Poradna duly
Jana Čurdová
NEBORKO:to jo,GAVI to vždy podá tak vtipně(trefně,i když je to asi k pláči)ale když ji vidím na emimču,vždy si vzpomenu http://www.celysvet.cz/…e/s11963.gif
Tak zdravím po srazíku, bylo to super, holky jsou úžasný!!! Fotky určo dodáme.:) My jdem teď opíkat, páč jsem to BArunce slíbila…večer dopíšu. ![]()
Gav, drž se!!!
Jééé se těšíme na fotky… ![]()
Mae jojo,tchýně jsou kapitola sama pro sebe, ale jsou i výjimky…to určitě ano.. ![]()
Jinak jsem Macíkovi poslala fotky, tak až bude mít čas, vloží mi je sem, nějak mi to nejde… ![]()
Mae , je mi bídně, ale já o tom nechci mluvit ![]()
Já mám hodnou tchýni
a hlavně 1200 km daleko ![]()
Mae píše:
AHOJ HOLKY?zase po dlouhé době,nevím zda děláváte i ve 4měs.tabulku,malá měla 5890g a 63cm…GAVI:chtěla jsem se zeotat-co ta návštěva tchýně?!
http://www.celysvet.cz/…e/s11900.gif Tchyni jsem popsala v nekolika prispevcich vyse
Nebora píše:No jo,zaslouzila by si prinejmensim metaaal a nebo titul zaslouzily umelec
Gav že ta tchýně je ale populární tady na emimču…
DuantNefret píše:Ja mam taky hodnou tchyni
Mae , je mi bídně, ale já o tom nechci mluvitJá mám hodnou tchýni
a hlavně 1200 km daleko
Tchyne si stezovala,ze dost trpi na nadymani
tak jsem zadelala na buchty,aby na me jeste dlooouho vzpominala
Jinak dnes to ma docela vyhodu,ze je Michal na konich vzdycky tak dlouho,vrati se az kdo vi kdy
Andulicka uz spi,tak pujdu naplnit ty buchty,doufam,ze je nepripalim ![]()
GAVOTTKA píše:DuantNefret píše:Ja mam taky hodnou tchyni
Mae , je mi bídně, ale já o tom nechci mluvitJá mám hodnou tchýni
a hlavně 1200 km daleko
ale psa ma na hovno
GAVOTTKA píše:
Tchyne si stezovala,ze dost trpi na nadymanitak jsem zadelala na buchty,aby na me jeste dlooouho vzpominala
Jinak dnes to ma docela vyhodu,ze je Michal na konich vzdycky tak dlouho,vrati se az kdo vi kdy
Andulicka uz spi,tak pujdu naplnit ty buchty,doufam,ze je nepripalim
Gav teda já z tebe nemůžu, se tu mlátím smíchy…
možná díky nadýmání odlítne… ![]()
Gav , no hlavně na ní budeš dlouho vzpomínat ty, až ti to tam zamoří
![]()
DuantNefret píše:Nezamoriiiiiii
Gav , no hlavně na ní budeš dlouho vzpomínat ty, až ti to tam zamoří![]()
![]()
Teda doufam,ze Michala nenapadne smirovat nekdy tuhle diskuzi,jinak jsem bezdomovec
Uz abysme byly zamceny.Ja uz fakt nevim,co pro to mam udelat
pisu Lesine,Sarce a nic
a to nektery SZ uz si precetly
a mail na ne nemam
Uz je to vic jak tejden.Jo a jeste teda kdyz jsme u ty tchyne jo,tak za celou dobu at tehotenstvi,nebo co se Andulka narodila tak dostala jeden sametovej overal,ponozky,zavinovacku a ted dovezla nejakej letni komplet,zluty triko a zeleny
kalhoty
Ja nechci,aby ji cpala horem dolem,ale ma duchod,jeste si privydelava jako sestra u soukromyho doktora a pronajima v Praze byt.A je to jeji treti vnouce,tak mi to docela prijde lito
Moje mama ma kulovy a vecne nam neco dava az uz je mi to trapny
Doprdele a soused tu zas dela rachot se sekackou ![]()
ahojky,
srazek super…pristi sraz ZOOO JIHLAVA
koukam tchyne bylo dnesni tema…
gav,hlasky s tchyni suprrrr