Poradna duly
Jana Čurdová
RONI-a to jeste,protoze Debinka je tlusta jak prase,ma pres 5kg,tak ji panicka kupuje light granule,ale micha ji do toho sunku nebo pastiku,aby ty granule vubec sezrala
DAISY-no vidis,jak sprcha zabrala ![]()
Já dnes neudělala lautr nic…Páč R. měl dorazit ve 16 a přišel až v 18.A já malou nechtěla nechat brečet.Tak jsem se na vše vyprdla. A večer jsem si upravovala fotky na vyvolání mám jich skoro 300. A te´d čekám až se odešlou…Ještě minutku…
ahoj maminky
nemám dočteno…jen jsem postřehla, že jste měli ten mega srazík
muselo to být super…krásné fotky, taky jsem postřehla, že Macík už dává malého do sportáku ![]()
nám kardiologie dopadla dobře a paní doktorka nás na očkování pozvala až v červnu, že bude zároven 4.měsíční KO
a holky…my vážíme už 8,3 kg ![]()
Anett:Jasně že se přidej!Myslím že už ti to tu párkrát navrženo bylo, nebo se mílím? ![]()
ANET-Daniela tu ted dlouho nebyla a asi jeste nebude,je u rodicu,tak ji kdyztak pisni SZ.A do seznamu te klidne pridam,ale aby me tu za to nektery holky neumlatily
![]()
GAVOTTKA píše:
ANET-Daniela tu ted dlouho nebyla a asi jeste nebude,je u rodicu,tak ji kdyztak pisni SZ.A do seznamu te klidne pridam,ale aby me tu za to nektery holky neumlatily![]()
Anet má aspon mrnouse---narozdíl od některých
![]()
Lendi , Niki si rozdělala velikonoční čokovajíčko s lentilkama.Čoko i lentilky tu na mě koukají ale nemají šanci.
Tak jdu taky do hajan. Ráno vstávačka do školky.
Príma noc bez rušivých elementů.
GAVOTTKA píše:
RONI-a to jeste,protoze Debinka je tlusta jak prase,ma pres 5kg,tak ji panicka kupuje light granule,ale micha ji do toho sunku nebo pastiku,aby ty granule vubec sezralaDAISY-no vidis,jak sprcha zabrala
No já se kácím! Dokud u nás čoklové žerou šunku a paštiku, není to s ekonomickou situací v našem státě tak špatné! ![]()
Macík by mohla Debinku zahrnout do hubnoucí tabulky… ![]()
Anette ahooooj, já jsem pro!
![]()
Nebora píše:No,nad tim by ses mela teda zamysletGAVOTTKA píše:Anet má aspon mrnouse---narozdíl od některých
ANET-Daniela tu ted dlouho nebyla a asi jeste nebude,je u rodicu,tak ji kdyztak pisni SZ.A do seznamu te klidne pridam,ale aby me tu za to nektery holky neumlatily![]()
![]()
![]()
GAVOTTKA píše:Nebora píše:No,nad tim by ses mela teda zamysletGAVOTTKA píše:Anet má aspon mrnouse---narozdíl od některých
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…a rychle nějaké ledňátko adoptovat!
![]()
GAVOTTKA píše:Nebora píše:No,nad tim by ses mela teda zamysletGAVOTTKA píše:Anet má aspon mrnouse---narozdíl od některých
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale já v podstatě nic jiného nedělám..
![]()
Daisy - jasně že jste mi to nabízely, ale já nebudu pravidelný přispěvatel, sotva stíhám domovskou diskuzi, Kristýnka je totiž absolutní nespavec
Jde mi spíše o nahlížení
![]()
Gavot - však ty si tu zjednáš pořádek
A Daniele písnu, dík za info ![]()
Doprčic, tak sem si to omylem smázla!Tak jsem tu 40 minut čekala zbytečně!jdu spát, snad ani neusnu ach jo!
Dobrou