LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
16.5.09 23:34

holky dík! za pochvaly manžela!!! jooo neměnila bych!!! je ZLATEJ!!!!
Ssice mu to říkám jak ho chválíte ale už přestanu, aby mu to nestouplo do hlavy!!! :D
musím říct, že fakt sraz byl absolutně perfektní! počasí trošku vrtkavé, jako nálady dětiček!ale nakonec i to sluníčko vylezlo a zasvítilo nám!!!!!
všechny jsou moc sympatické a tak jak v Praze můžu na holej pupík přísahat, že mezi nimi není žádná jak jste psaly taková ta „káča“ neee všechny jsou super!!!! Perfektně jsme si pokecaly! a pokochaly se miminkama na vzájem! já si pochovala Vojtíška od Pegi a Jindřišku!!! a pak jsem si POVOZILA TUPLÁK PEGI! COŽ BYL ZÁŽITEK NA CELÝ ŽIVOT!
Barunka je božíííí i v reálu! a byla moc hodná!!! škoda jen že Ara a Šam odjížděly tak brzy!
jak už psaly holky příští sraz je začátkem prázdnin v ZOO Jihlava!!!!!
Myslím si, že i na ty kilometry to byl prostě super den!!!
Náš Vojta to zmáknul… po cestě zpět byl už malinko unavenej.. a pokňoural, ale ne moc!
Jen když jsme se vrátili nám přišla tchýně říct, že švagrovi se udělalo zle v lese.. a nakonec skončil na JIP … takže ten závěr byl trošku blbej! ale snad je už stabilizovaný a bude vše ok! jdu stáhnout fotky z foťáku a ještě vám sem nějakou vrazím!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
16.5.09 23:55
Macík74 píše:
já si pochovala Vojtíška od Pegi a Jindřišku!!! a pak jsem si POVOZILA TUPLÁK PEGI! COŽ BYL ZÁŽITEK NA CELÝ ŽIVOT!

No a já asi na 2 sekundy držela Vojtíška od Macíka, pak mi ho sebrala na kojení.. :wink: A závěrem jsem ho tlačila v kočárku… byl jak pírko… :wink: Zato Macík začala hubnout - vytlačila můj tank do kopce… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.5.09 23:58

Neboro na ty fotky mrknu zítra!
GAv tchýně dobrý!!! chudáku!
Lenka 79! taky to nemáš jednoduchý! jen si klidně přijď postěžovat, od toho jsme tu! neboj malá ve škole se zlepší!
se vším co bylo předtím řečeno o srazíku souhlasím!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 00:19

takže tapetáž!
kočárková! Apri, Aramis,Pegi, já, Chocholka, Zuzlína,Lendik, šamotka, Daisy.. Ronnie přišla později 

jelikož nás bylo hodně je to zdálky takže dvě půlky… to snad už poznáte.. šamtoka s Vendulkou naproti DAi a Pegi 

Aramis s Barunkou

Barunka s Aramis a Zuzlína - naproti Zuzlíny manžel šamotka 

Daisy s šamotkou v pozadí chocholka

dorazila Ronnie

Lendik s toníčkem

já a Ronnie s Michálkem

moje maličkost a Lendik

diskusní kroužky:

apricose s Adámkem v kočárku

krmení dvojčátek!

hledejte kde je kdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 00:20

dobrou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
17.5.09 02:29

Holky já vám ten srazík normálně závidím! nakonec se počasí umoudřilo :) Je vidět že jste si to fakt užily!!!
Do Jihlavy dorazím! A moc se těším :) Je ne prosím první prázdninový víkend, to bude hrozná doprava :(

Lendiku vypadáte s Toníčkem moc sympaticky, ne že se necháte od někoho podplatit! :) My vás berem! :)

Macíku mooc ti to sluší, je vidět, že jsi zhubla! Ráda tě znovu uvidím, Telč nám letos asi nevyjde :(

Tak dobrou kočky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.5.09 06:34

Holky, moc krásný!!!

Moc vám to sluší všem!

A jak si Barunka způsobně kreslí! :srdce:

Toníček je rozkošnej Joly Joker :wink:, spolu s Kokoškou tvoří dokonalý pár :lol:

Zuzlína opravdu působí na těchhle fotkách trochu jinak než na té své profilové a má krásný vlasy…

Šam , já už opravdu na tebe nebudu drzá, jsi hodná holčička…z tvé výšky se mi zatočila hlava :roll: :wink: Je to umocněno i tím, že na skupinové fotografii stojíte bok po boku s Daisy :lol:
Já už tu vaší Vendulku chápu, že tak zrychleně roste, vždyť ona by se jinak v tý vaší rodině asi ztratila!

