LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
16.5.09 09:06

Dobré ráno,
holky užijte si sraz,snad moc nezmoknete,dneska teda počasí na p… :?
už se těším na hromadné fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 09:09
Keit píše: Šamotko není to spíš odbarvený? :(

Majusko já jich mám jen pár a trvá nám tak 24 hodin i víc než je zděláme, tak pak hned peru, myslíš teda, že bych je nemusela odepírat? separačka všechno nezachytí… No tak já to zkusím :)

Tak dobrou dámy :)

Magdalenka bude asi větší než její ženich, ale co se dá dělat, láska je láska :) :srdce:
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 09:11
Lenka79 píše:
Ahoj holky,

něco jsem dočetla, ale nic moc si nezapamatovala. Nejvíc to tu žije asi srazem. Do Pardubic to máme sice skoro kousek, ale na sobotu se nahlásili zedníci, potřebujeme na chalupě nutně opravit komíny, tak jsem se ani nehlásila. No a teĎ večer volal zedník, že to zítra nestíhají, takže dorazí až v neděli :evil: :evil: :evil:

No tak přijeeeď, když nebudou zedníci :idea: :idea: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 09:13
laky píše:
ahojky,tak já se hlásim z domova bohužel nedorazim malej má reakci po očkování je nevrlej a celkově unavenej. Malá je v pohodě ale pro mě je to ještě daleko sama jet autem. Tak se mějte užijte si sraz docela mě to mrzí ach jo :(

ach jooo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 09:17

Hm, počasí nic moc, ale nám to neva což??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
16.5.09 09:25

Ahojky
Nevíte, jak to vypadá v Pardubicích s počasím.Co když bude pršet?
Noc u nás super. Vstávačka až v 5.
LENI, tak to tedy nemáš moc jednoduchý.Snad bude líp. ŠAMI, zkus vanish.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 09:25

Holky,
počasí na h…, ale Aramis má určitě nějaký program. Já se tááááááák těšila a počasí nám to posere. :evil: No co, zabalím pláštěnku a jede se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 09:26
šamotka píše:
Holky, čím odstraním skrvnu na halence od desinfekce. Jak jsme byli na naušnicích, tak jsem se umazala.

to nevím… a čím odstraním kakao a jablko na jednom fleku dohromady a na bílým tričku??? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 09:28
chocholka píše:
Ahojky
Nevíte, jak to vypadá v Pardubicích s počasím.Co když bude pršet?
Noc u nás super. Vstávačka až v 5.
LENI, tak to tedy nemáš moc jednoduchý.Snad bude líp. ŠAMI, zkus vanish.

Chochy, u nás zrovna leje jak blázen. Aramis má určitě nějaký program. A když nic, tak se alespoň uvidíme, zakezeme třeba do globusu a bude to. :lol:
Jo a Vanish jsem zkusila a je to trošku lepší. Tak to vezmu asi ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 09:29
Lendik píše:
Lenka79 píše:
Ahoj holky,

něco jsem dočetla, ale nic moc si nezapamatovala. Nejvíc to tu žije asi srazem. Do Pardubic to máme sice skoro kousek, ale na sobotu se nahlásili zedníci, potřebujeme na chalupě nutně opravit komíny, tak jsem se ani nehlásila. No a teĎ večer volal zedník, že to zítra nestíhají, takže dorazí až v neděli :evil: :evil: :evil:

No tak přijeeeď, když nebudou zedníci :idea: :idea: :idea:

souhlasím, aspon se odreaguješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 09:29
AramisDeMar píše:
šamotka píše:
Holky, čím odstraním skrvnu na halence od desinfekce. Jak jsme byli na naušnicích, tak jsem se umazala.
to nevím… a čím odstraním kakao a jablko na jednom fleku dohromady a na bílým tričku??? :evil:

No zkusila bych taky ten Vanish nebo Lanza mýdlo nebo se dělá Ariel odstraňovač skrvn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 09:30

Aramis a jaký je program při dešti??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 09:33

Šam, díky, já bych Báře radši příště nic nedala, nový triko… :evil:

No a aktuální info, počasí na hnědáka, prostě chčije a chčije…chtěla jsem vás vzít na zámek, ale to nemá cenu, páč bysme hrozně promokly…takže bych to viděla rovnou někde zalízt…nb hromadnej nákup v Globusu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 09:35
šamotka píše:
Aramis a jaký je program při dešti??????

přiznávám, že déšť jsem zavrhla a věřila, že v květnu bude krásně… takže teď mě napadá, že vás dotáhnu až k nám, děti parknem na zahradě, starří můžou na písek a vy dostanete speciální síťky a půjdedte brousit do obýváku kamínky ze štuku… :lol: :lol: :lol: a nejlepší brousička může za odměnu vykoupat Montyho… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 09:36
AramisDeMar píše: Šam, díky, já bych Báře radši příště nic nedala, nový triko… :evil:No a aktuální info, počasí na hnědáka, prostě chčije a chčije…chtěla jsem vás vzít na zámek, ale to nemá cenu, páč bysme hrozně promokly…takže bych to viděla rovnou někde zalízt…nb hromadnej nákup v Globusu… :D

Hele, sem přijela pokecat a né utrácet. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital