Poradna duly
Jana Čurdová
apricose píše:
Sam: urcite je preperes a jedla jsi ukazkove!!!
Jééé, tak to mě těší, že se v tom trošku orientuju. Našla jsem si něco na netu. Zkusím ti sen dát odkaz.
apricose píše:
Lendiku: kdyz jsi tu prosim te jak je to s tim proplacenim te dovci, denni VZ se bude pocitat s cisteho prijmu PPM co prijde na ucet nebo jak? a dani se dovca…uz si nic nepamatuju ach jo…
Apri - ne ne ne. Průměr na dovolenou se počítá z hrubé mzdy děleno odpracované hodiny !!
A vždy z předchozího čtvrtletí. Pokud začneš čerpat dovolenou v červnu, tak průměr se počítá z leden-březen 2009. Ale musela by jsi tam mít nějaký příjem a odpracované hodiny - v té práci.
Pokud ne, tak se bere pravděpobodný průměr. Tzn. buď podle spolupracovníků, kteří si vydělávají stejně nebo se vezme v potaz základ a případné odměny a příplatky, které by jsi zřejmě měla mít.
Já nevím, rozumíš mi?
Gav, prosím tě, jen ještě k otmu uzamčení…proč se budou brát holky, který se přihlásili po roce fungování a nemají děti ani v lednu 2009 a ani nějak okolo…chápu třeba holky z jarňátek, ale nějak mi uniká ten zbytek… ![]()
šamotka píše:
Tak pokračuju, ale on určitě ještě příjde.Manža měl jet s námi do RK, ale jel kámošovi pomoct na stavbu. Takže já jela dopolko na ty kyčle a mamka byla s Daníkem venku. Po obědě jsem šla do bytu babičky a dědy, co už nežijí a vzala jsem si vázičku na památku. Až se děti vyspali, šli jsme všichni na nákup, Daníkovi jsem koupila dvoje tepláky a Vendulce krásný capačky. Já skoro vždycky nakupuju pro obě děti, aby si nic nevyčítaly.
Jo a já dneska začala s dietkou. Snídala jsem tmavý chléb s florou a sýrem, k obědu jsem měla normální jídlo, ale menší množství, ke sváče ředkvičky a k večeři cottage s pažitkou s tmavým chlebem a okurku. Víc jsem toho nestihla, měly bych jíst 5× denně. Ale stihla jsem si zacvičit na orbitreku. Snad ty špeky přeperu.![]()
![]()
Cestou z kyčlí jsem se stavila v práci ukázat Vendulku. Se tam na všechny smála jako blázen.
![]()
![]()
Doma jsem pak uklízela a uklízela a uklízela.![]()
![]()
Šam to je nasazení–klobouk dolů…nastartovala jsi to pěkně…tak aby jsme se pomalu přidaly, že..
..sbohem sladkostiiiiiii !!!!! ![]()
Apri, tak z tohohle jsem čerpala.
http://www.kojeni.net/hubnuti.php
Nebora píše:šamotka píše:Šam to je nasazení–klobouk dolů…nastartovala jsi to pěkně…tak aby jsme se pomalu přidaly, že..
Tak pokračuju, ale on určitě ještě příjde.Manža měl jet s námi do RK, ale jel kámošovi pomoct na stavbu. Takže já jela dopolko na ty kyčle a mamka byla s Daníkem venku. Po obědě jsem šla do bytu babičky a dědy, co už nežijí a vzala jsem si vázičku na památku. Až se děti vyspali, šli jsme všichni na nákup, Daníkovi jsem koupila dvoje tepláky a Vendulce krásný capačky. Já skoro vždycky nakupuju pro obě děti, aby si nic nevyčítaly.
Jo a já dneska začala s dietkou. Snídala jsem tmavý chléb s florou a sýrem, k obědu jsem měla normální jídlo, ale menší množství, ke sváče ředkvičky a k večeři cottage s pažitkou s tmavým chlebem a okurku. Víc jsem toho nestihla, měly bych jíst 5× denně. Ale stihla jsem si zacvičit na orbitreku. Snad ty špeky přeperu.![]()
![]()
Cestou z kyčlí jsem se stavila v práci ukázat Vendulku. Se tam na všechny smála jako blázen.
![]()
![]()
Doma jsem pak uklízela a uklízela a uklízela.![]()
![]()
![]()
![]()
..sbohem sladkostiiiiiii !!!!!
Neboro, já když chci, umít zhubnout. Ale nemám zkušenosti z hubnutí při kojení. Po Daníkovi jsem zhubla 16 kilo, ale byl už mu skoro rok a už jsem moc nekojila. No a pak jsem otěhotněla a bylo to mušení na prd.
Jo a sladkým mám fakt odzvoněno.
