LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
17.5.09 21:39

maci tu hrazdicku prave tam mit nesmis, ta by ti prekazela :wink: ja ji tam normalne mam, protoze ma na tom pridelanou hracku a sedacku mam taky tu od xlandera, je prave akorat na sirku ze se tam da polozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.5.09 21:41

Šam: :lol: :lol: :lol:
tak a teď už fakt jdu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:43

Joly tak to jdu zkusit!!!! díky za tip!!! pošlu ti pak fotku jak tam hoví si!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.5.09 21:45

ja uz jdu do postele, rano jeste kouknu nez pojedem do toho dinoparku, tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:49

joly a to tam nijak neupevňuješ? mě to přijde dost nestabilní! nespadne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
17.5.09 21:49

docitala sem a jako apri s tim tvym jidelnicekem bych umrela hlady :-D jim vse,ale co tam je rozepsany na 3 dny snim za den :lol: .

hubnout ani tak nee,jen jeste zpevnit bricho a budu plne spokojena a do puvodni vahy mi chybi 5kg,ale to mam v kozach :( si budu muset koupit podprdy.mam jen ty kojici.

a aby ste nerekly dodam aktualni foto do ikony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 21:52

HA HA HA
Já vám Daníka na chvíli pošlu. Tuhle si dal židli k leničce a vzal si kečup. Při to shodil jogurt a ten se rozkydnul všude. Chtěl to uklidit a to už si umíte představit, jak to tam vypadalo. A do toho ten kečup.
No a to je furt něco.
Tuhle mi v ložnici vypatlal celou rybilku po posteli a po sobě. Sem musela převlíct. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 21:53
Lendik píše:
šamotka píše:
Holky,
já se z toho Daníka fakt poseru. Sem volala s mamkou, no 3 minuty a on si v kuchyni „dělal pití.“ Sem tam přišla a málem ho vynesla v zubech. :evil: Po sektorce a po zemi vše rozlitý a jeho granulovaný čaj, skoro celá šťáva a jar v prdeli. To byli uklízení, když to furt pěnilo. :twisted:
Teda takovýho šikovnýho kluka máš. Vidíš, ani Tě nechtěl otravovat. A ty by jsi ho hned nosila v zubech, když to „trošku“ vyleje :wink: :roll: :roll: :roll:

Lendiku, počkej, až Toník trošku povyroste… :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 21:56

Apri,
já bych jídelníček zvládla. Umít si jídlo dost utáhnout, ale když kojím, tak se bojím. Udělám nějaký kompromis. Hlavně přidám víc pohybu. Koukám na netu, jak se hubne při kojení, ale moc toho tu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
17.5.09 21:57

Mací moc děkuju za fotky!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:58

tak mrkněte jak si tam hoví!

JOly jenom takhle??? přijde mi to dost nestabilní! nespadne??? :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 22:01
šamotka píše:
HA HA HA
Já vám Daníka na chvíli pošlu. Tuhle si dal židli k leničce a vzal si kečup. Při to shodil jogurt a ten se rozkydnul všude. Chtěl to uklidit a to už si umíte představit, jak to tam vypadalo. A do toho ten kečup.
No a to je furt něco.
Tuhle mi v ložnici vypatlal celou rybilku po posteli a po sobě. Sem musela převlíct. :evil:

ŠAm…to je normálně na ránu…ale ono ho to přejde!!! Tě snad aspoň trošku potěším…Barunka si jednou hrála v koupelně a byla tam děsně hodná, pak jsem teda musela vyházet všechny šminky… :evil: A teď mě vytočila asi před třema dny, do vany asi najendou vylila CELOU koupel za dvě kila, já to „kontroluju“ jen podle váhy, když je to lehčí, tak dokoupím další. No a ono to bylo furt těžký…jasně, dolitý vodou, že jo…takže já nevím, ajk dlouho jsem jim do koupání cvrkala jen vodu…(ale vonělo to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
17.5.09 22:07

Šam, Aramis - máte fakt dobrý éra, docela se bavím! :lol: Už si ani nepamatuju, jestli naše Lucinka byla taky taková. Jsem zvědavá na Michálka.

Šam nestěžuj si, však by ses jinak nudila, když je ta Vendulka tak hodná, no neee? :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 22:09
AramisDeMar píše:
šamotka píše:
HA HA HA
No a to je furt něco.
ŠAm…to je normálně na ránu…ale ono ho to přejde!!! Tě snad aspoň trošku potěším…Barunka si jednou hrála v koupelně a byla tam děsně hodná, pak jsem teda musela vyházet všechny šminky… :evil: A teď mě vytočila asi před třema dny, do vany asi najendou vylila CELOU koupel za dvě kila, já to „kontroluju“ jen podle váhy, když je to lehčí, tak dokoupím další. No a ono to bylo furt těžký…jasně, dolitý vodou, že jo…takže já nevím, ajk dlouho jsem jim do koupání cvrkala jen vodu…(ale vonělo to :))

Taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 22:20

MISO N KUPONKY NA SEBAMED A NIVEU BYCH VZALA OD TEBE MOC RÁDA! DÍK! ADRESU JSEM TI UŽ ASI POSÍLALA ŽE? DÍKY BUDU DLUŽNÁ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí