LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
18.5.09 22:47

RONI-a to jeste,protoze Debinka je tlusta jak prase,ma pres 5kg,tak ji panicka kupuje light granule,ale micha ji do toho sunku nebo pastiku,aby ty granule vubec sezrala :lol: DAISY-no vidis,jak sprcha zabrala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.5.09 22:48

Já dnes neudělala lautr nic…Páč R. měl dorazit ve 16 a přišel až v 18.A já malou nechtěla nechat brečet.Tak jsem se na vše vyprdla. A večer jsem si upravovala fotky na vyvolání mám jich skoro 300. A te´d čekám až se odešlou…Ještě minutku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
18.5.09 22:48

ahoj maminky

nemám dočteno…jen jsem postřehla, že jste měli ten mega srazík :) muselo to být super…krásné fotky, taky jsem postřehla, že Macík už dává malého do sportáku :)

nám kardiologie dopadla dobře a paní doktorka nás na očkování pozvala až v červnu, že bude zároven 4.měsíční KO

a holky…my vážíme už 8,3 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.5.09 22:49

Anett:Jasně že se přidej!Myslím že už ti to tu párkrát navrženo bylo, nebo se mílím? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.5.09 22:50

Gamal:Vy jste obříci 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 22:51

ANET-Daniela tu ted dlouho nebyla a asi jeste nebude,je u rodicu,tak ji kdyztak pisni SZ.A do seznamu te klidne pridam,ale aby me tu za to nektery holky neumlatily :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.5.09 22:53
GAVOTTKA píše:
ANET-Daniela tu ted dlouho nebyla a asi jeste nebude,je u rodicu,tak ji kdyztak pisni SZ.A do seznamu te klidne pridam,ale aby me tu za to nektery holky neumlatily :? :lol:

Anet má aspon mrnouse---narozdíl od některých :roll: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
18.5.09 22:54

Lendi , Niki si rozdělala velikonoční čokovajíčko s lentilkama.Čoko i lentilky tu na mě koukají ale nemají šanci.
Tak jdu taky do hajan. Ráno vstávačka do školky.
Príma noc bez rušivých elementů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.5.09 22:55
GAVOTTKA píše:
RONI-a to jeste,protoze Debinka je tlusta jak prase,ma pres 5kg,tak ji panicka kupuje light granule,ale micha ji do toho sunku nebo pastiku,aby ty granule vubec sezrala :lol: DAISY-no vidis,jak sprcha zabrala :wink:

:lol: :lol: No já se kácím! Dokud u nás čoklové žerou šunku a paštiku, není to s ekonomickou situací v našem státě tak špatné! 8)
Macík by mohla Debinku zahrnout do hubnoucí tabulky… :twisted:

Anette ahooooj, já jsem pro! :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 22:56
Nebora píše:
GAVOTTKA píše:
No,nad tim by ses mela teda zamyslet :wink: :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.5.09 22:57
GAVOTTKA píše:
Nebora píše:
GAVOTTKA píše:

…a rychle nějaké ledňátko adoptovat! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.5.09 22:57

Taky jdu do pelíšku…dobrou holky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.5.09 22:58
GAVOTTKA píše:
Nebora píše:
GAVOTTKA píše:

Ale já v podstatě nic jiného nedělám.. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
18.5.09 22:59

Daisy - jasně že jste mi to nabízely, ale já nebudu pravidelný přispěvatel, sotva stíhám domovskou diskuzi, Kristýnka je totiž absolutní nespavec :roll: Jde mi spíše o nahlížení 8) :wink:

Gavot - však ty si tu zjednáš pořádek :wink: A Daniele písnu, dík za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.5.09 22:59

Doprčic, tak sem si to omylem smázla!Tak jsem tu 40 minut čekala zbytečně!jdu spát, snad ani neusnu ach jo!
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital