LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
18.5.09 09:32

MisoN-to jako ze vidi muj nick a ani si to neprectou jo? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
18.5.09 09:34

Jééé, zas někdo novej… 8O Holky sorry, ale já se ve vás ještě nějak ztrácím… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
18.5.09 09:38

ahojky holky moje,

sraz no závidim ale nedalo se nic dělat Filda měl reakci po žloutence. :( tak snad ta Jihlava vyjde je to sice dál ale jestli je tam ZOO tak bude rodinnej výlet. Fotečky krásný…
Jinak ho mám doma a je na zabití už mu nic neni zítra šupajdí do školky.

:evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
18.5.09 09:41

Ahojky při pondělku
Niki už je ve školce. Díky Bohu za ní. Ráno mě zase pěkně zkoušela.Naštěstí je tam i na odpoledne než pro ní dojdu.
Maci , 5090g a 62cm.
laducho , jo u mamky je nejlépe.S Niki jsem jezdila často i na 2-3dny. Teď už to s Terkou nejde, jelikož Niki chodí do školky.
Lendi , gratuluji k po…ní.A hezky si zaplavte.
Aramis , Terka mi cestou domů taky usnula. Zaparkovala jsem jí pod pergolu a než jsem došla nahoru a svlíkla se, už tam ječela. Ve stojícím kočáře prostě spát nebude.

Dnes máme ještě od půl 5 hasičský trénink.Sezóna začíná a první závody jsou 23.5.Mladý bezdětný holky nemají čas a já to zachraňuji.Holky samo budu mít sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
18.5.09 09:42

Gavot - to bych si v žádném případě ani nepomyslela :wink: Myslela jsem že jim třeba docvakne, že jim to tak trvá..Tohle už je fakt dost dlouho.

Laky - Tomášek má taky naočkovanou žloutenku a byl teda bez reakce. Jakou máte značku? Očkovali jsme v prosinci, takže jdeme za měsíc na druhou. pak snad bude klid. Až na podzim plánuju klíšťovku, protože tady je překlíšťováno a už jedno po něm lezlo, tak radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
18.5.09 10:05

Lendik - prosím prosím, když jsi přes ty mzdy. Jaký průměr se mi bude počítat na dovolenou ? TEn před mateřskou nebo jen ze základu za min. čtvrtletí? Já teda budu čerpat až v červenci, takže mi za tohle čtvrtletí něco naskočí, ale žádná sláva… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.5.09 10:22

MisoN: já myslím,že z průměru před nástupem na mateřskou.ale ruku do ohně za to nedám

Jináč mateřská: v pátek mi konečně přišla za březen,a poslali do dohromady i za duben. Takže mě to vždy posílaj s ukrutným zpožděním po 2měsících,stejně jsem měla i leden a únor.děs!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
18.5.09 10:31

Befi: díky, já si to taky myslím, ale tady nikdo nic neví a co jim neukážu v zákoně, to mi nezaplatí :-) např. vůbec nevěděli že mám nárok na dovolenou když mám mateřskou. Stačilo ukázat zákon a dostala jsem to zaplacené :roll:

Gratulace k mateřské :lol: teda chudáci rodiny, který to mají tak tak aby vyšli a oni takhle zadržují peníze :evil: parchanti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.5.09 10:34

Ahojky!
Tiko:Vítám tě…¨
Holky omlouvám se že neráguji ale malá se hlásí.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
18.5.09 10:36

miso: měli jsme očkování Hawrix měl jen teploty a bolela ho hlava ale to si myslim že je ze zastudlý rýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
18.5.09 10:38

Ahoj holky,tak u nas bourka jako prase,ale malej ji prospal a ja se bala sama!nesnasim bourky!
Vsem hubnoucim drzim palce,jsem sama zvedava jak to zvladnu,mam problemy s jidlem kdyz nejsem psychicky v poho a to ted moc nejsem,tak se uvidi!
Ad jidelnicek:kdo koji tak absolutne ne!je to jen navod co a kdy jist,pripadne dotazy rada zodpovim i poradim alternativy co mi trener rekl nebo co chutna me.je dobre se toho treba 2tydny drzet,zmensi se zaludek a odpoutate se od sladkeho.kdo nevydrzi bez peciva tak celozrnne pokud mozno dopolko nebo majuska navrhovala ty knackebroty(snad to pisu spravne) a kdo ma nejake vychytavky sem s nimi!
Maci:sportak ma tu vlozku sama nevim co s tim Adam taky nesnasi teplo jeste na to mrknu a autosedacka no podle me jedine odepnout na chvili sportak,zadna hruza to neni a trva to 5min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
18.5.09 10:45

Apri , máš pravdu. Já hlavně potřebuju aby se stáhnul žaludek a sladkého se vzdát umím.Důležitá je i pravidelnost.

U nás už začíná vylézat sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 10:59
befana píše:
MisoN: já myslím,že z průměru před nástupem na mateřskou.ale ruku do ohně za to nedámJináč mateřská: v pátek mi konečně přišla za březen,a poslali do dohromady i za duben. Takže mě to vždy posílaj s ukrutným zpožděním po 2měsících,stejně jsem měla i leden a únor.děs!!!
Aspon usetris a pak se muzes rozsoupnout :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 11:10

Tak ja jdu konecne neco delat.Andulka si tu pres hodinu hrala na dece,tak porad cekam,kdy se ji bude chtit spat a nic.Tak jsem ji ted vzala,soupla do postele a ona v tu ranu usnula 8O Kamaradka volala,jakou ma Andulka velikost,ona je fakt uzasna,vzdycky ji nakoupi tolik znackovych veci,az se stydim :oops: MisoN-no uz jsem se lekla,ze si na me adminy zasedly :wink: NEBORO-promin,ani jsem ti nepochvalila kluciky,fotky super :D ale vcera jsem opravdu byla mimo :( Michal taky rikal,hned jak prijel,zaplatpanbuh,ze je to za nama :lol: Tak snad mame zas na rok pokoj :? U nas je teda od rana hezky,teplo a vykukuje slunicko,tak pujdu konecne rozsazet kedlubny.Jo a udelal se mi opar :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
18.5.09 11:19

Gav , opar máš ještě jako pamatku na tchýni. Z toho stresu.

Taky jdu něco dělat, dokud Terka spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital