LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
17.5.09 12:04

Se divím jak blázen. Pavel pod oknem v ložnici kde Terka spí bourá dveře. Randál jako blázen a ona spí.
Jdu papkat, dokud spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
17.5.09 12:13

Ahojky děvčata, sraz se povedl jak píšete tak paráda!!!Máte super zážítiky..

Mací tak to je problém, já nevím jak to právě zmenšit ty fotky.. :roll: :roll: někoho se optám…snad na to přijdu…
My už jsme po obědě, mám upečenou bábovku tak za chvíli dáme kafčo a vyrazíme sportovat-na brusle se starším klukem…je dnes krááásně u nás..Gav si asi užívá výletík co.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 12:21

neboro používám velmi jednoduchý prográmek ke stažení zdarma z netu.. mrkni.. myslím, že je to jednoduché.. ale tyhle fotky ti samozřejmě udělám!
JPEG Resampler 5.0

je tady…
http://www.slunecnice.cz/…g-resampler/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 12:25

pokud si ho nainstaluješ a nebudeš vědět tak písni.. ale jinak to používám tak, že si na ploše udělám novou složku kterou si nazvu nějak…
v prvním řádku dám vybrat tu složku s obrázky které chci zmenšit.. a do toho druhého řádku dám tu novou složku kterou jsem si vytvořila.a pak si vyberu buď chci maximální velikost, nebo rozměr… to už si zadám.. a start!
POZOR! pokud zadáš stejné oba řádky.. přepíše a zmenší ti to původní fotky a už vrátit na větší velikos nelze!!!ale na to tě to upozorní!
myslím, že je moc jednoduchý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
17.5.09 12:29

Mací mooc díky, jdu to zkusit…jsi hodná!!! :)
pak poreferuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.5.09 12:49

Neboro , nebo zkus kliknout pravým na fotku, dál na otevřít v programu, tam je většinou Microsoft Office piture manager, tak to v tom otevřeš a dál už jedeš podle menu. Je to lepší než instalovat do počítače nové a nové programy. Můžeš si ho tím zavirovávat a zasírat hard disc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 13:17
Zuzlína píše:jinak samotky vendulka fakt nema chybu :lol:

:oops: :oops: :oops: Děkujeme. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 13:19
zizu píše: Šamotko, tak to je super, dodam nejaky fotky, at vite do ceho jdete..a v Jihlave na zivo, jo?

Já s tou Jihlavou ještě nevím, ráda bych, ale vše záleží na manžovi a jeho práci. Takže předem nic neslibuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 13:23

Holky,
vy mi tu furt chválíte Vendulku, ale každá přeci máte to nejůžasnější miminko. Já trošku závídím lehká miminka. :oops: Ona se ta naše fakt docela pronese. :wink:
Jinak na pouť jsme nejeli, Daník se zase předvedl. Já jdu pověsit prádlo a pak se asi chvíli natáhnu. Jsem nějaká k.o., ale mám tu dost práce.....sakra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 13:28
Macík74 píše:musím říct, že Zuzlína na té nickové fotce vypadá starší! já jí v reálu vůůůůůbec nepoznala je to fakt mlaďoučká a moc sympatická holčina!

To je pravda, moc jí to slušelo a přišlo mi, že se s Honzou k sobě strašně hodí. Tak nějak mi k sobě hezky pasujou. Néééééé že by k vám ostatním manželé nepasovali, ale já si stihla prohlédnout jen Macíka Luďka a Zuzlíny Honzu. No co, přijela jsem omrknout vás a miminka a né chlapy, žeee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
17.5.09 13:30

Pomoc, potřebuju poradit. Jak se řekne anglicky ona.
Potřebuju to do křížovky.
Naše Terka už spí od 9 ale jdu jí vzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.5.09 13:39

she

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.5.09 13:42

Jinak Chochol, když potřebuješ něco anglicky, kromě jiných serverů i na seznamu je slovník, máš to rychlejší než čekat, až ti někdo odpoví :lol:

http://slovnik.seznam.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
17.5.09 13:43

Duant , díky moc. Ale ty jsi taky rychlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 13:53
chocholka píše:
Pomoc, potřebuju poradit. Jak se řekne anglicky ona.
Potřebuju to do křížovky.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí