Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se pripojuji k tem, co maji ,dobraka, tchyni. Ale jsem to snad uz loni psala, tak jen at vite, ze v tom nejste sami.
Ted uz ji mam 150 km daleko, tak prece jen lepsi nez pres ulici…
![]()
Ad darky: nekdy od zari nam tchyne slibuje, ze nam koupi, jestli neco na mimi potrebujeme. Nejak ,nemeli cas,, tak jsem si vse podstatne poridila sama. Asi mesic po porodu to natukla znovu, tak jsem rekla, ze jsme videli krasne povleceni do postylky, popr.ze budeme potrebovat skrinku na Alexovi oblecky. Cituji:‚NE! Ja chci koupit neco co bude mit jen Alex!‘
![]()
Doted samo nemame nic…
A ze by treba rekla ,diky za vnouce,, kdyz vedela, co za masakr to byl, to ani nahodou. Jeste byla nasrana, ze mohla prijit na navstevu do nemocnice az DRUHY den!!!
![]()
A s tim, ze by si manza cetl co a jak, si nastesti hlavu lamat nemusim. Teda, pokud neprejdeme do anglictiny…
![]()
PANAMO… ja nasla // presne zitra 17.5. Vidim to jako dnes, hned rano jsem hnala do laborky udelat kontrolni odber na HCG. A co myslite??? Byl tam!!!
![]()
Vidim, ze jste si srazik pekne uzili. Jsem zvedava na dalsi fotky.
Manza si obcas dela srandu, ze na netu nikdy nevite, kdo je kdo. Ale uz v Brne videl, ze nejste ,fiktivni, maminy…
![]()
Planujete neco na zacatek zari?????? Meli bychom byt opet v CR. ![]()
DuantNefret píše:
makam , vejšku už bez internetu neuděláš. Zabíraj si i termíny zkoušek přes internet…
No jak kde. třeba medina v plzni 100let za vopicema. všecko psaný na papírech a osobní jednání, šílenej vopruz. Ráno se stáli fronty třeba od 5 na vypsaný termíny ke zkouškám. Ale teď už to prej taky maj počítačově ![]()
Lendik píše:šamotka píše:nooooo…Šamotka vesměs ukázala jen Vendulčiny stehna a zase jela
Jinak sraz byl suuuuuuuuuuuuuper. Jen mě mrzí, že jsem musela brzy odjet, manža musel do práce. Ale jsem ráda, že jsem vůbec jela, kdyby měl manža fotbal, seděla bych doma.
Holky jsou super, všechny, pokecali jsme, i když mám pocit, že jsem si moc nepokecala. Nějak rychle to uteklo a já furt hlídala hodinky.Pro mě tedy velice pěkné a příjemné odpoledne a bez Daníka.
Budu jen a jen ráda, když bude nějaké opakování a když dorazí i jiné holky.Ale byla po něm scháňka, příště ho mám vzít s sebou.
![]()
Lendi, co jiného jste chtěli vidět. Takovýhle pořádný miminko tam nikdo neměl.
![]()
Ne Lendi, jsem ráda i za ty dvě hoďky s váma a mrzí mě to, že jsem musela zmizel tak brzy. Nechybělo moc a nebyla jsem tam vůbec. ![]()
HOLKY:to jsem nechtěla rozpoutat válku s tchýničkama
![]()
GAVI:
ona je pořáíd u vás,nebo jak to je,nějak jsem to nepochytila…
jsi supr ženská,vtipná,ale vím,že to je hrozné mít takové pocity..co bys dělal,kdyby byla u vás deno denně? ![]()
Hele a když se to zamkne,že mi pošlete heslo,taky sem ráda někdy nakouknu,když ta naše Adule se na svět vydrala o měsíc dřív v lednu
![]()
Ahojky!
Srazík super!Už se těším na další.Mám 3 fotky a pošlu vám tuto jednu, páč ty zbylé dvě jsou rozpůlená tato fotka ![]()
Jinak já jsem R už o Jihlavě taky Informovala.Tak řek že jo.Takže na 90% to klapne. ![]()
DAISY:fotka super,to je kočááárků a mimískůůůů ![]()
HELE:jsem kukala,na emimču už je LEDEN 2010..to je šílené,co?
![]()
Tak srazík musel bejt super! Fotky parádní!
My byli u Panamy na chatě a grilovali sme.
Tchýně vám tedy dávají zabrat…Já si tedy nemůžu stěžovat. Jen někdy je trochu mimózní, ale je hodná.
šamotka píše:Lendi, co jiného jste chtěli vidět. Takovýhle pořádný miminko tam nikdo neměl.
Ne Lendi, jsem ráda i za ty dvě hoďky s váma a mrzí mě to, že jsem musela zmizel tak brzy. Nechybělo moc a nebyla jsem tam vůbec.![]()
![]()
Jj Šam. Fajn, že Ti to vyšlo. Je s Tebou sranda ..hihi ![]()
Nazdarek,tak my uz se taky valime doma u telky,Ada zvladl jeste Tesco a doma usnul jako budulinek.
Sraz byl suprovej na Jihlavu uz se moooc tesim,potvrzuji ze nikdo ze zucastnenych neni imaginarni,chi chi.vsechny mimca byly zlaty,obzvlast dvojcatka Martinek s Vojtiskem to se svoji mamkou zvladli naprosto skvele!
Jdu mrknout co ta tchyne Gav vyvadela…
Holky, tak já zas musím,zítra jedem do Pekla a R si potřebuje zase připravit kešky ![]()
Jinak kdo zná, tak tam mám srazík s Meduňkou.
Tak pááááááááááá
Jo a ještě, Jindřiška zvládla ještě Peny a doma řádila jak tajfun, vůbec nemohla usnout.To byl vřískot.Tak jsem jí dala do ruky plenu tak jí žužlala a vřískala.Asi si musela vynahradit to že na srazíku byla hodná ![]()
Jinak všichni byly super.Jak maminky tak miminka.Obdivuju Pegi jak to s dvočátkama krásně zvládla. ![]()
Jeste technicka,podle toho co tam dnes Vendulka od Sam predvadela,tak na dalsim srazu uz bude tapkat vedle Danika!
Daisy - hihi…fotka dooost dobráá. Škoda jen, že není blíž. …
Toník taky ječel před spaním, ale šlo to. Manža se s ním uhoupal na křesle…