LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
16.5.09 17:55

Gav že ta tchýně je ale populární tady na emimču… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.5.09 18:05

NEBORKO:to jo,GAVI to vždy podá tak vtipně(trefně,i když je to asi k pláči)ale když ji vidím na emimču,vždy si vzpomenu http://www.celysvet.cz/…e/s11963.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 18:30

Tak zdravím po srazíku, bylo to super, holky jsou úžasný!!! Fotky určo dodáme.:) My jdem teď opíkat, páč jsem to BArunce slíbila…večer dopíšu. :wink:
Gav, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.5.09 18:39

Jééé se těšíme na fotky… :wink:

Mae jojo,tchýně jsou kapitola sama pro sebe, ale jsou i výjimky…to určitě ano.. 8)

Jinak jsem Macíkovi poslala fotky, tak až bude mít čas, vloží mi je sem, nějak mi to nejde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.5.09 18:41

Mae , je mi bídně, ale já o tom nechci mluvit :wink:

Já mám hodnou tchýni :wink: a hlavně 1200 km daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 18:52
Mae píše:
AHOJ HOLKY?zase po dlouhé době,nevím zda děláváte i ve 4měs.tabulku,malá měla 5890g a 63cm…

GAVI:chtěla jsem se zeotat-co ta návštěva tchýně?!
http://www.celysvet.cz/…e/s11900.gif Tchyni jsem popsala v nekolika prispevcich vyse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 18:55
Nebora píše:
Gav že ta tchýně je ale populární tady na emimču… :lol:
No jo,zaslouzila by si prinejmensim metaaal a nebo titul zaslouzily umelec :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 18:57
DuantNefret píše:
Mae , je mi bídně, ale já o tom nechci mluvit :wink:Já mám hodnou tchýni :wink: a hlavně 1200 km daleko :wink:
Ja mam taky hodnou tchyni :twisted: ale psa ma na hovno :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 19:01

Tchyne si stezovala,ze dost trpi na nadymani :? tak jsem zadelala na buchty,aby na me jeste dlooouho vzpominala :twisted: Jinak dnes to ma docela vyhodu,ze je Michal na konich vzdycky tak dlouho,vrati se az kdo vi kdy :lol: Andulicka uz spi,tak pujdu naplnit ty buchty,doufam,ze je nepripalim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.5.09 19:13
GAVOTTKA píše:
DuantNefret píše:
Mae , je mi bídně, ale já o tom nechci mluvit :wink:Já mám hodnou tchýni :wink: a hlavně 1200 km daleko :wink:
Ja mam taky hodnou tchyni :twisted: ale psa ma na hovno :evil:
:? :? :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.5.09 19:15
GAVOTTKA píše:
Tchyne si stezovala,ze dost trpi na nadymani :? tak jsem zadelala na buchty,aby na me jeste dlooouho vzpominala :twisted: Jinak dnes to ma docela vyhodu,ze je Michal na konich vzdycky tak dlouho,vrati se az kdo vi kdy :lol: Andulicka uz spi,tak pujdu naplnit ty buchty,doufam,ze je nepripalim :?

Gav teda já z tebe nemůžu, se tu mlátím smíchy… :lol: :lol: možná díky nadýmání odlítne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.5.09 19:16

Gav , no hlavně na ní budeš dlouho vzpomínat ty, až ti to tam zamoří :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 19:32
DuantNefret píše:
Gav , no hlavně na ní budeš dlouho vzpomínat ty, až ti to tam zamoří :roll: :lol: :lol:
Nezamoriiiiiii :D Ona ma prave ten problem,ze to nejde ven :D takze Nebora to vystihla dobre :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 19:42

Teda doufam,ze Michala nenapadne smirovat nekdy tuhle diskuzi,jinak jsem bezdomovec :roll: Uz abysme byly zamceny.Ja uz fakt nevim,co pro to mam udelat :? pisu Lesine,Sarce a nic :cry: a to nektery SZ uz si precetly :? a mail na ne nemam :cry: Uz je to vic jak tejden.Jo a jeste teda kdyz jsme u ty tchyne jo,tak za celou dobu at tehotenstvi,nebo co se Andulka narodila tak dostala jeden sametovej overal,ponozky,zavinovacku a ted dovezla nejakej letni komplet,zluty triko a zeleny 8O kalhoty :? Ja nechci,aby ji cpala horem dolem,ale ma duchod,jeste si privydelava jako sestra u soukromyho doktora a pronajima v Praze byt.A je to jeji treti vnouce,tak mi to docela prijde lito :cry: Moje mama ma kulovy a vecne nam neco dava az uz je mi to trapny :? Doprdele a soused tu zas dela rachot se sekackou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
16.5.09 19:47

ahojky,
srazek super…pristi sraz ZOOO JIHLAVA

koukam tchyne bylo dnesni tema…
gav,hlasky s tchyni suprrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit