Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé, zas někdo novej…
Holky sorry, ale já se ve vás ještě nějak ztrácím…
![]()
ahojky holky moje,
sraz no závidim ale nedalo se nic dělat Filda měl reakci po žloutence.
tak snad ta Jihlava vyjde je to sice dál ale jestli je tam ZOO tak bude rodinnej výlet. Fotečky krásný…
Jinak ho mám doma a je na zabití už mu nic neni zítra šupajdí do školky.
Ahojky při pondělku
Niki už je ve školce. Díky Bohu za ní. Ráno mě zase pěkně zkoušela.Naštěstí je tam i na odpoledne než pro ní dojdu.
Maci , 5090g a 62cm.
laducho , jo u mamky je nejlépe.S Niki jsem jezdila často i na 2-3dny. Teď už to s Terkou nejde, jelikož Niki chodí do školky.
Lendi , gratuluji k po…ní.A hezky si zaplavte.
Aramis , Terka mi cestou domů taky usnula. Zaparkovala jsem jí pod pergolu a než jsem došla nahoru a svlíkla se, už tam ječela. Ve stojícím kočáře prostě spát nebude.
Dnes máme ještě od půl 5 hasičský trénink.Sezóna začíná a první závody jsou 23.5.Mladý bezdětný holky nemají čas a já to zachraňuji.Holky samo budu mít sebou.
Gavot - to bych si v žádném případě ani nepomyslela
Myslela jsem že jim třeba docvakne, že jim to tak trvá..Tohle už je fakt dost dlouho.
Laky - Tomášek má taky naočkovanou žloutenku a byl teda bez reakce. Jakou máte značku? Očkovali jsme v prosinci, takže jdeme za měsíc na druhou. pak snad bude klid. Až na podzim plánuju klíšťovku, protože tady je překlíšťováno a už jedno po něm lezlo, tak radši.
Lendik - prosím prosím, když jsi přes ty mzdy. Jaký průměr se mi bude počítat na dovolenou ? TEn před mateřskou nebo jen ze základu za min. čtvrtletí? Já teda budu čerpat až v červenci, takže mi za tohle čtvrtletí něco naskočí, ale žádná sláva… Děkuji
MisoN: já myslím,že z průměru před nástupem na mateřskou.ale ruku do ohně za to nedám
Jináč mateřská: v pátek mi konečně přišla za březen,a poslali do dohromady i za duben. Takže mě to vždy posílaj s ukrutným zpožděním po 2měsících,stejně jsem měla i leden a únor.děs!!!
Befi: díky, já si to taky myslím, ale tady nikdo nic neví a co jim neukážu v zákoně, to mi nezaplatí
např. vůbec nevěděli že mám nárok na dovolenou když mám mateřskou. Stačilo ukázat zákon a dostala jsem to zaplacené ![]()
Gratulace k mateřské
teda chudáci rodiny, který to mají tak tak aby vyšli a oni takhle zadržují peníze
parchanti
Ahojky!
Tiko:Vítám tě…¨
Holky omlouvám se že neráguji ale malá se hlásí.papa
miso: měli jsme očkování Hawrix měl jen teploty a bolela ho hlava ale to si myslim že je ze zastudlý rýmy.
Ahoj holky,tak u nas bourka jako prase,ale malej ji prospal a ja se bala sama!nesnasim bourky!
Vsem hubnoucim drzim palce,jsem sama zvedava jak to zvladnu,mam problemy s jidlem kdyz nejsem psychicky v poho a to ted moc nejsem,tak se uvidi!
Ad jidelnicek:kdo koji tak absolutne ne!je to jen navod co a kdy jist,pripadne dotazy rada zodpovim i poradim alternativy co mi trener rekl nebo co chutna me.je dobre se toho treba 2tydny drzet,zmensi se zaludek a odpoutate se od sladkeho.kdo nevydrzi bez peciva tak celozrnne pokud mozno dopolko nebo majuska navrhovala ty knackebroty(snad to pisu spravne) a kdo ma nejake vychytavky sem s nimi!
Maci:sportak ma tu vlozku sama nevim co s tim Adam taky nesnasi teplo jeste na to mrknu a autosedacka no podle me jedine odepnout na chvili sportak,zadna hruza to neni a trva to 5min…
Apri , máš pravdu. Já hlavně potřebuju aby se stáhnul žaludek a sladkého se vzdát umím.Důležitá je i pravidelnost.
U nás už začíná vylézat sluníčko.
befana píše:Aspon usetris a pak se muzes rozsoupnout
MisoN: já myslím,že z průměru před nástupem na mateřskou.ale ruku do ohně za to nedámJináč mateřská: v pátek mi konečně přišla za březen,a poslali do dohromady i za duben. Takže mě to vždy posílaj s ukrutným zpožděním po 2měsících,stejně jsem měla i leden a únor.děs!!!
Tak ja jdu konecne neco delat.Andulka si tu pres hodinu hrala na dece,tak porad cekam,kdy se ji bude chtit spat a nic.Tak jsem ji ted vzala,soupla do postele a ona v tu ranu usnula
Kamaradka volala,jakou ma Andulka velikost,ona je fakt uzasna,vzdycky ji nakoupi tolik znackovych veci,az se stydim
MisoN-no uz jsem se lekla,ze si na me adminy zasedly
NEBORO-promin,ani jsem ti nepochvalila kluciky,fotky super
ale vcera jsem opravdu byla mimo
Michal taky rikal,hned jak prijel,zaplatpanbuh,ze je to za nama
Tak snad mame zas na rok pokoj
U nas je teda od rana hezky,teplo a vykukuje slunicko,tak pujdu konecne rozsazet kedlubny.Jo a udelal se mi opar ![]()
Gav , opar máš ještě jako pamatku na tchýni. Z toho stresu.
Taky jdu něco dělat, dokud Terka spí.