Poradna duly
Jana Čurdová
JEŠTĚ BYCH MĚLA DOTAZ NA APRI A JOLY.. KDYŽ JSTE MĚLY DĚTIČKY VE SPORŤÁKU.. DÁVÁTE NĚCO NA TEN POTAH??? VÍTE DNES BYL FAKT HIC! MALEJ MĚL JEN BODÝČKO.. A SLABÉ KAŤATA.. A STEJNĚ BYL SPOCENEJ! MĚL MORKÝ VLÁSKY A ZÁDA!
MĚ PŘIJDE JAK JE TEN POTAH NĚJAKEJ UMĚLEJ.. ŽE TO TAK NEVĚTRÁ! KDYŽ LEŽÍ NA MOLITANU A BAVLNĚNÉM PROSTĚRADÝLKU V KORBIČCE SPOCENÝ NENÍ ! DÍKY!
MACI-ja mam ve sportaku taky takovej umelej potah,to bude asi stejny a davam pod Andulku takovou lehkou vlozku,co je do obyc.zavinky.Ja ji tam teda zatim ani nijak neksiruju.Dnes jsem teda moc dobra spolecnice nebyla.Tak dobrou
Šami , tak zase bylo veselo. To aby si nevyšla ze cviku, víš.
Aramis , ale určitě krásně voněla.A furt lepší vylít koupel než pěnu. To byste bublaly ještě teď.
Tak jsem dodala míry a od zítřka to začne.
Večer Niki zkoušela moji trpělivost. Nejdřív ve vaně, že jí je zima, při stříhání nehtů měla obr hlad, chtěla rýži a maso-to mi nechutná, vzala si brumíka-taky nechutnal, chci čočkovou polívku-nedojedla, mám žížu, jíst nechci, pak přišel Pavel-mám hladík.Vše doprovázenou kňouráním.
Už se těším až bude ve školce.
Jdu chrnět, tak dobrou noc.
Lendi kalhoty v pase! mají 21cm! je měřená půlka samozřejmě.. a když je natáhnu co nejvíc tak 27cm!
Ahojky lednatka!!!!
priznavam se bez muceni rovnou k nekolika vecem :
Dcerunka je unorova, narozena, pro nas, v krasne datum 7.2.2007 a syna mame dle nazvu vaseho fora, snad rovnou reditelem diskuze
Adamek se narodil 1.1.2009
Vse co se budete chtit zeptat, velice rada zodpovim a budu verit ve vrele prijeti ![]()
Dobre ranko.Tak nas tatka vzbudil,kdyz vstaval do prace
takze jsem Andulku nakrmila a nakukuju,nez zase usnem.Andulka tu sice zkousi,co uz dokazi jeji hlasivky,brepta a vejska,ale pevne verim,ze se brzy unavi a vytuhne
TIKO-vitej,jasne,ze te berem
v tom mnozstvi,kolik nas tu je,uz se ztratis
Se zamcenim fakt nevim,vypada to,ze nas snad nikdy nezamknou
Jo tvuj synator,to je teda vec
Taky jsme chteli Adamka,kdyby to byl kluk,a termin jsem mela 1.1.,ale priroda tomu chtela jinak
Tak zvire uz spi,tak to jdu zalomit taky
Dnes mi ma prijet kamoska a chci delat plnenej bramborak,mnam,ale urcite obcas juknu ![]()
GAVOTTKA píše:
MACI-ja mam ve sportaku taky takovej umelej potah,to bude asi stejny a davam pod Andulku takovou lehkou vlozku,co je do obyc.zavinky.Ja ji tam teda zatim ani nijak neksiruju.Dnes jsem teda moc dobra spolecnice nebyla.Tak dobrou
Gav, chápu…tchýně umí otrávit!!! Založíme „KPT“ - klub prudících tchýní…joa co buchtičky??? ![]()
chocholka píše: [Večer Niki zkoušela moji trpělivost. Nejdřív ve vaně, že jí je zima, při stříhání nehtů měla obr hlad, chtěla rýži a maso-to mi nechutná, vzala si brumíka-taky nechutnal, chci čočkovou polívku-nedojedla, mám žížu, jíst nechci, pak přišel Pavel-mám hladík.Vše doprovázenou kňouráním.
Už se těším až bude ve školce.
Hihihihihihihihi, něco mi to připomíná…nepotřebovala taky zhruba dvacetkrát jít čurat????
Já jí mám ve školce do dvanácti, Terezka mi cestou ze školky usnula, tak mám veget. ![]()
Ahojky,
tak já už zase v práci. Tomášek dneska školku trošku obrečel, nebyla tam „teta“ ale jeho stála učitelka. Přitom mi přijde tak hodná… Jemu prostě nesedla a nechce ji.
Maci - jasně že pošlu. Dám do obálky všechno a zbytek vyhoď
Já to nevyužiju.
S tím potahem, vím že se prodávají letní potahy na autosedačky, tak zkus mrknout jestli nejsou i na kočárky, určitě by to bylo fajn. Já tuším měla velkou bílou plínku když byli ty vedra, aby se toliko nepotil. Nevypadá to zas až tak esteticky, ale jeho pohodlíčko bylo přednější… Ikdyž Tomášek byl v hluboké celé léto, tak to tolik nebylo vidět.
Holky fotky moc pěkné, užili jste si to.
Šamotko - Daník je vážně ďáblík. Já vzpomínám jestli ten můj lumpík někdy něco takového vyváděl a nějak nemůžu vzpomenout
Ale on tolik nezlobí, docela to jde.
Dobré ranko ![]()
Ještě než půjdu pracovat, jdu na vás mrknout..
Vítám Tiku ![]()
U nás je opět pondělní–zase deštivé ráno…ach joo ![]()
Prádlo mi zmoklo na balkoně… ![]()
Gav-konečně zase ve starých kolejích vid…víkend „úspěšně“ za tebou…a bramboráčky bych si dala…mnam
Tak letím–sedím tu neoblečená a nevím co si mám na sebe vzít…znáte to, pořád nemáme co na sebe…
![]()
dobré ranko,
jsem nějaká rozlámaná, bolí mě celé tělo. A to Toník spal dneska moc pěkně a ráno při koju se po… ![]()
Tiko - vítej. Adámek má hezké datum.
Sakra baby, proč jste se nepřihlásily dřív?
![]()
Šamotko, Chochi, Aramis - dětičky fakt perlí. …No však už se taky těším…
Zřejmě mám na emailu fotečky, tak holky dík. Ještě jsem se nedívala,jen mi to pípalo v noci na mobil …
Dneska jedeme na první plavání do velké vany. Včera jsme ho dali taky…a prostě nezájem, že plave! Důležitější jsou ruce v puse ![]()
Dobré ráno,
Maciku: už si tu hubnoucí tabulku nevybavuju,jaké míry všechny chceš poslat?
Jo,taky mám slevové kupony z DM,ale jsou ještě pro nastávající maminky,ale kdybys chtěla,můžu ti to poslat.
Apri: jojo,špatnej přístup evidentně k jídelníčku mám. Já jsem nikdy žádnou extra dietu nedržela,spíš jsem hubla pohybem a trochu omezením jídla. Semínka fakt jíst neumím,a popravdě ani moc jogurty…v těho jsem je jedla z nutnosti ![]()
Ale zkusím se svou morálkou něco udělat,slubuju!
(i když ted snídám borůvkovou bublaninu od mamky…)
Dneska tady pořád někdo otravuje , tak nestíhám psát ![]()
Apri - teda jídelníček pro mě vražedný, ale mrknu na to a zkusím to. Ale dlouho to asi nevydržím
Já jak si pár dní nedám pečivo, mám pak šílenou chuťa většinou podlehnu ![]()
Neboro - na sebe taky nemám nikdy nic a to jsem nedávno utratila 5 tis. za věci a stejně prd. nějak asi neumím nakupovat ![]()
Zamčení - co zkusit aby napsal někdo jiný? Pak se to třeba hne.
Jedeme k notáři a pak potřebuju koupit nové stěrače, už nějak moc nefungujou
Tak máme výlet do města ![]()
Ahoj.....zdravím Vás po víkendu, byla jsem s Vikčou u našich…cestovaly jsme vlakem a Vikča byla hodná, koukala, kde co lítá ![]()
Tam se o mě starali, nemusela jsem vařit, uklízet, nakupovat,nic…ještě mě „nutili“ si jít s malou lehnout ![]()
Dneska hlídal syn Vašek (má svaťák), byla jsem mu zanést oblek do čistírny a koupit na tržnici sazenice rajčat a paprik.