Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já už snad žádnou ani poznat nechci.
Ale raději klepu.To slunění ti závidím,holky tady do mě hučí at se jdeme projít,je tady nějaká akce a má tu zpívat Rolincová,no tu zrovna nemusím a ještě to tu vypadá,že bude hoooooodně pršet
Jezis,tak tuhle ,,zpevacku,, taky nemusim
Jo tchyne,to je vecny tema,mozna jsem moc zaujata,ale kdyz to se fakt neda
Tak holky,kde jste kdo??? Vecer uz se sem nedostanu ![]()
Tak už prší
,mladši holka tu do mě hučí,že si teda udělá ukol na počítači,když nikam nejdem.zajímalo by mě jak by si ho dělala,kdyby jsme neměli internet.Ve škole už to považují za samozřejmost ![]()
makam , vejšku už bez internetu neuděláš. Zabíraj si i termíny zkoušek přes internet…
GAVOTTKA píše:Nebora píše:Jo,jo,jo,presne tak.To uz mi taky rikala,prej at si ted odpocinu,at muzem vecer posedet
Gav tak nasbírej za těch pár hodin síly…moje tchýně má taky psa…a chová se k němu jako k dítěti a taky když něco říkám o kulcích, tak je srovnává se psem..![]()
![]()
To pujdu spat s kreci na ksichte od toho nucenyho smichu
ale dovezla nejakej chlast,tak se striskam
Po vic jak rocni abstinenci to nebude problem
Jo a taky mi nabizela,jestli nechci pracku,starou Romku a ja rikam,ze mam novou automatku a ona,ze s ni ale moc vody neusetrim
Pomoc
Mě zase všude zhasíná…i v obýváku, když sedíme…prý mám šetřit…
tak si hned jdu rozsvítit, že ve tmě sedět nebudeme…
Holky, vy si děláte prdel, ale my jsme tady fakt trošku rozmlsaný. Moje tchýně by si nikdy nedovolila na cokoliv mýho sáhnout, nebo mi do něčeho mluvit, ale když jsem tam, vidím, že šetřej na všem. Když je jim zima, nepřitopěj, ale vezmou si deku např.
A to jsou střední třída…tchán je úspěšnej malíř, od kterýho si obraz koupil např. i George Michael a tchýně je učitelka jazyků.
A to není jen u nich. Svým způsobem tam lidi žijou skromněji než my. ![]()
Duant to vím,že dneska bez internetu nic neuděláš,ale znám plno lidí kolem sebe co ho nemaj, aděcka pak lítají po kavárnách,aby si mohly ten úkol udělat.No holka mi bude maturovat za 3 roky
makam píše:
Duant to vím,že dneska bez internetu nic neuděláš,ale znám plno lidí kolem sebe co ho nemaj, aděcka pak lítají po kavárnách,aby si mohly ten úkol udělat.No holka mi bude maturovat za 3 roky
Mě bude maturovat ve středu
![]()
Je to asi hrozný, ale nemít dneska internet je asi jako když za nás neměl někdo doma kalkulačku
![]()
Gav , chceš mi říct, že místo mého sňatku jede znesvětit tvoje tchýně?
![]()
DUANT-tak ze bych zacla prat na valse ne?
Usetrim vodu i elektriku
V tom pripade muzu prodat auto a koupit si dobry boty az budu vsude chodit pesky.Telefon vyhodit a chodit hulakat na kopec nebo vysilat kourovy signaly, bylo to tak driv ne?
Ne,driv vlastne chodili bosky
Proste je takova doba ne?To bych mohla chodit ke kostelu zebrat,protoze babicka jako mala,chodila ![]()
Jééééééé tak to držím palečky ,tak to máš nervičky i za ní,co?
Tak me maturuje ( jezis,ted jsem malem napsala masturbuje
) synator pristi rok,a desne se na to tesim
doufam,ze ti ten lempl udela
Gav , dyť ty k tý rozhledně stejně chodíš pěšky ![]()
No, já se o ní moc nebojím. Ona sice šílí, jsou s kamarádkou na chatě a učej se fakt dnem i nocí. Jak říkám, po mě zodpovědná není, já byla flákač.
AHOJ HOLKY?zase po dlouhé době,nevím zda děláváte i ve 4měs.tabulku,malá měla 5890g a 63cm…
GAVI:chtěla jsem se zeotat-co ta návštěva tchýně?!
http://www.celysvet.cz/…e/s11900.gif