Poradna duly
Jana Čurdová
Pegi jupííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!
já potlačím dvojčátkovej kočár!!!! no to bude zážitek!!!! na celej život!!! se budu prsit!! já ti půjčím Vojtíčka… jen ten Martínek nám chybí!!!
ale jen na chvíli!!! ![]()
šamotka píše:
Tady je ten dortík pro neteř.![]()
![]()
Ty seš kouzelnice!!! Fakt nádherný!!! A dobře, že má tu hůlku v ruce a ne čůracího pinďoura ![]()
noo to teda jo!!! ti budou koukat!!!
už se na vás holky těším!!! takže nás bude! teda!!!!
Holky dik, ale ono to zase tak strasny neni. Manza se mnou k tomu doktorovi chodi. Navic doktor nastesti mluvi i anglicky, takze dobry. No ja moc na vyber nemela. Planujem to tu na 2 roky. Snad uz mala bude pak chodit do ceske skolky. Rodicak mam na 3 roky.
Gav: To si tchyne muze nechat jen zdat
. To kdyz jsme sem prijeli, tak si tchanovci zamluvili radeji hotel, aby meli klid
. Mozna, kdyby Anicka tak nespala, tak by ji vypudila taky
.
S tim kojenim. mala se taky obcas rozciluje. Ale jen kdyz pri tom tlaci nebo chce krknout. Odtahuje se a prisava porad. Tak me to uz pak prestane bavit a chvili pockam a pak znova. taky ma dudlika. Tu kyticku. Ale je fakt, ze treba z lahve pije lip.
no šam fakt vypadá líp než ta podle které jsi to dělala§!! jsi fakt dobrá!!!
hele mě vojta pije z láhve taky o sto procent líp! dělá u prsa kraviny.. a mlíčko je všude! ale beru to tak, že jsme šli z porodnice s lahví! jsem vůbec ráda, že po skoro 5 měsících ještě kojím! a je plně na MM! s tím jak to bylo v porodce!!! jsem ani nedoufala!!!
šamotka píše:AramisDeMar píše:Aramis, chystá se tvořit hovno a u nás je to se strašným divadlem.šamotka píše:S čím to prudí???
Daník mi tu prudí s hovnou, tak až dá pokoj, hodím vám sem ten dortík. Myslím, že se povedl.Zuzli, můj manža půjde asi s Chocholky manžou někam pocourat.![]()
![]()
![]()
![]()
O tom mi povídej. Emče se dneska povedly 2 hovínka do nočníku, ale pokaždý tak na 15-20 posazení
Každý snad 2 minuty kvičí „bobe“, po:,–(im a neudělá nic. natahnu kalhoty, poodejde kousek a za chvíli to samý. Už sem z ní na nervy. Brečí. Když pak skáču kolem nočníku radostí, tak se směje, ale příště stejně stejný divadlo.
Sem to řikala Honzovi do tel.(je v práci) a on na to: „se nediv! Kdyby Ti lezlo něco ze zadku a Tys nevěděla co, tak bys taky byla hotová“ ![]()
Holky,
tyhle potahované dorty s marcipánem nejsou nic těžkého. By ste to zvládli taky. Jen to zkusit. Nejprve nějaký lehší a uvidíte. ![]()
Tak já jsem ráda kojila,vydržela jsem 10 měsíců,až mi bylo líto,že jsem skončila ![]()
Macík74 píše:
hele mě vojta pije z láhve taky o sto procent líp! dělá u prsa kraviny.. a mlíčko je všude! ale beru to tak, že jsme šli z porodnice s lahví! jsem vůbec ráda, že po skoro 5 měsících ještě kojím! a je plně na MM! s tím jak to bylo v porodce!!! jsem ani nedoufala!!!
No taky sis to tvrdě vybojovala. klobouk dolů!
šamotka píše:
Holky,
tyhle potahované dorty s marcipánem nejsou nic těžkého. By ste to zvládli taky. Jen to zkusit. Nejprve nějaký lehší a uvidíte.
Ty nás hecuješ…Ale druhý narozeniny se blíží a možná by to stálo za zkoušku…Na první sem dělala nepečenej ze zakysaný smetany a tvarohu, aby to mohla jíst.
Majuško fakt myslíš??
jéé od tebe mě to těší!!! ale víte jak to s námi bylo když jsme z porodnice přišli,.. fakt s flaškou.. já mlíko nic moc! a malej prso nebral! a teď přes den jsme jen na prsu!! žádná láhev!!!! láhev jen po koupání a to asi jen protože chci mít trošku přehled kolik na noc vypil! a v noci dokrm!!!!! noo jsem na sebe pyšná!!!
![]()
Ahojky!nedočítám, jsem dnes mrtvá, jdu chrnět,tak mě omluvte.
Jináč jsem pěkně vytočená!Malý hnisá hrozně prozměnu to druhé očíčko
Tak já vám nevím a to po sondáži taky trochu hnisá.Se na to fakt už vys…!Si připadám jak matka tyran.Pořád otírám borovou vodou a pak masáž a pakl kapu kapičky.A malá řve jako by jí na nože braly.děs ![]()
Tak zítra ve 13:30 v Prdubicích u nemocnice.
Dobrou