 6 vzhůru! zas jsme něco dospali ráno.. do půl 11! ale to je naprd!!! on chce pořád dudla… nebo prso.. to je prd spánek pro mě! ale jsem vděčná i za něj!
JInak exém se po té konopné lepší!!! :dance: pomalu ale jistě!!!

tak a metřík hanah… jestli půjde..
http://ticker.7910.org/…UxfE1pYQ.gif

hanah měla jsi tam toho moc.. tady to tam dej.. a vymaž mezeru po prvním img

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 11:34

spíme dlouho… tak musím jít makat!!!
ach jo!! já chci spací mimi! celou noc!!! :wink: :( :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.09 11:41

MACI-prosim,poslala jsem ti fotky par vecicek,co jsem vcera dostala od kamosky,tak az budes mit cas,diky :D A nevim,proc by mela Aramis trpet?Kdyz sem prisly ty velky kecky jako treba Tea a Duant :D pribylo nekolik stranek denne navic a nikdo je nevyhazoval,bylo to supr :lol: A ted kdyz nekdo ma min casu,tak to bude odsuzovat? :? Jsou to proste zensky,nevedi co chtej,kdyz tu nikdo neni,tak si stezujou,ze neni co cist,a kdyz je co cist,tak brblaj taky :lol: Hele ty vase noci,to je ocistec,chudero :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 11:42
Macík74 píše:
tak dočteno!
gav souhlasím! už NEŘEŠIT! JEDNOU JSME JE PŘIJALY.. UŽ JE VYHAZOVAT NEBUDEM! MĚLA TU ARAMIS BÝT A OHRADIT SE HNED! vím že to nešlo.. tak teď musí holt trpět! :D rozhodly jsme to my ostatní!
ale ona je silná holka… ona se s tím popere!!! :roll: :wink: :D že?
holky u nás ty noci děs!!! zas! nespal.. vzbudil se už v 22 hodin.. a pak teda kolem 3 dudlíka a kojila jsem o půl 4! a v 6 vzhůru! zas jsme něco dospali ráno.. do půl 11! ale to je naprd!!! on chce pořád dudla… nebo prso.. to je prd spánek pro mě! ale jsem vděčná i za něj!
JInak exém se po té konopné lepší!!! :dance: pomalu ale jistě!!!

tak a metřík hanah… jestli půjde..

hanah měla jsi tam toho moc.. tady to tam dej.. a vymaž mezeru po prvním img

Mací, nespí jo, ach jo, to ti nezávidím..
Super že se exém lepší.
Normálně zázrak.malá usla v 9 v půl 10 se probudila ale zase usla a je klid ještě teď tak to nechápu, teda.To zas nebude spát v noci zas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
19.5.09 11:43

Daisy - tak schovat :lol:

Maci - ani nevíš jak ti rozumím, taky jsme měli spaní naprd a dá se říct dodnes nespí celou noc. Chodí v 8 večer a někdy je už v 11 vzhůru a pak si mě kontroluje až do rána. Dneska se teda vzbudil až ve 4:30 ale to je vyjímka. Už jsem si zvykla, nic jiného mi nezbylo ale pořád doufám, že spát jednou začne. V pubertě ho snad za ruku už držet nebudu. Nevím co budu dělat až budeme mít mimčo, vstávat k oběma tak je po mně :roll:

Ještě k tomu exému, super že se to lepší. Sousedky kluk ho měl taky od mala, kapali každý den zyrtec a bylo to únosnější, ale nikdy né úplně ok. Až teď, je mu skoro 5 se toho zbavil, odezněl sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
19.5.09 11:52
Macík74 píše:
spíme dlouho… tak musím jít makat!!!
ach jo!! já chci spací mimi! celou noc!!! :wink: :( :evil:

Mací a já bych zase chtěla tvoje plně kojený, ach jo! :( Každá máme něco, koukám.

Jinak tady pořád leje a leje, Joly kde jsi s tím hezkým počasím? 8)
Ale dneska mi to ani nevadí, nikam se nechystám, jen odpoledne na rodičák, malá jede na školu v přírodě, tak dostaneme nějaké info. To snad zvládnem i v dešti, jen doufám, že mi tam prcek nebude moc vyvádět. Teď si tu hraje na dece a je zatím hodňoučký, tak jdu něco dělat, než se začne dožadovat pozornosti! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 12:32

Ahoj holky, tak jsme doma z rehábky, na to, že jsme cvičení flákaly, se to lepší ale musíme cvičit ještě, musim mu blokovat hlavu, sice ho to nebolí, ale řve z nasrání jak podsvinče…
Teda Průhonice padli jo? …no co s váma :?
Bef a zrovna ty nejštíhlekší ze všech cvičíš a jíš zdravě, tos mě pobavila…co chceš hubnout 8O ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.09 12:38

TEO-tak gratulka ke cviceni :D Vidis,jaky jste dobry flakaci :lol: Hele,neboj,zitra urcite bude prset a to neni nic pro tebe :wink: Kdy si udelas vylet do Kadlina??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 12:49

Noooo ten výlet bych si udělat měla, co??? No možná zítra? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.09 13:01

TEO-klido,pido :D Tak v kolik? Nechce jet nekdo s Teou?Mam dva kocary :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 13:05

Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě :cry:
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital