Poradna duly
Jana Čurdová
Majusko fotky jsou paráádní ![]()
Hele potřebuju radu od profesionálky
odepíráš v ruce látkovky nebo je i se stoličkou hodíš do pračky? Skladuju na mokro, ale vždycky nejdřív odeperu z toho nejhoršího… Koukám teď po dálších nových kouscích
Asi se mi líbí HaipaDaipa, ale stejně to hodně nakobinuju, aby nebyla nuda ![]()
chocholka píše:
Keit , nesmutni. Co máme říkat my, ještě ani žádného ženicha nemáme. Ale třeba zítra Terka někoho uloví.
Máju , moc hezký fotečky. Ema je správná ségra.
Chochy, taky nemáme ženicha. Ale nevím, kam až ta Vendulka poroste, tak se radši moc neagažuju, aby jsem nevybrala malýho. Jestli bude po mamince, tak se jí budou líbit velký chlapi. ![]()
Keit - taky to Toníka mrzí. Už jsem mu to říkala, že tam Majdička nebude a vyděšeně se na mě koukal.
Ale ještě není všem dnům konec…
Maju - jeee, fotky krásný. Emička je takový uličnicko…
Tak já skladuju na sucho. Nepředepíram. tedy pleny ne, ale pokud se pokadí až na kalhotky, tak ty potřu žlučovym mejdlem a hodim do kýble. Teď v poslední várce mi zůstaly fleky, ale asi to bylo tim, že sem prala v tekutý Lovele, protože normální mi došla. Jinak fleky nejsou. Občas se tedy nějakej udělá, ale to pak vezmu solí na skvrny Ulrich nebo se to vypere při dalším praní. Záleží, jak často pereš. Já teď peru pořád tak za den a půl, takže to nestihne moc zasmrádnout, ale jak se pak interval prodlouží, tak budu asi nucená to taky máchat předtim v ruce. I s Emičkou sem taky k tomu byla časem přinucená, protože ta moč pak dost čpěla. No a kýbl vymejvam Domestosem nebo něčim takovym na záchod.
Haipa daipa pastelky - super, mam jich 7. Dobře schnou.
AramisDeMar píše:Pegina píše:Pegi - hurá a máme průšvih, poblinkaný šatečky…přijedem v gatích, jo a negeluj, nagelovaný se nám nelíběj, my jedem holohlavý!
Ahoj holky,
takže pozor, tramtarará… na srazík nakonec… PŘIJEDU!!!
Slibuju, že se nebudu chtít s nikým na přivítanou líbat na tvář…Aramis - Martínka jsem pečlivě vydrhla, zítra mu nageluju vlasy, navoním ho…
, a pořád mu vykládám, že musí být šarmantní, neb se jede seznámit s nevěstou…
).
Aramis - to byl vtip - Martínek je taky holohlávek…
Gatě vyhovují… ![]()
Holky, čím odstraním skrvnu na halence od desinfekce. Jak jsme byli na naušnicích, tak jsem se umazala.
šamotka píše:
Holky, čím odstraním skrvnu na halence od desinfekce. Jak jsme byli na naušnicích, tak jsem se umazala.
To nevím, já bych to odstřihla ![]()
Holky dobrou…
Šamotko není to spíš odbarvený? ![]()
Majusko já jich mám jen pár a trvá nám tak 24 hodin i víc než je zděláme, tak pak hned peru, myslíš teda, že bych je nemusela odepírat? separačka všechno nezachytí… No tak já to zkusím ![]()
Tak dobrou dámy ![]()
Magdalenka bude asi větší než její ženich, ale co se dá dělat, láska je láska
![]()
Ahoj holky,
něco jsem dočetla, ale nic moc si nezapamatovala. Nejvíc to tu žije asi srazem. Do Pardubic to máme sice skoro kousek, ale na sobotu se nahlásili zedníci, potřebujeme na chalupě nutně opravit komíny, tak jsem se ani nehlásila. No a teĎ večer volal zedník, že to zítra nestíhají, takže dorazí až v neděli
![]()
Ale měla jsem to tušit, od rána mám náladu pod psa.
Celkově se to tu na mě všechno nějak sype, chlap téměř nepomáhá, resp. nedělá ani všechno co by měl. Koupelnu už dodělává rok a půl co tu bydlíme, o nějaké větší pomoci v domácnosti si taky můžu nechat zdát. Když vám řeknu, že s kočárem byl sám jednou a jeho večerní koupání dětí by se snad ještě i po těch čtyřech měsících dalo spočítat na prstech, tak si snad obrázek uděláte samy. Navíc mi tu neustále někde odkládá napůl rozpracované papíry dvou firem, takže pořád bordel. Hlavně že dokud jsem dělala administrativu já, tak jsem pořád poslouchala, jak se flákám a nic nedělám. Teď to za mě dělají dva a oba nestíhají.
S Míšou mám taky pořád jen nějaké problémy, teĎ zrovna řešíme zapomínání ve škole, doma pro změnu hrozně odmlouvá, neposlouchá a každou chvíli lže. No prostě prima prostředí.
No nic, omlouvám se že jsem to tu na vás vychrlila, ale nemám to s kým probrat. Když to řeknu před mamkou, tak mi řekne, že by Míše rozbila hubu (ještě si pamatuju celkem živě, jak jsem dostávala mnohdy i bezdůvodně
) a s chlapem by prý už dávno vyrazila dveře, takže už před ní raději mlčím.
Užijte si zítřejší sraz, pěkně si pokecejte, třeba až naplánujete nějaký další, tak bude lepší konstelace a dorazím taky.
Lenko..tak to me mrzi..obzvlast s dvojcatama bez pomoci to musi byt neskutecnej zahul..to nempomuze ani kdyz mu o pomoc reknes? OD toho tujsme prece aby si to tu na nas mohla vychrlit a ulevit si ![]()
My jedeme zitra na chatu a budeme tamaz do pondeli…ale asi se jeste zitra stavim, vas sem podporit, kdyz tu skoro nikdo nebude ![]()
Dobrou
Lenko - to je mně líto, myslela jsem si, že je manžel v pohodě…
S Míšou se to musí přestát, asi i trochu žárlí, ne?
Panamo - užijte si chatu!
Holky ani nedocitam, vcera sme byli az do vecera u nasich a dneska odjizdime na oslavu narozek, uzijte si sraz, ja jdu balit, vcera sem to uz nestihla.
ahojky,
tak já se hlásim z domova bohužel nedorazim malej má reakci po očkování je nevrlej a celkově unavenej. Malá je v pohodě ale pro mě je to ještě daleko sama jet autem. Tak se mějte užijte si sraz docela mě to mrzí ach jo ![]()