Poradna duly
Jana Čurdová
Se divím jak blázen. Pavel pod oknem v ložnici kde Terka spí bourá dveře. Randál jako blázen a ona spí.
Jdu papkat, dokud spinká.
Ahojky děvčata, sraz se povedl jak píšete tak paráda!!!Máte super zážítiky..
Mací tak to je problém, já nevím jak to právě zmenšit ty fotky..
někoho se optám…snad na to přijdu…
My už jsme po obědě, mám upečenou bábovku tak za chvíli dáme kafčo a vyrazíme sportovat-na brusle se starším klukem…je dnes krááásně u nás..Gav si asi užívá výletík co.. ![]()
neboro používám velmi jednoduchý prográmek ke stažení zdarma z netu.. mrkni.. myslím, že je to jednoduché.. ale tyhle fotky ti samozřejmě udělám!
JPEG Resampler 5.0
pokud si ho nainstaluješ a nebudeš vědět tak písni.. ale jinak to používám tak, že si na ploše udělám novou složku kterou si nazvu nějak…
v prvním řádku dám vybrat tu složku s obrázky které chci zmenšit.. a do toho druhého řádku dám tu novou složku kterou jsem si vytvořila.a pak si vyberu buď chci maximální velikost, nebo rozměr… to už si zadám.. a start!
POZOR! pokud zadáš stejné oba řádky.. přepíše a zmenší ti to původní fotky a už vrátit na větší velikos nelze!!!ale na to tě to upozorní!
myslím, že je moc jednoduchý..
Neboro , nebo zkus kliknout pravým na fotku, dál na otevřít v programu, tam je většinou Microsoft Office piture manager, tak to v tom otevřeš a dál už jedeš podle menu. Je to lepší než instalovat do počítače nové a nové programy. Můžeš si ho tím zavirovávat a zasírat hard disc.
Zuzlína píše:jinak samotky vendulka fakt nema chybu
Děkujeme.
![]()
zizu píše: Šamotko, tak to je super, dodam nejaky fotky, at vite do ceho jdete..a v Jihlave na zivo, jo?
Já s tou Jihlavou ještě nevím, ráda bych, ale vše záleží na manžovi a jeho práci. Takže předem nic neslibuji. ![]()
Holky,
vy mi tu furt chválíte Vendulku, ale každá přeci máte to nejůžasnější miminko. Já trošku závídím lehká miminka.
Ona se ta naše fakt docela pronese. ![]()
Jinak na pouť jsme nejeli, Daník se zase předvedl. Já jdu pověsit prádlo a pak se asi chvíli natáhnu. Jsem nějaká k.o., ale mám tu dost práce.....sakra.
Macík74 píše:musím říct, že Zuzlína na té nickové fotce vypadá starší! já jí v reálu vůůůůůbec nepoznala je to fakt mlaďoučká a moc sympatická holčina!
To je pravda, moc jí to slušelo a přišlo mi, že se s Honzou k sobě strašně hodí. Tak nějak mi k sobě hezky pasujou. Néééééé že by k vám ostatním manželé nepasovali, ale já si stihla prohlédnout jen Macíka Luďka a Zuzlíny Honzu. No co, přijela jsem omrknout vás a miminka a né chlapy, žeee?
Pomoc, potřebuju poradit. Jak se řekne anglicky ona.
Potřebuju to do křížovky.
Naše Terka už spí od 9 ale jdu jí vzbudit.
Jinak Chochol, když potřebuješ něco anglicky, kromě jiných serverů i na seznamu je slovník, máš to rychlejší než čekat, až ti někdo odpoví ![]()
chocholka píše:
Pomoc, potřebuju poradit. Jak se řekne anglicky ona.
Potřebuju to do křížovky.