LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
18.5.09 22:04

hele pokud si s námi mají co říct… tak nevím proč bychom je nevzali!!! a hotovo!
toť můj názor!
a po uzamčení už nikdo další nepřijde.. a zorientuješ se brzy!
jsme TOLERANTNÍ A MÍRUMILOVNÁ DISKUSE KE VŠEM! a hotovo!!! :D nikoho vyšupovat nebudem!
GAV fotogalerie mi frčí.
Miso dnes mi asi dorazila DM knížečka? od tebe že?? mooooc díky!!! sestra má tříletou princeznu a je tam ta kosmetika pro holčičky.. noooo to bude něco pro ní!!!!!!! bude absolutně nadšená!!!!!! takže moooc dík! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 22:04

Holky to v tom fakt vidite takovej problem?Kdyz nekdo bude chodit,1× 2× do tydne,tak stejne nebude stihat at je nas tu 5 nebo 50.Ja taky nejsem Lednatko,tak ze bych se vysoupla? :? Prestavam to resit! MACI-diskuzi uzamkne Sarky manzel zitra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 22:08

RONI-se psem a zmrzlinkou je teda sila.No Debinka mela na vylete klobasku,zelnacku a jemne perlivou vodu,kterou mi tchyne nabidla az po tom,co nalila Debince a ta nalezite ocichala hrdlo,jestli neni voda zavadna :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.09 22:08

jo jo to je dobrý!
holky jdu do hajan! a Pegi tvrdila jak má mánii na emimino! a od neděle tu nebyla!!! co dělá?????? :roll: kde je závislačka naše??? :D 8O :roll:
všem klidnou noc! a mě nejvíc!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.09 22:10

GAv souhlas!!!
to bych taky měla jít do prosince!! :D
ne pro mě to taky není problém!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.09 22:12

APRI ČTU TO! A CO BUDU JÍST????????????????????????????????????????????????????????????????????????????, TO NEMŮŽU NIC! :D :roll: ASI UMŘU HLADY!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926

Taky jdu do vany a chrnět… zítra jdem na 9 na rehábku, držte palce, moc jsme necvičlili, tak jsem zvědavá… dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597

A já navrhuju, aby tady zůstaly jen ty, co rodily v únoru! Tak! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.5.09 22:14

Gav:a kde najdu tu fotogalerii?Dai díky

• Citovat
  • Upravit
7926
18.5.09 22:14

No Duant, alespoň někdo s kým se řešily ty průhonice, platí to v tu středu|??? a půjdu chrnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 22:15

GAV,Apri píšu z mobilu,manžel mi sem teď dal tu operu.je to fakt super.ŠKODa,že mi to zadarmo od vodafone za měsíc konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.5.09 22:17
GAVOTTKA píše:
RONI-se psem a zmrzlinkou je teda sila.No Debinka mela na vylete klobasku,zelnacku a jemne perlivou vodu,kterou mi tchyne nabidla az po tom,co nalila Debince a ta nalezite ocichala hrdlo,jestli neni voda zavadna :evil:

:lol: :lol: :lol: Tak to je taky dobrý! Zelňačku psovi, no doufám, že se po tom Debinka po :poblion: i po :-):D

A nové holčiny mi taky rozhodně nevadí, však se tu nepovídá pořád jenom o dětech. Koneckonců jsem tu taky dobu nebyla, podle nových pravidel už bych vlastně měla být vyloučená… :oops: Ale jsem ráda, že jsem z5! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.5.09 22:17
Tea1 píše:
No Duant, alespoň někdo s kým se řešily ty průhonice, platí to v tu středu|??? a půjdu chrnět…

Miláčku, já jsem mimo hru, jsem totál down a jsem taky objednaná k doktorce…je vidět, že nedočítáš…tam měla jet Bef a myslím Keit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.5.09 22:20

Duant drž se, posílám balík pozitivní energie!!!! :srdce:
Pozítří už budeš mít doma úspěšnou maturantku, uvidíš, jak ti to zvedne náladu! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
18.5.09 22:20

Duant, nestíhám, za víkend víc jak 30 stran, to fakt nedám :cry: máš tu maturitu, co? No tak snad tu holky potkám… tak pa letim do vany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí