Poradna duly
Jana Čurdová
Neboro - na sebe taky nemám nikdy nic a to jsem nedávno utratila 5 tis. za věci a stejně prd. nějak asi neumím nakupovat ![]()
To mi povídej..já hodiny přešlapuju v kabince, když něco zkouším, pak to nakonec teda vezmu, ač si nejsem jistá, jestli to je ono…no a pak –doma zjistím, že v tom vypadám úplně děsně a šup s tím do spodu komínku..
![]()
makam píše:
Ahojky maminy,tak jak jsem si přečetla tak srazík byl super,škoda ,že bydlím tak daleko.I ta Jihlava je pro mě dálka a navíc nemám ani řidičák,no a vlakem se mi takový kus cesty cestovat nechce.tak vás budu poznávat aspon podle foteček co tu dodáte.Teda u nás je dusno,slunko svítí,se mi nechce ani ven.Ted mám lítání po doktorech se sebou,tak nemám ani náladu na nic.,ale chvilku na čtení si udělám
sraz - není všem dnům konec. Já ho zase závidím holkám v Praze
něco vážnýho?
Lendi dorazily fotky??musela jsem to nafrkat do víc mailu!
a míra na kalhoty četla jsi??
jo já si odpustím sladké.. jak kdy teda!
jen teď budu mít galeje.. dr. říkala, že jsem něco slupla co mu vyvolalo ten exém.. takže se budu hlííídat! žádná čokoška, ořechy, rajčata.. tropické ovoce to si pamatuju z toho seznámku od Apri.. víc ne! snad mi ho sem hodí!
Macík74 píše:
Neboro jen se do toho pusť!
já jsem tedy nechala velký odstup mezi druhým a teď vojtíkem! dceři je 13 let! a musím říct, strááášně si to užívám!!!!! fakt! jen ty noci!!!!
To věřím…člověk už ví co a jak a užívá si to…no uvidíme… ![]()
Macíku - fotky dorazily. Nevěděla jsem, že jsou ještě další..moc dííííky…
Nevím, jestli to stihnu poslat do toho Happy…Kolik se toho přes net může posílat najednou v původních velikostech? Ještě nemám od narození nic vyvolaného (vlastně od těhu)
A míry jsem četla, jen jsem samo zapomněla reagovat. Těch 21 se mi zdá lepší, 18 a 19 cm moc neee.
díííííík
Ahoj holky,
dneska jsme byli na 4měsíční poradně - 6kg, 64cm
Any dostala první očkování, trošku si poplakala, náznak na teplotu a mrzutost žádný ![]()
Tak jdeme za chvíli na chvíli ven.
Jen jsem zkoukla fotky ze srazu - holky!paráda
to je nášup. Bylo vás taky deset jako nás v ZOO, ale na miminka teda vedete ![]()
Já dobírám cerazette, pak mi prý mudr rozběhne cyklus. Po ATB a děch dalších práškách je mi dost bídně.., podbřišek bolí.. sbad to brzo přejde.
Dělám ted na tatkově druhé knížce, tak zas nemám na nic extra čas. Any objevila hrající hrazdičku, tak se zabaví už sama ![]()
Dneska jsem dostala v DM kupony, takže kdo by měl zájem o kupony na:
Mějte se prima.
Mějte se báječně.
Maci:uz jsem tu,ad exem:jestli jdes v Ct k dr. tak bych se poradila radeji s ni,promazavej to porad tou Lipobazi i tim imazolem aby videla ucinek,kazdy krem se musi aplikovat aspon 2tydny aby bylo videt jestli funguje nebo ne,jestli to ale chces zkusit maz to asi misto toho imazolu,zkus taky tu calciovku je vic mastna…
Ad letak:muzes prijimat fotky na mobil?poslala bych to mmskou
jo jo apri mám aktivované MMS! pošli děkuju moc! když bych to nespustila na mobilu.. tak je tam www adres akde ji najdu.. tak bych si to našla tam!
díky!
má to fakt suchý!!! a když to namažu tak to zrudne.. je dnes takovej podrážděnej .. dostal i ráno fenistil.. a je takovej protivnej! tak nevím! asi ho to chudáka taky trápí!
Neboro uvidíš že se ještě do třetího pustíte! jdu na tv.. holky si pustily Lets dance 2 dnes byla ! a malej kňučí na hrací dece! ![]()
Macík74 píše:
Neboro uvidíš že se ještě do třetího pustíte! jdu na tv.. holky si pustily Lets dance 2 dnes byla ! a malej kňučí na hrací dece!
Já pořád váhám, říkám si, že kluci jsou už vypiplaný…ale zase na druhou stranu po tom stejně toužím.....a opakuju se pořád do kola…kdyby to byla ještě holčička a hodná jako Gav Anička…tak jsem nejštastnější na světě…ale samo nakonec i s tím klučinou noooo.Byl by přece jen náš… ![]()
Holky mě tak honí mlsná…tu žeru piškoty namázlé ramou…je to dobrota…a asi si půjdu udělat rajčata s nivou…
![]()
ahojky tak my byli dneska v tom Dinoparku a Andrejka se bala, takze zacala brecet a ze chce domu, takze sme to prosvisteli a prosli aspon Zoo
maci co sem koukala na tu fotku, tak si tam tu sedacku mela obracene nez sem rikala, musis ji mit jako proti smeru jizdy, tak aby si pri vozeni videla na Vojtika, musi sedet celem k tobe a nijak to nepridelavam, drzi to dobre, ale co sem koukala, tak ten tvuj starsi model, je trosku jiny nez ten 2008 co mam ja, i ten vnitrek kocarku, nemam tam tu operku na hlavicku, ale mam tam takovou vlozku, takze pod Tynku uz nic nedavam
Macík74 píše:HOLKY MANŽEL DOVEZL MALÝMU NA TEN EXÉM KONOPNOU MAST! JE PŘÍMO PSANÁ NA EXÉM OD NAROZENÍ! CO MYSLÍTE?????? PREJ SE TO ZE ZAČÁTKU ZHORŠÍ.. ALE PAK PREJ TO ZABÍRÁ! MÁM TO ZKUSIT? MAJUŠKO A APRI??![]()
Macíku, já v tom holky teď koupu, cca sedm týdnů a super, koupel nádherně voní vždycky po celým baráku, mastičky nevím, ale pro sebe ji na exém používám a ze začátku mě štípala…
Lendik - děkuju, no stihnu ještě něco vydělat, takže dovolenka až v červenci. Stejně budu čerpat až bude zavřená školka…
Na fotky mají akci do konce května v Rossmanovi. Už jsem tam nechávala dělat a chtějí jen 1 kč za fotku. Fotky byli pěkné všechny. Musím taky vytřídit. Dělám to 1 ročně tak se mi to vyplatí ![]()
Všechno jsem zapomněla, jsem nějaká zmlácená, tak se jdu povalovat. Tomášek šel k sousedce, tak je klídek.
Moje zlatínko v porodnici
http://img1.rajce.idnes.cz/…010040.1.jpg
4 týdny
http://img1.rajce.idnes.cz/…P5290005.jpg
4 měsíce
http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_0083.jpg
1. Vánoce
http://img1.rajce.idnes.cz/…G_0915.1.jpg
9 měsíců
http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_1648.jpg
Pokračování příště
Ať to tady nezahltím.
Hezky podvecir
jeste nemam docteno,s kamoskou jsme si uzily prima odpoledne
rekla bych,ze vykoupila C&A
privezla Andulce spoustu bodycek,puncosky,saticky,laclovy kratasy
takze zas dlouho nemusim nakupovat
Jeste jsem chtela k tomu zamknuti,psala jsem seznam,ale je nas pres 40,takze se mohlo stat,ze jsem na nekoho zapomnela,nebo blbe napsala a vy byste se nemohly do novy diskuze dostat,tak mi pisnete SZ a ja to napravim.Ale snad bude vse v poradku ![]()