LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
17.5.09 20:27
zizu píše:
Ještě vám musim napsat: dneska byl manžel s kočarkem venku a potkal kamaradku, rikal, zdalo se mi, že se nejaka tlusta a vypadala strasne zdrcene, tak jsem se ptal co jí je a ona, že rodí!! Na procházce jí praskla voda a to je v 25 týdnu!! Chudˇátko, tak s ní počkal na sanitku…docela mne zatrnulo…to asi nebude dobry..dátko,

ježiš..chuděrka..tak pak dej vědět jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
17.5.09 20:28

Zuzlí , HI,HI, ty a hubnout.To je vtip dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.5.09 20:29
AramisDeMar píše:
GAVOTTKA píše:
Aramis vypada jak holcicka.
Hihi, však já taky holčička jsem!!! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 20:31
Ronnie píše:
Aramis taky jsem si říkala, jestli jsem tě už někde neviděla. Dělala jsem na zubním Horní Jelení, ale to nevím, kde tam by ses vzala. To spíš někde v Holicích? Gympl? Ale ty asi budeš mladší. Tož fakt nevím… :nevim:

Na Jelení mám sestřenku, ale k zubákoj jsem tam nechodila, gympl nee, já jsem dělala střední v HK…tak třeba někde v Plusu.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 20:32
Daisyzbopo píše:
zizu píše:
Ještě vám musim napsat: dneska byl manžel s kočarkem venku a potkal kamaradku, rikal, zdalo se mi, že se nejaka tlusta a vypadala strasne zdrcene, tak jsem se ptal co jí je a ona, že rodí!! Na procházce jí praskla voda a to je v 25 týdnu!! Chudˇátko, tak s ní počkal na sanitku…docela mne zatrnulo…to asi nebude dobry..dátko,
ježiš..chuděrka..tak pak dej vědět jak to dopadlo…

Jo, to mě taky zajímá!!! CHjo, ať se drží ona i miminko!!!
Zizu, podávej aktuální info!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 20:33
chocholka píše:
Zuzlí , HI,HI, ty a hubnout.To je vtip dne.

To je prostě provokace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.5.09 20:34

Ahojky!
Tak jsem zpět z Pekla.Pokecali jsme s Medu.Bylo to příjemně strávený odpoledne.Stelča celou dobu spinkala.Je nádherná.No a pak jsme byly s R. se projít a on si odlovil ještě jednu kešku.Za tento výkend jich má 13, celkem jich má 400.A prosím z toho jenda Pražská kanálová (Řeka Styx).Blázen, co? :lol: To ještě plánujou další kanálovou(Epsilon).ta je ale horší, bude se tam muset plazit malým otvorem 8O :roll: :lol:
Jinak jdu papat.A pak nahlídnu pokud R. neokupí PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.09 20:34

Zdravim,napisu vam jidelnicek,snad to z toho mobilu nebude takovy chaos!
PONDELI
pouze 4× 100g kur.masa zelenina co snis v libovolne uprave
UTERY
Snidane - 50g musli 0,2l nizkotuc.mleka
Svacina-zeleninovy salat se lzickou oliv.oleje
Obed-150g file zelenina
Svacina - grapefruit
Vecere - zeleninovy salat s 50g 30% eidamu
STREDA
S-50g fitness flakes 150g jogurtu bez tuku
S-zel.salat
O-150g kur.masa zelenina
S-150g cerstveho ananasu
V-zeleninovy salat s tunakem ve vl.stave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.5.09 20:41

Apri: to je jídelníček,pro ty co chtějí hubnout??
To já jsem tedy nahraná…,neb cornflakes a musli nežeru,mlíko mi nechutná,a ananas nemůžu ani cítit :roll:

No,pak se nemůžu divit,že nedokážu hubnout úpravou jídelníčku,když nemám ráda zdravá jídla :?
Já už týden trochu cvičím,večer už nejím,a vůbec žádná změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.09 20:50

