Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak si ten srazík zítra pěkně užíjte.
U nás je zase nemocná Eliška
Včera začala chraptět a dneska už nemohla ani mluvit. Tak jsem ji dneska nechala doma.Doufám že se z toho brzo dostane. Ve čtvrtek máme jet na čtyři dny do krkonoš. Jen doufám že pojedem.
Jo holky mimča papali poprve kašičku. Po ní spinkali celou noc. Zbudili se až o půl šestý ránooo
Doufám že jim to spinkáni vydrží.
Šamotko dorty jsou moc krásné. Jsi šikulka.
laky píše:AramisDeMar píše:prosim o ulici k té nemocnici jooo?
Tak kdyby zítra někdo potřeboval navigovat nebo poradit, tak tel.: 723/476583, jinak se teda sejdem ve 13,30 na parkovišti pod nemocnicí, ju?
KYJEVSKÁ
Panama píše:
Samotko…jsi sikovna…a tu panenku jsi "jen "oblikala, nebo tvorila taky ..to je pro me neco nepredstavitelnyho..ja nepecu..uz jen proto ze sladky moc nemusim..i kdyz dneska jsem delala palacinky
Panamo, panenku jsem jen oblékla do marcipánu. ![]()
HOlky tak ted jsem dočetla vy mizíte ![]()
Na zítra se taky těším
Pokud budou ČD v poho, tak příjezd v 13:12.
Šamotko - dort super, pinďour v ruce
Říkáš, že je to lehké, ale udělat ten marcipán a natáhnout je asi piplačka co?
Na pouť do Potštejna? Letos nejedem, to by s Toníkem bylo spíš trápení
Jo a pokadil se včera i dnes…jsem zvědavá na zítřek ![]()
A na počasí ![]()
Domečky pěkný. Rodiny taky.
Macíku - tak mě taky asi nepoznáte. Melíry odrostlý, vlasy splihlý
![]()
Pegi - super, že přijedeš.Tý jo, na otočku do Prahy jo?? Hm hm…
Sisovko - ahooj, ty jo, taky bych nejela. Hele a manža je z Belgie nebo Čech? A tchanovci jsou v Belgii a manža se chce vrátit do Čech?
Asi jsem něco přehlédla nebo jsem natvrdlá ![]()
GAV - jaký děcka s tchýní ještě přijedou?
A buď ráda za maso, některé tchýně si ho zase odvážejí ![]()
Hm, tak jsem zvědavá, kdo tu ještě zůstal…a na zítřek nic sbaleno nemám, tak nevím vlastně, zda to stihnu…
AramisDeMar píše: Šamot a máš něco i pro nás na zítra????
No můžu vzít ten kousek dortu, abyste každá ochutnala. ![]()
AramisDeMar píše:laky píše:KYJEVSKÁAramisDeMar píše:prosim o ulici k té nemocnici jooo?
Tak kdyby zítra někdo potřeboval navigovat nebo poradit, tak tel.: 723/476583, jinak se teda sejdem ve 13,30 na parkovišti pod nemocnicí, ju?
dik a tam je to parkoviště hoky mizim páček a dobrou
šamotka píše:AramisDeMar píše: Šamot a máš něco i pro nás na zítra????No můžu vzít ten kousek dortu, abyste každá ochutnala.
jo jsi šikula zítra to proberem taky chci dělat ten potaženej marcipínem
Lendik píše:Šamotko - Na pouť do Potštejna?
My ještě nevíme. Můžeme jen v neděli dopoledne. Ale záleží na Daníkovi. Já se tam s ním nikde hádat nebudu. A nedej bože, kdyby chytl ten jeho amok. ![]()
laky píše:šamotka píše:jo jsi šikula zítra to proberem taky chci dělat ten potaženej marcipínemAramisDeMar píše: Šamot a máš něco i pro nás na zítra????No můžu vzít ten kousek dortu, abyste každá ochutnala.
Už se těším. I na Natálku, konečně pořádná ženská jako my. Teda skoro.
No jo, bez dudlíku by to bylo něco za něco… Krásně sama usíná! Když je unavená, dostane dudlíček, položím jí do postýlky a sama usne. No uvidíme..
Gav tak držím palce ať tchýně moc nezlobí!
Ostatním přeju krásný den v Parduvicích, trochu Vám to závidím! ![]()
Jo, Šamotko ten dost je nááádhernej! Pamatuju ten první… ten byl pro manžela, ne?
No jsi prostě šikulka!
Víc holky nevím, jdu žehlit, a pomalu spát. Zítra mám sraz s partou ze střední, tak se na ně moc těším.
Jo a jako poznávací znamení mě napadla plína v ruce (čistá látková
)
Tak trocha tapetáže:
Motorkářka 
Fotbalistka

Ondrášek a Kuba 
takhle si na Kubu Ema lehá, když se snaží pást koníky

Lendiku mrzí mě, že neuvidím našeho ženicha
No snad bude nějaký další srazík! V létě… co ![]()
Keit , nesmutni. Co máme říkat my, ještě ani žádného ženicha nemáme. Ale třeba zítra Terka někoho uloví. ![]()
Máju , moc hezký fotečky. Ema je správná ségra.