LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
17.5.09 21:11
GAVOTTKA píše:
Ziju,ale nemam nejak naladu :( a ptala jsem se na tu Laky a prdite na me :(

Laky nebyla, měli reakci po očkování, víííííš ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:11

tak ta clona:

a je to tady:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.5.09 21:15

Mací:Šel odlovit kešku. Dělá Geocaching..To dělá i Duant…Podrobnější vysvětlení najdeš zde..www.geocaching.cz
Jo když jsme u těch adres.Tak ta žirafa co mám na kočárku je odtud www.batolata.cz

A co si máš představit pod otvorem? Takže kanál a tam je místo, takové malinké, a aby se tím dostal, musí se tím proplazit..Docela mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:16

TAK FOTKY NEBORY:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.5.09 21:20

Neboro:Fotečky pěkné!!!!
Holky jdu něco poklidit a spát, nějak jsem zmožená…
Jo a včera jsme objednali tu manducu.Příští víkend půjde Jindřiška odlovit svojí první Keš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.5.09 21:21

maci ja Tynku ma ve sportaku pripnutou jen kolem nozicek, ty pasy co jsou pres ramena mam od toho odepnuty a strceny bokem za tu vlozku, jinak autosedacka pokud mas od xlandera tak ta pasuje presne do toho sportaku, ja ji tak vozim, normalne sundam to madylko a sedacku dam nozickama smerem k zadovy operce a kdyz mas na autosedacce pridelanou strisku a zatahnes i boudicku na kocarku, tak je mimco cely schovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:23

dAI AAAAHHHHÁÁÁÁ!!! TAK TO JO! UŽ JE MI TO JASNÉ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:29

jOLY a musíš zvedat opěrku zad? já jsem tam to madýlko zatím nedávala.. a chytla jsem ho taky jen za nožičky..
hodím sem za chvíli foto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 21:31

Holky,
já se z toho Daníka fakt poseru. Sem volala s mamkou, no 3 minuty a on si v kuchyni „dělal pití.“ Sem tam přišla a málem ho vynesla v zubech. :evil: Po sektorce a po zemi vše rozlitý a jeho granulovaný čaj, skoro celá šťáva a jar v prdeli. To byli uklízení, když to furt pěnilo. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.5.09 21:33

maci nene operku mas normalne dole a sedacku jakoby vsunes nozickama smerem dovnitr pod boudicku, takze kdyz vezes kocar tak ho mas oblicejikem k sobe, krasne to tam drzi, ja s tim normalne jezdim, kdyz mi v aute usne abych ji nemusela budit a prehazovat do kocaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.5.09 21:35

samot Danik je sikula :lol: to Andrejka se neobtezuje, vzdycky prijde, ze chce udelat piti, leze maximalne do lednice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:36

a musíš tam mít tu hrazdičku jo? tu jsem zatím právě nedávala.. noo to by bylo dobrý.. a mám vajíčko přímo od X landeru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:38

no šamot Daník je fakt třída!!!
už vám dělám ty fotky ze srazu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
šamotka píše:
Holky,
já se z toho Daníka fakt poseru. Sem volala s mamkou, no 3 minuty a on si v kuchyni „dělal pití.“ Sem tam přišla a málem ho vynesla v zubech. :evil: Po sektorce a po zemi vše rozlitý a jeho granulovaný čaj, skoro celá šťáva a jar v prdeli. To byli uklízení, když to furt pěnilo. :twisted:

Šam, promiň, la enormálně se tady tlemím… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
šamotka píše:
Holky,

Teda takovýho šikovnýho kluka máš. Vidíš, ani Tě nechtěl otravovat. A ty by jsi ho hned nosila v zubech, když to „trošku“ vyleje :wink: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí