Poradna duly
Jana Čurdová
No a klidne si zalozim soukromou diskuzi
stejne si tu povidam sama pro sebe ![]()
Gav takysi říkám,aby můj chlap náhodou nenakoukl…já bych o tchýni mohla vést taky sáhodlouhý řeči.. ![]()
a kdepak máme cestovatelky???
Je veče a já bych zase žrala…honí mě mlsnáá
![]()
Ahojky holky,
taky už jsem tu
Dopoledne jsme uklízeli, byli jsme s Tomáškem sami doma a odpoledne na chalupě s tchýní
Ale já mám hodnou, neměnila bych. Je to spíš taková moje druhá mamka, takže u nás toto ok
![]()
Gavot vydrž
![]()
Těšíme se na fotečky ze srazíku. U nás bylo odpoledne krásně, skoro letně.
GAVOTTKA píše:
Tchyne si stezovala,ze dost trpi na nadymanitak jsem zadelala na buchty,aby na me jeste dlooouho vzpominala
Viděla bych to ještě na houskovej knedlík a zelíčko… ![]()
Já tu jsem taky…v rámci diety jsme dneska vynechala oběd a mám hlad jako prase a tláskám tady všechno dohromady…ředkvičky, maso na žampionech, kafe,…
![]()
Jé já si asi otevřu broskvový kompot… ![]()
Děti si dnes pro:,–(ily koukat na King konga–tatínek dovolil…a já myslela že už bude klid.. ![]()
Dobrý věčer,
Gav, vydrž prťka, vydrž! Za chvilku se opijes a bude dobře ![]()
Ja mam tchyni hodnou, ale stejne bych se po roce opila, jojo, kdy prijde ten den..
Duant, zasraná mozková chemie, co? Už aby ty patáky zabraly a bylo ti lip..Marusce hodne štěsti! Ona je mne sympaticka s tou laskou ke Skandinavii, ja jsem pred tehotenstvim jezdila do Norska co 2 mesice, je to fakt super zeme..Jo a jak sis me predstavovala?
A co sraz holky??? Fotky sem honem.
Holky už tu jsem. Sraz byl super. Už k tomu jdu něco napsat.
Ale koukám „tchyně“ tu zabraly několik stran ![]()
Tak Tomeček mi usnul na gauči, tak ho jdu přenést a budu doufat, že nepočůrá postel (nestihli jsme dojít na záchod) a pak jdu čekat na manžu, ještě není doma ![]()
Už mám připravené nějaké fotky, tak až vloží holky ze srazíku, dám taky něco, bude malá tapetáž ![]()
Tak dobrou a sladké sny ![]()
Nazdárek,
posílám opravdu pááááár fotek ze srazu. Macík bude mít více.
Tady popíjí Pegina, vzadu Ronnie a zády Lendik.
Chocholka s Terezkou
Daisy s Jindříškou
U kočárku Aramis, za sloupem Zuzlína a zády Macík
Apri s Adámkem
Tak jo, u mě to začalo fakt super. Dvě zastávky před konečnou nám řekli a dost, dál se jede autobusem
Takže pracný výstup z vlaku, po nástupišti se mi koulelo jablko…lidí jak na.ráno, to jsem si říkala paráda, se ani nenacpu. Za chvíli přišel výpravčí a halekal " zpátky do vlaků, za 10 min se jede" Tak zase zpět. A to už volá průvodčí našeho osobáku " Ale ty z osobáku neee, zpátky! Čeká se na autobus" Tak zase zpět, opět jablko se koulelo zpět Choceň
Nakonec nás čekalo asi 8. Jenž to nepřijel bus jak jsem je kdysi znala, ale takový dálkový. Takže rozebrát kočár, podvozek do zavazadlového prostoru …a málem tam byl i Toník (řidič si nevšiml, že je v korbičce mimino
. S ním jsem se vecpala vedle řidiče…a potomto procesu jsme asi za 10 min vystupovali, takže celkově se zpožděním asi přes půl hodiny jsem dorazila na parkoviště, néé plné aut, ale kočárků ![]()
…
Jinak sraz byl suuuuuuuuuuuuuper. Jen mě mrzí, že jsem musela brzy odjet, manža musel do práce. Ale jsem ráda, že jsem vůbec jela, kdyby měl manža fotbal, seděla bych doma.
Holky jsou super, všechny, pokecali jsme, i když mám pocit, že jsem si moc nepokecala. Nějak rychle to uteklo a já furt hlídala hodinky.
Pro mě tedy velice pěkné a příjemné odpoledne a bez Daníka.
Ale byla po něm scháňka, příště ho mám vzít s sebou. ![]()
Budu jen a jen ráda, když bude nějaké opakování a když dorazí i jiné holky.
Šam - jéé, hezký fotky
…no bylo nás tam celkem 10 (Ronnie dorazila později)
já, Apri, Aramis, Pegi, Macík, Zuzlína, Šamotka, Chocholka, Daisy, Ronnie…
vzdali jsme kulturu „zámek“ a rovnou do Rybárny. Je to tam prima výletní místo s dětským koutkem a romantickým posezením u rybníka ![]()
No a co dál? Prostě drbárna…mimča celkem hodná (mmch - Zuzlíny Tomáška jsme ani neviděli - celou dobu spal !!!!!
) Macíkovi fotili, tak sem určo něco šoupno, ale odjížděli jsme pak zbytek před šestou, tak toho bude mít Macík asi dnes už dost. Pegi s dvojčatama to zvládala obdivuhodně.
No a příští srazík v jihlavské zoo. Manžu už jsem informovala…
![]()
šamotka píše:
Jinak sraz byl suuuuuuuuuuuuuper. Jen mě mrzí, že jsem musela brzy odjet, manža musel do práce. Ale jsem ráda, že jsem vůbec jela, kdyby měl manža fotbal, seděla bych doma.
Holky jsou super, všechny, pokecali jsme, i když mám pocit, že jsem si moc nepokecala. Nějak rychle to uteklo a já furt hlídala hodinky.Pro mě tedy velice pěkné a příjemné odpoledne a bez Daníka.
Budu jen a jen ráda, když bude nějaké opakování a když dorazí i jiné holky.Ale byla po něm scháňka, příště ho mám vzít s sebou.
nooooo…Šamotka vesměs ukázala jen Vendulčiny stehna a zase jela
![]()