Poradna duly
Jana Čurdová
GAVOTTKA píše:
Ziju,ale nemam nejak naladua ptala jsem se na tu Laky a prdite na me
Laky nebyla, měli reakci po očkování, víííííš ? ![]()
tak ta clona:
a je to tady:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mací:Šel odlovit kešku. Dělá Geocaching..To dělá i Duant…Podrobnější vysvětlení najdeš zde..www.geocaching.cz
Jo když jsme u těch adres.Tak ta žirafa co mám na kočárku je odtud www.batolata.cz
A co si máš představit pod otvorem? Takže kanál a tam je místo, takové malinké, a aby se tím dostal, musí se tím proplazit..Docela mazec…
Neboro:Fotečky pěkné!!!!
Holky jdu něco poklidit a spát, nějak jsem zmožená…
Jo a včera jsme objednali tu manducu.Příští víkend půjde Jindřiška odlovit svojí první Keš ![]()
maci ja Tynku ma ve sportaku pripnutou jen kolem nozicek, ty pasy co jsou pres ramena mam od toho odepnuty a strceny bokem za tu vlozku, jinak autosedacka pokud mas od xlandera tak ta pasuje presne do toho sportaku, ja ji tak vozim, normalne sundam to madylko a sedacku dam nozickama smerem k zadovy operce a kdyz mas na autosedacce pridelanou strisku a zatahnes i boudicku na kocarku, tak je mimco cely schovany
jOLY a musíš zvedat opěrku zad? já jsem tam to madýlko zatím nedávala.. a chytla jsem ho taky jen za nožičky..
hodím sem za chvíli foto!
Holky,
já se z toho Daníka fakt poseru. Sem volala s mamkou, no 3 minuty a on si v kuchyni „dělal pití.“ Sem tam přišla a málem ho vynesla v zubech.
Po sektorce a po zemi vše rozlitý a jeho granulovaný čaj, skoro celá šťáva a jar v prdeli. To byli uklízení, když to furt pěnilo. ![]()
maci nene operku mas normalne dole a sedacku jakoby vsunes nozickama smerem dovnitr pod boudicku, takze kdyz vezes kocar tak ho mas oblicejikem k sobe, krasne to tam drzi, ja s tim normalne jezdim, kdyz mi v aute usne abych ji nemusela budit a prehazovat do kocaru
samot Danik je sikula
to Andrejka se neobtezuje, vzdycky prijde, ze chce udelat piti, leze maximalne do lednice
a musíš tam mít tu hrazdičku jo? tu jsem zatím právě nedávala.. noo to by bylo dobrý.. a mám vajíčko přímo od X landeru!!
no šamot Daník je fakt třída!!!
už vám dělám ty fotky ze srazu!
šamotka píše:
Holky,
já se z toho Daníka fakt poseru. Sem volala s mamkou, no 3 minuty a on si v kuchyni „dělal pití.“ Sem tam přišla a málem ho vynesla v zubech.Po sektorce a po zemi vše rozlitý a jeho granulovaný čaj, skoro celá šťáva a jar v prdeli. To byli uklízení, když to furt pěnilo.
Šam, promiň, la enormálně se tady tlemím…
![]()
šamotka píše:
Holky,
já se z toho Daníka fakt poseru. Sem volala s mamkou, no 3 minuty a on si v kuchyni „dělal pití.“ Sem tam přišla a málem ho vynesla v zubech.Po sektorce a po zemi vše rozlitý a jeho granulovaný čaj, skoro celá šťáva a jar v prdeli. To byli uklízení, když to furt pěnilo.
Teda takovýho šikovnýho kluka máš. Vidíš, ani Tě nechtěl otravovat. A ty by jsi ho hned nosila v zubech, když to „trošku“ vyleje
![]()