LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
18.5.09 21:07

APRI-ver mi,cim lepsi prohlizec,tim rychlejsi a prehlednejsi net,a ja to musim vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 21:07
GAVOTTKA píše:
FOTOGALERIE JE ZAMCENA :D :D Vsichni si zucastneni vyzkousejte,jestli vam funguje?

stěrače stírají, blikny blikají a MNĚ fotogalerie funguje. děkujuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.5.09 21:09
Lendik píše:
GAVOTTKA píše:
FOTOGALERIE JE ZAMCENA :D :D Vsichni si zucastneni vyzkousejte,jestli vam funguje?
stěrače stírají, blikny blikají a MNĚ fotogalerie funguje. děkujuuuuu

Mně téééž! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
MisaN píše:
Gavot - tak doufám, že nám to vyfotíš???? Ber to tak, že kdyby kamarádka nechtěla nebo nemohla tak by nekoupila, ikdyž trapně by mi bylo taky. Tak jí třeba vem příště někam na výlet na oplátku :wink:Napíšu asi to co Nebora, pokud je problém, abychom tu byli, stačí napsat. Není v tom nic špatného. Od Aramis jsem poznala ze začátku, že nás tu nechce, takže je to na vás. Než naštvaná nebo rozhádaná jedna holka, tak radši mě vyšoupněte.
Jasny,zitra az bude svetlo,nafotim.A nikdo se vysoupavat nebude!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
GAVOTTKA píše:
:dance: :potlesk: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688

Lendik: jo jo prohlaseni poplatnika dane z prijmu a bla bla bla mam podepsane nase mzdovka je vzorna…a to maji tak 10 000 zamcu.....delaj to tam prima zensky i na tu dovcu me sama upozornila ze musim nastoupit ihned…ne jak nekde vid Maciku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
18.5.09 21:10

já bych to taky neviděla tak černě já si myslim, jak se uzamknem tak to nebude třeba tak horký jako ted a hlavně až nám dětátka povyrostou ( polezou, začnou chodit) už to nebude taková pohoda tu vysedávat kromě Aničky ta bude spinkat furt :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
18.5.09 21:10
GAVOTTKA píše:
Nebora píše:
AramisDeMar píše:
Gav, prosím tě, jen ještě k otmu uzamčení…proč se budou brát holky, který se přihlásili po roce fungování a nemají děti ani v lednu 2009 a ani nějak okolo…chápu třeba holky z jarňátek, ale nějak mi uniká ten zbytek… :nevim:
Aramis, záleží na vás…je to diskuze na netu, přístupná všem jak víš…takže to, že vás čte spousta lidí, víte…já sama za sebe jsem s váma chtěla kamarádit… :D ale pokud to bude problém, pochopím to…ZÁLEŽÍ NA VÁS!!!!! :wink: Ale ty z toho moc velkou radost nemáš vid… :(
Holky klidek :) ARAMIS-dlouho jsi tu nebyla a s timhle souhlasily vsechny holky,co tu byly.Jen jsem upozornila,ze kdo nebude dyl jak mesic prispivat,a nebude mit k tomu vazny duvod,tak poleti :twisted: :)

Jejda jejda…neco mi unika.....ja myslela ze jsme mirumilovna diskuse… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.5.09 21:11

Gav, „zkouším, jestli to funguje“. :lol: :lol: :lol: Funguje.

Jinak já s novýma problém nemám, takže mi to nevadí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
18.5.09 21:12

Holky děkuju :srdce:

Mně také funguje, Gavotka šikulka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
18.5.09 21:12

Holky nemá cenu se tu hádat, prostě chápu, že to aramis naštvalo, nemyslí to zle, jen že se jmenujem ledňátka 09 a tak by to tak mělo být… mě nevadí holky, ale je tu toho pak hrozně moc a nevim nevim, kdo má čas dočítat, já teda ne :roll:
ale teď je asi nesmysl někoho vyšoupávat, když už tu je, tak teď se zamknem a nikdo další sem už prostě nebude moct a bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 21:14
apricose píše:
SAm: mrknu hned dokud mam PC

Gav: nevim nikdy jsem to nepotrebovala a nastavovala mi to on-line nejaka baba z Vodafone.....a navic bych rekla ze neni chyba v prohlizeci jen mi to dlouho trva a pak jsem to u te SZ spatne vyplnila a poslala to sama sobe :lol: :lol: :lol:

Lendiku: takze kdyz se materska bere jako odpracovana doba tak by to mel byt zaklad HM (v tak velke organizaci to nebude asi podle ostatnich spolupracovniku) a denní VZ by mohla byt podobna jako pro vypocet te materske?? jde mi o to kolik bude ten denni VZ abych tak zhruba vedela s kolika muzu pocitat a ano nastupuji dovcu 6.6.

Ne, Ne, Ne.....to jsou dvě různé věci

1. mateřská se sice bere jako odpracovaná doba pro výpočet nároku na dovolenou, ale
  1. nepočítá se do hrubé mzdy, je to čistý příjem a nepočítá se z ní ani daň, ani sociální, ani zdravotní. Průměr spíš bude podobný průměru z IV.Q. 2008. Záleží jaké máte odměny a jak často vyplácené. Jestli jen fixní mzdu, tak to bude tak nějak pořád stejný průměr.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 21:15

HOLKY CO BLBNETE? 8O Do ted to nikomu nevadilo,tak ME NESERTE :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 21:19

Aramis - koukej co nejdřív písnout, kdy půjdeme do cukrošky (pššt - dieta), abych Ti mohla dát ten deštník a já Ti promluvím do duše :pocitac: :pocitac: :pocitac: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
18.5.09 21:22

Lendiku: tak diky asi stejne to neodhadnu…dovcu jsem nemela ani nepamatuju…ale diky za vysvetleni :wink: ( ty jsi koukam takovy kazidietar :lol:

Holky dobrou jdu domu.....mozna jeste kouknu z mobilu nebo az rano…Gav kde najdu prosim te jaky mam teda prohlizec? me najede rovnou stranka emimca v zalozkach a nezobrazuje se treba cim se to otevira…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí