LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
16.5.09 22:00
apricose píše:
Jeste technicka,podle toho co tam dnes Vendulka od Sam predvadela,tak na dalsim srazu uz bude tapkat vedle Danika!

chichi - potvrzuju - normálně se tam sama pohupovala na klíně a stavěla se na nohy…a pořád se řehnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 22:01
Daisyzbopo píše:
Jo a ještě, Jindřiška zvládla ještě Peny a doma řádila jak tajfun, vůbec nemohla usnout.To byl vřískot.Tak jsem jí dala do ruky plenu tak jí žužlala a vřískala.Asi si musela vynahradit to že na srazíku byla hodná :lol:

…skoro nezabrečela :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 22:02

Holky, já dám fotky zítra, bolí měhlava jak pjase…jinak už na návsi „hasili“…blbci, jsem jim tam stejně vjela… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.5.09 22:05

Macíkovi taky fotili tuto řadu, tak třeba to budou mít blíž :wink:
No já jí nechala v postýlce, ona to zas na mě zkoušela, páč mi teď krásně usínala jako dřív, ale v táboře jí mamka vvzala a od té doby mi řvala každý den.Te´d se to srovnalo a dnes si to zase zkusila. :)
Vím že jsem říkala že jdu ale musela jsem juknout na Gav..Promiň Gav ale rozesmála si mě s tou rejží..No stane se.(Prý na Housce je studna a říká se že je to vstup do Pekla…Neposlal tam manža tu tvojí tchýni? :wink: :) )
Tak a te´d nevím co jsem chtěla napsat…Jooooo Vendulka šam..No to je malej aktiváček.To jsem ještě vživotě neviděla že by takhle malý mimi se zlehu takhle zvedalo 8O

Tak a už jdu.Dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 22:07
apricose píše:
Jeste technicka,podle toho co tam dnes Vendulka od Sam predvadela,tak na dalsim srazu uz bude tapkat vedle Danika!

:lol: :lol: :lol: Ale otočit se na bříško ještě neumí. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 22:13

Daisy, Apri, Lendi,
vy mi tu z Vendulky děláte normálně akrobatku. Teď jsem jí nakojila a dala do postýlky a ona si tam spokojeně povídá.
Holky, já to píšu furt, ona je strááááášně hodná. A řechtá se hned a na každýho. Třeba protivnou jsem jí ještě nezažila.

Ale uznejte, po tom drakovi Daníkovi si to fakt zasloužím.

Co se týče tý Jihlavy, u nás je to nejisté. Záleží na manžovi a práci. Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 22:17

Já se na Jihlavu hlásím taky, ale asi bez Barunky…jsem byla nervoza jak si tam hrála na tom hřišti, aby si nenamlela nebo něco nerozsekla…ona má na tohle smůlu, takže by to bylo určo extrovka… :roll:
Jo a jinak holky super, ženich se nám líbil.:) :) :) Mamka taky.:) :) :) Takže MArtínka berem.:)
No a jinak fotky zkreslujou, třeba Zuzlína je mnohem hezčí než na fotkách.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 22:27

Šam - zasloužíš !! Hezky vykompenzovat :D

No mně dalo chvilku zabrat než jsem poznala, že je to Zuzlína. A u Apri jsem fakt byla vedle. A Aramis jsem taky hned nepoznala…

Hlavně na tu Jihlavu vybrat termín. Budeme to mít 110 km. A do Studené je to 152 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
16.5.09 22:53

Ahoj holky,
tak sraz byl fakt skvělej… Ráno jsem trochu váhala, zda jsme to nepřepískli, přece jen jet 150km nakoupit si do Globusu… :wink:, ale fakt to stálo za to.
Díky všem za pochvaly, ale holky - vždyť já nic zvládat nemusela!!! Cestou do Rybárny se kluci ubrečeli ke spánku, celou dobu spořádaně spinkali, no a když se probudili a začala jsem je krmit, tak mi přinesli jídlo a nakrmily je holky… A pak už jsme jeli - a to tlačila kočár Macík… Takže - já to dnes měla úúúúplně bez práce… :D :D :D

Jinak - Šamotčina Vendulka je přírodní úkaz - holky, kdybych to neviděla, nevěřím!!! V:,–(ím boty, že v Jihlavě bude běhat mezi opičkami… :D

Aramis - ufff, tak to jsem ráda, že Martínka berete… My Terezku taky, všemi deseti!!! :D

Mací - Luděk je dost sympaťák!!! :D

Takže pro mě závěr - všechny děti byly naprosto úúúúžasné, maminky i tatínkové fajn!!! Ráda to setkání opět zopakuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.5.09 23:00

ahooooooooooooooooj!!!
tak já už taky doma!!! nedočetla jsem ani stránku! jdu na to!!!
srazík boží boží! boží! a ještě třikrát super!!!
jste všechny prostě perfektní baby! s kterými se parááádně tlachá!!!
Pegi dík.. hned jsem to vyřídila manželovi! ale to ten tvůj taky..a je vidět, že s klukama strašně pomáhá!!!
jdu číst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 23:06

Maci, souhlasím s Peginou, Luděk je fakt sympaťák. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.09 23:12
Pegina píše:
Ahoj holky,
tak sraz byl fakt skvělej… Ráno jsem trochu váhala, zda jsme to nepřepískli, přece jen jet 150km nakoupit si do Globusu… :wink:, ale fakt to stálo za to.
Díky všem za pochvaly, ale holky - vždyť já nic zvládat nemusela!!! Cestou do Rybárny se kluci ubrečeli ke spánku, celou dobu spořádaně spinkali, no a když se probudili a začala jsem je krmit, tak mi přinesli jídlo a nakrmily je holky… A pak už jsme jeli - a to tlačila kočár Macík… Takže - já to dnes měla úúúúplně bez práce… :D :D :D

Jinak - Šamotčina Vendulka je přírodní úkaz - holky, kdybych to neviděla, nevěřím!!! V:,–(ím boty, že v Jihlavě bude běhat mezi opičkami… :D

Aramis - ufff, tak to jsem ráda, že Martínka berete… My Terezku taky, všemi deseti!!! :D

Mací - Luděk je dost sympaťák!!! :D

Takže pro mě závěr - všechny děti byly naprosto úúúúžasné, maminky i tatínkové fajn!!! Ráda to setkání opět zopakuju!!!

Pegi, my to měli kousek, ale zase sem váhala, protože jsem věděla, že budu muset brzo odjet. Ale i ty dvě hoďky mi stáli za to.
A zase Vendulka, přírodní úkaz,...... 8O :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 23:13
šamotka píše:
Maci, souhlasím s Peginou, Luděk je fakt sympaťák. :wink:

Taky souhlasím…I když on říkal sám, že už je po těch skorosedmnácti letech takovej „odevzdanej“ :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 23:23

Tak kvůli tomuhle jsem přijela pozdě:

Vlak zabíjel i u Pardubic

Projíždějící rychlík z Olomouce srazil na okraji Pardubic ve směru od České Třebové sedmapadesátiletého muže z Holicka muže. Byl na místě mrtev. Doprava byla v obou směrech zhruba na hodinu přerušena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
16.5.09 23:26

dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie