Poradna duly
Jana Čurdová
chocholka píše: … sladkého se vzdát umím.
Já když mám za prdelí tchýni, tak teda neeeeeeeee…to se sladkým uklidňuju…
![]()
no u mě to bude taky špatný ze sladkym sakra
jak na to aby na to člověk neměl chut ![]()
Ahoj holky, tak zdravím po víkendu, teda dočítat přes 30 stran fakt nebudu…jen jsem koukla na fotky ze srazu, moc vám to všem sluší…
Po obědě razim za manželem a pak k zubaři, chjooooo,dvě plomby… hubu mám celou vydlážděnou…
Jak nestíhám furt dočítat, holky platí ve středu ty Průhonice, kde a v kolik???
Tak už si zase vymejšlí.brečí mi i v ruce..Tak jsem jí dala do postýlky.Dopiju čaj oblíknu se a jdem ven.
Jinak se picnu z kocoura, dnes se zas houpal na záclonách a pak čap kojo polštář za šňůru a táh ho přez celej obývák do chodby.Tak se majte krásně.papa
Holky, co tu sladkého bylo jsem snědla.A nic si kupovat nebudu.V tom našem vesnickým krámě toho moc není nebo je to drahý.
chocholka píše:
Holky, co tu sladkého bylo jsem snědla.A nic si kupovat nebudu.V tom našem vesnickým krámě toho moc není nebo je to drahý.
…jenomže to já bych ještě musela odolat buchtám od babičky… ![]()
GAV, KAM SE PÍŠE KVŮLI TOMU UZAMČENÍ??????? Já tam normálně napíšu, nezlobte se, ale mě to trochu točí, za chvilku se sem přidá emimino celý… ![]()
chocholka píše:Tak u nas pro zmenu zadnej kram neni
ARAMIS-pise se SZ Lesine nebo Sarce.Psala jsem oboum,mail na ne nemam.Chapu,ze neni cas,ale 14dni? ![]()
Aramis , mě nikdo nepeče.Pavel sice dole babičku má a ona i peče ale nic nám nedává.Ani bych na to moc chuť neměla. Od tchýně jsem dostala bonbošku a s radostí jsem ji přenechala celou Pavlovi.
Ale kdybych měla svoji babičku a ta mi pekla, tak bych taky asi neodolala.
Gav , žádný krám je ta nej varianta.
chocholka píše:
Aramis , mě nikdo nepeče.Pavel sice dole babičku má a ona i peče ale nic nám nedává.Ani bych na to moc chuť neměla. Od tchýně jsem dostala bonbošku a s radostí jsem ji přenechala celou Pavlovi.
Ale kdybych měla svoji babičku a ta mi pekla, tak bych taky asi neodolala.
Gav , žádný krám je ta nej varianta.
No, já jsem teda nikdy od tchýně bonbošku nedostala, ale kdyby NÁHODOU jo, tak by mi byla podezřelá a v zájmu zachování našeho rodu bych ji nedala ani Montymu…pro jistotu… ![]()
GAv, jdu an to.
Tak jsem poslala SZ Šárce, tak doufám, že už se to pohne a že mě místo toho nevyloučej… ![]()
AHOJKY!
omlouvám se, ale včera jsem taky písla oficiální mail na emimi a dnes jsem měla od Šárky zprávu v mailu, že se omlouvá, manžel je pryč a ona opravuje maturitní písemky, že to potřebuje víc času zamknutí.. ale v úterý na to vlítnou!!! to je už zítra!!!! psala že potřebuje přesné nicky a správce - tak jsem jí písla že obojí zvládla GAVOTTKA a že to tam už mají!!!!
jinak dnes je malej tak omrčenej! a protivnej! v noci zas moc nespal!!! děs o půlnoci, pak ve tři a před šestou zas vzhůru! nevím čím to! trošku prdy.. a asi ten exém! má to šeredný! a nechce se to hnout!
tak jsem ráno zavolala dr. jsme domluvené, že to ještě zkusím cca den dva.. a pak tam jedeme na rehabku tak nás chce vidět! prej jsem něco slupla!!!
APRI PROSÍM PROSÍM NEŠLO BY SEM NĚJAK DOSTAT TO COS MI UKAZOVALA NA SRAZU???? VÍM ŽE TO MÁŠ TĚŽKÉ KDYŽ JEDEŠ JEN Z MOBILU.. NEBO PORAĎ JAK SE TO JMENUJE.. MYSLÍM, ŽE JSEM KUKALA JE TO OD BEBY ŽE? ZKUSÍM TO SEHNAT DÍK!
jo sporťák x landera - apri vyzkoušela jsem tam jen po:,–(it tu autosedačku jak říkala Joly, ale moc stabilní mi to nepřijde.. tak jsem zkusila jednu věc - stáhnu to z těch tyček na nožičky.. a rozepnu první dva cvoky co jsou ty adaptéry adaptéry nandám.. a autosedačka tam jde našupnout! a je to rychlejší než odepínat celý sporťák!
už je vzhůru - jinak jsme se dopsali ráno - spali jsme do půl jedný!!!
mažu!
Teda Mací, noci hrozný..alespoň, žes to dospala teď…
Jedem za taťkou a já k zubařce…uáááááááááá ![]()
A jsem pěkně nas…protože už přes týden mám od jedný do noci krámy… cerazette zkur…
ještě dožeru dvě balení a prdim na to…
Ahojky maminy,tak jak jsem si přečetla tak srazík byl super,škoda ,že bydlím tak daleko.I ta Jihlava je pro mě dálka a navíc nemám ani řidičák,no a vlakem se mi takový kus cesty cestovat nechce.tak vás budu poznávat aspon podle foteček co tu dodáte.Teda u nás je dusno,slunko svítí,se mi nechce ani ven.Ted mám lítání po doktorech se sebou
,tak nemám ani náladu na nic.,ale chvilku na čtení si udělám ![]()