Ted uz to bude lepsi…
CTVRTEK
S-celozrnny rohlik s 50g 30%syra
S-250g jogurtu bez tuku a 2 platky racio
O-150g kur.masa s 50g ryze a zeleninou
S- presnidavka a 2 platky racio
V-150g file a zelenina
PATEK
S-60g fitness flakes s 0,2l nizkotuc.mleka
S-1ks ovoce a musli tycinka
O-100g kur.masa s 60g testovin a zelenina
S-150g cerst.ananasu
V-zelenin.salat s 60g kur.masa
SOBOTA
S-2platky celozrn.chleba s 3ks platku sunky a 3platky 30%syra
S-ovocny salat
O-100g kur.masa s 200g var.brambor a zeleninou
S-lusteninovy salat 80g
V-zel.salat s tunakem
NEDELE
volny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
17.5.09 20:54

Apri - já vyřadit z tabulky nechciiiii. Kila mi až tak nevadí, mám navrch tak 2,5. Ale přes břicho a v pase mi zůstalo cca 10 cm, a to mi fakt vadí…

Ale já než se dokopu :roll: :roll: Jídelníček vypadá dobře, ale hm hm, já tohle dodržovat neumím. Navíc já kolikrát snídám o půl jedenáctý :wink:

Zuzli - a jako ty potřebuješ zhubnout kde a co??????????? Se nediv, že Tě nemůže nikdo poznat :D

Ronnie - no prostě musíš brát Míšu víc do společnosti

Fotky klidně zítra, Daisy napíšu ještě jednou

GAv - žiješ :D :D :D

Anetce vše nej nej nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.09 20:58

Bef:mas spatny pristup k jidelnicku,vse se da samozrejme zamenit za potravinu se skoro stejnou kalorickou hodnotou,co jogurt?nizkotucny tvaroh,nejaky zrni prece zobes ne?ja miluju dynova seminka a slunecnicova jim to v diete vecer u TV nebo zobu cherry rajcatka a predstavuju si jednohubky,chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
17.5.09 21:04

Ziju,ale nemam nejak naladu :( a ptala jsem se na tu Laky a prdite na me :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 21:05

holky nebojte vše bude!! nestííííííháááám!
Dai co prosím tě tvůj přítel dělá??? keška? jsem blbá asi.. co to je??? a jaký otvor??? vůbec netuším co si mám pod tím představit!!! :D
Holky kdo chcete hubnout.. hubneme! dodejte SZ údaje já je tam začnu mrskat.. a tabulku sem mrsknu až budeme zamklý!
ten odkaz pro Karli dám..
Apri jsem ho poslala mailem!
GAV nooo tchýně hustý!!!
Jsem taková dnes rozmrzelá z toho exému malýho!!! má to fakt ošklivý! a dnes se mi zdálo, že se mu dělá i na pindíku! chuděra musí ho to dráždit! a já nevím co budu teda jíst… furt šrotuju co jsem změnila.. ale asi fakt nic! jen pršelo a teď je hezky a to je spouštěč exému starší dcery! :cry:
zítra jde k naší dr. ségra tak mi poprosí o nějaký recept.. dr. ho viděla minulý týden! tak snad něco zabere!!!!
a jdu pomalu ale jistě likvidovat prácičku co tu mám! ty odkazy Nebora fotky.. a vám fotky ze srazu.. pak chci ještě sem dát fotky dnes ze sporťáku a poprosit vás o radu co děláte s těmi pásy přes ramena? taky je do toho upínáte? a Apri to už nejde nandat na podvozek vajíčko co??? to je blbýýý!!! to využívám hodně!!! :? napadlo mě pouze jakoby to rozepnout sporťák nechat.. a jen ho spustit do košíku dole. ale nevím nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
17.5.09 21:10

Daisy - tak jsem zjistila, že zpráva byla v nedoručených…a jak tam vůbec nechodim, tak tam visí i zpráva pro Ekcko někdy z prosince. Hm, tak doufám, že se na mě nezlobí, ale já nezjistila, že se to neodeslalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí