Poradna duly
Jana Čurdová
hele pokud si s námi mají co říct… tak nevím proč bychom je nevzali!!! a hotovo!
toť můj názor!
a po uzamčení už nikdo další nepřijde.. a zorientuješ se brzy!
jsme TOLERANTNÍ A MÍRUMILOVNÁ DISKUSE KE VŠEM! a hotovo!!!
nikoho vyšupovat nebudem!
GAV fotogalerie mi frčí.
Miso dnes mi asi dorazila DM knížečka? od tebe že?? mooooc díky!!! sestra má tříletou princeznu a je tam ta kosmetika pro holčičky.. noooo to bude něco pro ní!!!!!!! bude absolutně nadšená!!!!!! takže moooc dík!
![]()
Holky to v tom fakt vidite takovej problem?Kdyz nekdo bude chodit,1× 2× do tydne,tak stejne nebude stihat at je nas tu 5 nebo 50.Ja taky nejsem Lednatko,tak ze bych se vysoupla?
Prestavam to resit! MACI-diskuzi uzamkne Sarky manzel zitra!
RONI-se psem a zmrzlinkou je teda sila.No Debinka mela na vylete klobasku,zelnacku a jemne perlivou vodu,kterou mi tchyne nabidla az po tom,co nalila Debince a ta nalezite ocichala hrdlo,jestli neni voda zavadna ![]()
jo jo to je dobrý!
holky jdu do hajan! a Pegi tvrdila jak má mánii na emimino! a od neděle tu nebyla!!! co dělá??????
kde je závislačka naše???
![]()
všem klidnou noc! a mě nejvíc!!!! ![]()
GAv souhlas!!!
to bych taky měla jít do prosince!! ![]()
ne pro mě to taky není problém!!!! ![]()
APRI ČTU TO! A CO BUDU JÍST????????????????????????????????????????????????????????????????????????????, TO NEMŮŽU NIC!
ASI UMŘU HLADY!!!!
Taky jdu do vany a chrnět… zítra jdem na 9 na rehábku, držte palce, moc jsme necvičlili, tak jsem zvědavá… dobrou
A já navrhuju, aby tady zůstaly jen ty, co rodily v únoru! Tak! ![]()
No Duant, alespoň někdo s kým se řešily ty průhonice, platí to v tu středu|??? a půjdu chrnět…
GAV,Apri píšu z mobilu,manžel mi sem teď dal tu operu.je to fakt super.ŠKODa,že mi to zadarmo od vodafone za měsíc konci
GAVOTTKA píše:
RONI-se psem a zmrzlinkou je teda sila.No Debinka mela na vylete klobasku,zelnacku a jemne perlivou vodu,kterou mi tchyne nabidla az po tom,co nalila Debince a ta nalezite ocichala hrdlo,jestli neni voda zavadna
Tak to je taky dobrý! Zelňačku psovi, no doufám, že se po tom Debinka po
i po
. ![]()
A nové holčiny mi taky rozhodně nevadí, však se tu nepovídá pořád jenom o dětech. Koneckonců jsem tu taky dobu nebyla, podle nových pravidel už bych vlastně měla být vyloučená…
Ale jsem ráda, že jsem z5! ![]()
Tea1 píše:
No Duant, alespoň někdo s kým se řešily ty průhonice, platí to v tu středu|??? a půjdu chrnět…
Miláčku, já jsem mimo hru, jsem totál down a jsem taky objednaná k doktorce…je vidět, že nedočítáš…tam měla jet Bef a myslím Keit
Duant drž se, posílám balík pozitivní energie!!!! ![]()
Pozítří už budeš mít doma úspěšnou maturantku, uvidíš, jak ti to zvedne náladu! ![]()
Duant, nestíhám, za víkend víc jak 30 stran, to fakt nedám
máš tu maturitu, co? No tak snad tu holky potkám… tak pa letim do vany