LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
15.5.09 21:08
makam píše:
Gav já jsem z Poruby :lol:
Dobre ti tak :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 21:09

Pegi jupííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!
já potlačím dvojčátkovej kočár!!!! no to bude zážitek!!!! na celej život!!! se budu prsit!! já ti půjčím Vojtíčka… jen ten Martínek nám chybí!!! :wink: ale jen na chvíli!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 21:10
šamotka píše:
Tady je ten dortík pro neteř.  

Ty seš kouzelnice!!! Fakt nádherný!!! A dobře, že má tu hůlku v ruce a ne čůracího pinďoura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 21:10

noo to teda jo!!! ti budou koukat!!!
už se na vás holky těším!!! takže nás bude! teda!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
15.5.09 21:11

Holky dik, ale ono to zase tak strasny neni. Manza se mnou k tomu doktorovi chodi. Navic doktor nastesti mluvi i anglicky, takze dobry. No ja moc na vyber nemela. Planujem to tu na 2 roky. Snad uz mala bude pak chodit do ceske skolky. Rodicak mam na 3 roky.

Gav: To si tchyne muze nechat jen zdat :evil: . To kdyz jsme sem prijeli, tak si tchanovci zamluvili radeji hotel, aby meli klid :D . Mozna, kdyby Anicka tak nespala, tak by ji vypudila taky :D .

S tim kojenim. mala se taky obcas rozciluje. Ale jen kdyz pri tom tlaci nebo chce krknout. Odtahuje se a prisava porad. Tak me to uz pak prestane bavit a chvili pockam a pak znova. taky ma dudlika. Tu kyticku. Ale je fakt, ze treba z lahve pije lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 21:11

no šam fakt vypadá líp než ta podle které jsi to dělala§!! jsi fakt dobrá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 21:13

hele mě vojta pije z láhve taky o sto procent líp! dělá u prsa kraviny.. a mlíčko je všude! ale beru to tak, že jsme šli z porodnice s lahví! jsem vůbec ráda, že po skoro 5 měsících ještě kojím! a je plně na MM! s tím jak to bylo v porodce!!! jsem ani nedoufala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 21:13
šamotka píše:
AramisDeMar píše:
šamotka píše:
Daník mi tu prudí s hovnou, tak až dá pokoj, hodím vám sem ten dortík. Myslím, že se povedl.Zuzli, můj manža půjde asi s Chocholky manžou někam pocourat.
S čím to prudí??? 8O 8O 8O
Aramis, chystá se tvořit hovno a u nás je to se strašným divadlem. :lol: :lol: :lol:

O tom mi povídej. Emče se dneska povedly 2 hovínka do nočníku, ale pokaždý tak na 15-20 posazení :evil: :evil: :evil: Každý snad 2 minuty kvičí „bobe“, po:,–(im a neudělá nic. natahnu kalhoty, poodejde kousek a za chvíli to samý. Už sem z ní na nervy. Brečí. Když pak skáču kolem nočníku radostí, tak se směje, ale příště stejně stejný divadlo.

Sem to řikala Honzovi do tel.(je v práci) a on na to: „se nediv! Kdyby Ti lezlo něco ze zadku a Tys nevěděla co, tak bys taky byla hotová“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
15.5.09 21:15

Holky,
tyhle potahované dorty s marcipánem nejsou nic těžkého. By ste to zvládli taky. Jen to zkusit. Nejprve nějaký lehší a uvidíte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
15.5.09 21:16

Tak já jsem ráda kojila,vydržela jsem 10 měsíců,až mi bylo líto,že jsem skončila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
Macík74 píše:
hele mě vojta pije z láhve taky o sto procent líp! dělá u prsa kraviny.. a mlíčko je všude! ale beru to tak, že jsme šli z porodnice s lahví! jsem vůbec ráda, že po skoro 5 měsících ještě kojím! a je plně na MM! s tím jak to bylo v porodce!!! jsem ani nedoufala!!!

No taky sis to tvrdě vybojovala. klobouk dolů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967

Šam - dort fakt skvělej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 21:18
šamotka píše:
Holky,
tyhle potahované dorty s marcipánem nejsou nic těžkého. By ste to zvládli taky. Jen to zkusit. Nejprve nějaký lehší a uvidíte. :wink:

Ty nás hecuješ…Ale druhý narozeniny se blíží a možná by to stálo za zkoušku…Na první sem dělala nepečenej ze zakysaný smetany a tvarohu, aby to mohla jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 21:18

Majuško fakt myslíš?? :oops: :oops: jéé od tebe mě to těší!!! ale víte jak to s námi bylo když jsme z porodnice přišli,.. fakt s flaškou.. já mlíko nic moc! a malej prso nebral! a teď přes den jsme jen na prsu!! žádná láhev!!!! láhev jen po koupání a to asi jen protože chci mít trošku přehled kolik na noc vypil! a v noci dokrm!!!!! noo jsem na sebe pyšná!!! :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.5.09 21:19

Ahojky!nedočítám, jsem dnes mrtvá, jdu chrnět,tak mě omluvte.
Jináč jsem pěkně vytočená!Malý hnisá hrozně prozměnu to druhé očíčko :( Tak já vám nevím a to po sondáži taky trochu hnisá.Se na to fakt už vys…!Si připadám jak matka tyran.Pořád otírám borovou vodou a pak masáž a pakl kapu kapičky.A malá řve jako by jí na nože braly.děs :?
Tak zítra ve 13:30 v Prdubicích u nemocnice.
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital