Poradna duly
Jana Čurdová
Holky srazik si uzijte
hlavne,aby neprselo,silene me boli hlava,tak bude asi zmena pocasi
Upekla jsem drobenkovej kolac s pudinkem a ovocem,tak snad bude mit uspech.NEBORO,MAKAM-ja si snad zitra vysetrim chvilku
Dopoledne urcite,tchyne dorazi do Msena v 10h tam pro ni jede Michal a jeste budou nakupovat.
Musím nabít foťák na zítra, umýt kočár a vydrhnout sedačku. Daník jel dneska s manžou do RK a počůral se mu v ní. No spíš zechcal.
V neděli možná pojedeme na pouť, tak aby byla suchá. A snad dneska zvládnu tu vanu. ![]()
tak půjdu asi balit! a pak holky jsou u babi! po kecech a nervech! ale jsou! tak snad i na sexík po dloooooouuuuhééé době dojde!!!
![]()
majuska píše:šamotka píše:Ty nás hecuješ…Ale druhý narozeniny se blíží a možná by to stálo za zkoušku…Na první sem dělala nepečenej ze zakysaný smetany a tvarohu, aby to mohla jíst.
Holky,
tyhle potahované dorty s marcipánem nejsou nic těžkého. By ste to zvládli taky. Jen to zkusit. Nejprve nějaký lehší a uvidíte.
Maju,
napoprvé můžeš upéct korpus, potáhnout a ozdoby můžeš koupit. Dá se toho koupit dost. Hodně inspirací je na MMB.
Sam: Dort je fakt uzasnyyyyyyyyy. To by se mi nikdy nepovedlo. A to pecu rada.
Ja se loucim. Jdem koukat s manzou na film. Po dlouhe dobe
.
Holky,užijte si zítřejší srazík,hlavně at vám vyjde počasí,jdu si lehnout tak papa zítra ![]()
Macík74 píše:
gav škoda že nepřijedeš…
Maci, doufám, že někdy uděláme srazík pro všechny. ![]()
no těžko! asi to nikdy nevyjde! aby jsme se všechny potkaly..
já tak max. dojedu ještě do prahy.. a to mám taky cca 150 km… a do Pardubic to máme kolem 130km!
holky jdu balit! musím vzít raději jídlo - nutrilon pro jistotu! oblečení pro vojtu.. na zimu na teplo! kameru, foták! fíha budeme jak náklaďák!!! tak zítra čaooooo!!!
kdyby něco mám na někoho z vás čísla mobilu tak volám!!!!
takže dobrou a zííííííítrááááááááááááá!!! to bude fičák!!!
Pegina píše:
Ahoj holky,
takže pozor, tramtarará… na srazík nakonec… PŘIJEDU!!!
Slibuju, že se nebudu chtít s nikým na přivítanou líbat na tvář…Aramis - Martínka jsem pečlivě vydrhla, zítra mu nageluju vlasy, navoním ho…
, a pořád mu vykládám, že musí být šarmantní, neb se jede seznámit s nevěstou…
).
Pegi - hurá a máme průšvih, poblinkaný šatečky…přijedem v gatích, jo a negeluj, nagelovaný se nám nelíběj, my jedem holohlavý! ![]()
chocholka píše:To budou mít zítra v Pardubicích pozdvižení až tam uvidí tolik ženských s kočárky.
No, pravda, že Pardubky bývají poslední dobou zacpaný…akorát kočárková kolona bude asi prvně. ![]()
Samotko…jsi sikovna…a tu panenku jsi "jen "oblikala, nebo tvorila taky ..to je pro me neco nepredstavitelnyho..ja nepecu..uz jen proto ze sladky moc nemusim..i kdyz dneska jsem delala palacinky ![]()
Holky uzijte si srazik… a myslim kdyby se dopredu naplanoval nejakej velkej sraz okolo pPrahy.-.ůtak by nas pak dorazilo vic…treba pristi rok..i s prespanim ![]()
Majusko..to asi skaces malo ![]()
Neboro..tak kdyz to mas blizko a chces se srazet tak nekdy doraz a vem treba malyho..Majuska ma Emicku tak by si snad vyhrali ![]()
Sisovko..stejne to obdivuju..ja bych se odsud nehla…a mela bych hodne velkej problem tam zit
Tak kdyby zítra někdo potřeboval navigovat nebo poradit, tak tel.: 723/476583, jinak se teda sejdem ve 13,30 na parkovišti pod nemocnicí, ju?
AramisDeMar píše:
Tak kdyby zítra někdo potřeboval navigovat nebo poradit, tak tel.: 723/476583, jinak se teda sejdem ve 13,30 na parkovišti pod nemocnicí, ju?
prosim o ulici k té nemocnici jooo?