Apri - jooooo a dovča se daní. Tak jestli Ti to neudělají automaticky, podepiš prohlášení k dani, aby Ti dali tu slevu na poplatníka (do toho růžovýho dvojlistu - ale tedy pokuď nemáš podepsaný jinde) …NOOOO, HOLKY NA TOHLE JSEM ZAPOMNĚLA, SNAD TO MÁTE VŠUDE PODEPSANÉ NEBO VÁM TO UDĚLAJÍ (možná po vás budou chtít čestné prohlášení, že si nevyděláváte jinde ..)
GAVOTTKA píše:
LENDIK,ARAMIS-na vas se teda opravdu zapomenout nedaJo,jo,kamoska nakupuje,ale muselo ji to stat pres 2litry a me je to fakt trapny
Gav, taky by mi to bylo trapný, ale potěší to. ![]()
AramisDeMar píše:
Gav, prosím tě, jen ještě k otmu uzamčení…proč se budou brát holky, který se přihlásili po roce fungování a nemají děti ani v lednu 2009 a ani nějak okolo…chápu třeba holky z jarňátek, ale nějak mi uniká ten zbytek…
Aramis, záleží na vás…je to diskuze na netu, přístupná všem jak víš…takže to, že vás čte spousta lidí, víte…já sama za sebe jsem s váma chtěla kamarádit…
ale pokud to bude problém, pochopím to…ZÁLEŽÍ NA VÁS!!!!!
Ale ty z toho moc velkou radost nemáš vid… ![]()
FOTOGALERIE JE ZAMCENA
Vsichni si zucastneni vyzkousejte,jestli vam funguje?
Ahoj všem, tak já jsem dnes byla celý den v Holicích, došla jsem si na nehty a pokecala s mamkou, bylo to fajn. A Míša byl celý den ukrutně hodný a teď už spinká, což je malý zázrak, když usne před desátou!
Asi mi chce vynahradit tu sobotu… ![]()
Mací tak konopíčko konopí, joo?
Je potřeba je zvykat hned odmala!
Ne, nechci si z něj dělat srandu, z chudáčka, měl to fakt ošklivé. Bohužel poradit neumím, s ekzémy jsme nikdy nikdo problém neřešil…
A co mu tím zkusit mazat jen jeden ten flek, abys viděla, co to dělá oproti těm ostatním?
Gav jedna dnešní historka pro tebe - stály jsme s malou frontu na zmrzlinu a před náma byli 3 lidi s yorkšírem v náručí. Poručili si do mističky malou vanilkovou, že to prý je pro pejska. Jenže vanilkovou zrovna neměli, tak se mezi nimi strhla vášnivá rozepře, jestli pejsánkovi bude spíš chutnat jogurtová nebo jahodová. Jsem fakt myslela, že mě odvezou, hned jsem si vzpomněla na Debinku. Jestlipak taky papá zmrzlinku? ![]()
SAm: mrknu hned dokud mam PC
Gav: nevim nikdy jsem to nepotrebovala a nastavovala mi to on-line nejaka baba z Vodafone.....a navic bych rekla ze neni chyba v prohlizeci jen mi to dlouho trva a pak jsem to u te SZ spatne vyplnila a poslala to sama sobe
![]()
Lendiku: takze kdyz se materska bere jako odpracovana doba tak by to mel byt zaklad HM (v tak velke organizaci to nebude asi podle ostatnich spolupracovniku) a denní VZ by mohla byt podobna jako pro vypocet te materske?? jde mi o to kolik bude ten denni VZ abych tak zhruba vedela s kolika muzu pocitat a ano nastupuji dovcu 6.6.
AramisDeMar píše:…nooooooo taky tak souhlasím
Gav, prosím tě, jen ještě k otmu uzamčení…proč se budou brát holky, který se přihlásili po roce fungování a nemají děti ani v lednu 2009 a ani nějak okolo…chápu třeba holky z jarňátek, ale nějak mi uniká ten zbytek…
Gavot - tak doufám, že nám to vyfotíš???? Ber to tak, že kdyby kamarádka nechtěla nebo nemohla tak by nekoupila, ikdyž trapně by mi bylo taky. Tak jí třeba vem příště někam na výlet na oplátku ![]()
Napíšu asi to co Nebora, pokud je problém, abychom tu byli, stačí napsat. Není v tom nic špatného. Od Aramis jsem poznala ze začátku, že nás tu nechce, takže je to na vás. Než naštvaná nebo rozhádaná jedna holka, tak radši mě vyšoupněte.
Nebora píše:Holky klidekAramisDeMar píše:Aramis, záleží na vás…je to diskuze na netu, přístupná všem jak víš…takže to, že vás čte spousta lidí, víte…já sama za sebe jsem s váma chtěla kamarádit…
Gav, prosím tě, jen ještě k otmu uzamčení…proč se budou brát holky, který se přihlásili po roce fungování a nemají děti ani v lednu 2009 a ani nějak okolo…chápu třeba holky z jarňátek, ale nějak mi uniká ten zbytek…ale pokud to bude problém, pochopím to…ZÁLEŽÍ NA VÁS!!!!!
Ale ty z toho moc velkou radost nemáš vid…