Apri , to on je ten váš Adámek sympaťák po tobě! Máte podobnej kukuč :wink:

Pegi má pěknej zadek (nic moc jinýho z ní na fotkách vidět není :wink: )

Macíku , vypadáš moc dobře a spokojeně :wink:

Chocholko , máš světejší vlasy, viď? To ti moc sluší…

Daisy , nikdo nemůže po Jindřišce chtít, aby byla nějakej obr…vždyť ty vypadáš na patnáct! A ještě když si stoupneš vedle Šamotky :lol:

Aramis , škoda, škoda…moc ráda bych tě byla viděla…a obě holčičky…

Je vidět, holky, že se vám sraz vyvedl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.09 07:32

Krasne ranko,tak my jsme od 6h vzhuru, Ada uz proste neusne az pak dopolko.zato tatka tu reze drivi jak na zimu,chi chi.
Maciku:fotky jsou hezky ale musim se vloupat svagrikovi na comp a jeste jednou mrknout,vzdycky kdyz se vidim tak mam do diety to spravne nasazeni!v zrcadle si clovek lehce zvykne…jo a uplne jsem ti zapomnela pochvalit vlasy!fakt ti to slusi a na vas obou (myslim manzu)je videt jak jste stastni…
Duant:ty ses teda rozepsala…a nezastiram malej je vzhledove vic po mne (tchynka to nerada,ale taky priznala)
pegi:vzdyt ty jsi hubena jak lunt a ani by ses nenajedla,stejne jsi to do sebe nahazela a sup ke klukum!asi sila zvyku vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.5.09 08:46

Ahojky!tak mě malá spala od té doby co večer usla až do 7. 8O no ale pak už neusla.Takže nic. :)
Macíku, krásné fotečky.
Holky dočteno nemám, jdu se věnovat Jindříkovy.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
17.5.09 09:01

Ahoj holky, tyy jo, sraz musel byt moc fajn, uplne jsem si rikala, ze jsem mela jet taky,kdyz to zvladla Pegi s dvojcatama..a to jsem ji rikala, ze je blazen, jestli s nima pojede takovou dalku..Tak nad tou Jihlavou budu velmi vazne uvazovat. Šamotko, vy jeste nemate zenicha?? Tak to se hlasime, Ríša ma všechny předpoklady Vendulku dohnat a snad i přerust, ma fakt obrovskyho tatinka (2m, 130 kg) a me je taky kus, tak by jim to spolu mohlo sluset…
Holky, krasnou nedeli preju, tady azuro - asi pujdeme zkusit brusle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 09:04
zizu píše:
Ahoj holky, tyy jo, sraz musel byt moc fajn, uplne jsem si rikala, ze jsem mela jet taky,kdyz to zvladla Pegi s dvojcatama..a to jsem ji rikala, ze je blazen, jestli s nima pojede takovou dalku..Tak nad tou Jihlavou budu velmi vazne uvazovat. Šamotko, vy jeste nemate zenicha?? Tak to se hlasime, Ríša ma všechny předpoklady Vendulku dohnat a snad i přerust, ma fakt obrovskyho tatinka (2m, 130 kg) a me je taky kus, tak by jim to spolu mohlo sluset…
Holky, krasnou nedeli preju, tady azuro - asi pujdeme zkusit brusle..

Nazdárek, tak Ríšánka bereme. Mám Vendulku zrovna v ruce, ptala jsem se jí a smála se, takže dobrý, už máme taky ženicha. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 09:08
Macík74 píše:Barunka je božíííí i v reálu! a byla moc hodná!!!

…a to nic nepředvedla…já mám vždycky depky z toho, aby nepronesla něco ve stylu „čelná cholčička“… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
17.5.09 09:08

Ahojky
Srazík super, moc děkuju za přijetí.Už se těším na Jihlavu.Vzala bych i Niki.
A ještě, než jsme došli k rybárně, tak na nás pardubičtí kolemjdoucí koukali jak na exoty. Takovou kolonu s kočárky určo nepotkali. :lol:
Večer byla Terka už přetažená, byly jsme ještě u nás na hřišti na pomájovém posezení. V 21h jsem už byla ale doma :oops: , pak Terka usla a vstávala až v 6.
Dnes moc klidu ale nebude, Pavel bourá vchodové dveře, konečně budeme mít nové.
Fotky mám taky ale jsou vesměs stejné.
Gav , vydrž, dnes už odjede, viď. A ty zvířata u miminek taky nesnáším. Když jsme byli u tchýně dala Terku očuchat jejich čoklovi, co se taky vyválí v každým ho..u. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.09 09:12
DuantNefret píše:Šam , já už opravdu na tebe nebudu drzá, jsi hodná holčička…z tvé výšky se mi zatočila hlava :roll: :wink: Je to umocněno i tím, že na skupinové fotografii stojíte bok po boku s Daisy :lol:
Já už tu vaší Vendulku chápu, že tak zrychleně roste, vždyť ona by se jinak v tý vaší rodině asi ztratila!

:lol: :lol: :lol: Duant, bacha na mě, bacha na mě. :lol: :lol: :lol: Jen mám obavy, že by se ti hlava zatočila i z mé váhy. Jsem taková ženská „slonbidlo“. Holt musím s tím něco udělat, je to nechutný. :oops:
Jo a můj taťka měl 2 metry a oba bráchové skoro taky, takže se není co divit, že jsem drobátko přerostlá. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.5.09 09:13
DuantNefret píše:

A jak si Barunka způsobně kreslí! :srdce:

…to jí vydrželo cca deset minut…cca deset papír, na většině 5 - 10 čar a popis, že je to koník… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí