LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3688
17.5.09 17:52

Lendiku: oficialne zadam Macika aby te vyskrtl z hubnouci tabulky, pokud tam jsi, ty to opravdu nepotrebujes!!!! :wink:

Chocholko: jidelnicek dodam vecer jsme ted u tchanovcu a jidelnicek mam samo doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.09 17:53

Pegi taky provokovala s hubnutím :twisted: vzdyt je jak tycka od lizatka!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.09 17:55

Ronnie: neboj my te uz prinutime k hovoru :lol: :lol: :lol: a nas uz znas takze jsi se seznamila s 10-i babama najednou :wink: na srazik do Jihlavy zkus urcite prijet at vidime jak Misa roste!!!! a to ze byl nevrly neni se cemu divit, tolik noveho, Ada ma taky rad svoje „hnizdecko“ ale taky kdyz je na co se divat a tam bylo tolik zenskych (obzvlaste tech v kocarku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
17.5.09 18:15

Zizu , 25tý., to je strašně brzo. Držím palce. Jestli to půjde, dej vědět jak to dopadlo.
Tak Terka spala 7 hodin.Náš denní rekord.Už jsme stihly procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
17.5.09 18:16

Zizu z té kamarádky mě úplně mrazí! 8O Jestli se to dozvíte, dej prosím vědět, jak to dopadlo. Chudák malá, to čekali první?

Lendi Míša koncertoval až k autu, cestou se uklidnil, sice nespal, ale už nevřískal. Doma pak už celkem dobrý, spustil zas až o půl osmé, to je jeho hodina. Ale docela brzo usnul, asi jste ho utahaly! :wink:

Apri dík za podporu, no to byl asi opravdu můj rekord, s tolika lidma najednou jsem se seznamovala naposledy při nástupu na střední školu! :D Ale ono to bylo jako bych vás znala, tady se toho semele, že stejně každá o těch druhých ví pomalu první poslední! 8)

Taky jsem zvědavá na Gavottku, dnes tu ještě nebyla, to se nestává!
Kamarádka má taky takového psa-nepsa, vrchol všeho byl, když tu s ním byla na návštěvě, já měla připravené pohoštění na stole a Baruška začala oblejzat stůl, že by si jako taky něco dala. A kamarádka ji vzala a postavila na stůl, aby si mohla vybrat… :roll: :evil: Někdy mi připadá, že těmihle zakrslíky si někteří lidé cosi kompenzují. Snad jsem se tu teda nikoho nedotkla… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
17.5.09 18:20

Ahoj holky,jsem po vikendu totalne vyflusla,takze uz me ani nenapada zadny vtipek na adresu tchyne.Uz je Michal veze smer Odolena Voda a Praha.Musim vam pochvalit fotecky ze srazu,vypadate,ze jste se opravdu bavily.Kocarkova je supr.Aramis vypada jak holcicka.LENDIK-taky mam tvare jak sysel,ale i kdyz jsem mela 48kg,na ksichte mi to zustalo.O Jihlave taky premejslim,je to sice pres 150km,ale tak bysme si udelali rodinny vylet,ted jen aby nebyl Michal v praci,nebo na zavodech.ZIZU-jak to dopadlo s kamaradkou?Chudera,musi to bejt strasny.Koukam,ze dle popisu je Samotcina Vendulka jak Andulky dvojce.Jen teda to prevalovani koukejte trenovat,my teda asi rychlejc nepriberem,kor ted s tim nasim jidlem.Jdu nakrmit suvu,uvarit si poradny kafe a sezrat Milku.Andulka uz je v posteli a zacina si misto dudaka,cucat prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
17.5.09 18:37

Tak teď koukám do kalendáře - Anetku má myslím Lenika, že? Tak že přeju princezně vše nej k svátku a mamince brzké uzdravení! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.5.09 19:15

Holky zdravim jsme zpatky z oslavy, ale teda nedocitam, to bych nedala. Delo se tu neco dulezityho? Manza ted budë mit 14 dni dovolenou, takze tu moc nebudu, zitra jedeme do Plzne do Dinoparku a do Zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 19:15
GAVOTTKA píše:
Aramis vypada jak holcicka.

Hihi, však já taky holčička jsem!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 19:18

Ronnie, kde jsi pracovala před MD??? Jsi mi byla strašně povědomá!!! :wink:

Lendiku, pošlu asi až zítra ju? Já jsem stáhla jen ty dvě, páč zbytek tady tak nějak už byl.

Gav, gratuluju k přežití víkendu s tchýní!!!!!!!!! :wink:

Anetce od Leniky taky gratuluju!!!! :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
17.5.09 19:27

HOLKY-a co Laky?Ta nakonec nejela? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
17.5.09 19:28

ahojkyy,
helee tak sem ho vcera fakt prechvalila,dneska nespal vubec a byl vecer opet pekne protivnej :lol: ted uz lezi v postylce,prohlizi rucicky a zachvilku usne.

helee HLASIM SE DO HUBNOUCI TABULKY :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 20:02
Zuzlína píše:helee HLASIM SE DO HUBNOUCI TABULKY :lol:

8O 8O 8O Nebereme!!! :o :o :o :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.5.09 20:18
Lendik píše:
Tak to jo.

Taky se přemlouvám někdy i 14 dní, když to nejsou akutní věci. A dneska jsem se zase nepřemluvila. Jen jdu něco poskládat a zašít manžovi kapsy u kalhot :roll: :roll:

Maci, Daisy, Aramis - poslala jsem vám SZ s email adresou DIIIIK

Kdoví, jestli GAV ještě žije :wink: (no možná spíš tchýně se psem :wink: )

Mě nic nepřišlo… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
17.5.09 20:25

Aramis taky jsem si říkala, jestli jsem tě už někde neviděla. Dělala jsem na zubním Horní Jelení, ale to nevím, kde tam by ses vzala. To spíš někde v Holicích? Gympl? Ale ty asi budeš mladší. Tož fakt nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí