LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
18.5.09 21:30

APRI-asi bys to nasla,kdyz stisknes Volby a Podrobnosti,ale na to kasli,na netu si dej www.operamini.cz a stahni si do mobilu verzi 4,2 budes to mit pak asi v aplikacich,nevim,co mas za telefon.A uvidis ten rozdil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
18.5.09 21:31

Tak jsem se dnes taky držela. Odmítla jsem i lentilku co mi Niki nabízela. Šami , tak Daník zase zkouší nervíky.

Hasičský trénink proběhl bez úhony. Dokonce jsem i běhala. Asi po roce.Další máme ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.5.09 21:39

date mi nekdo odkaz na fotogalerku a nase stranky???

jo souhlasim s tim ze tu je nas moc,ono docitat nekolik stran denne je moc.ale neresim,rozhodly ste vy ne ja.nebudu nic radeji rozebirat,staci kdyz sem se zminila,ze davam jablko a mrkev a uz to bylo na nekolik stranek…
mimochodem,ale papa pekne a konecne srajdime jak mame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
18.5.09 21:39
Tea1 píše:
Holky nemá cenu se tu hádat, prostě chápu, že to aramis naštvalo, nemyslí to zle, jen že se jmenujem ledňátka 09 a tak by to tak mělo být… mě nevadí holky, ale je tu toho pak hrozně moc a nevim nevim, kdo má čas dočítat, já teda ne :roll:
ale teď je asi nesmysl někoho vyšoupávat, když už tu je, tak teď se zamknem a nikdo další sem už prostě nebude moct a bude…

Já jsem sice většinu dočetla, ale prostě se neorientuju… :nevim: o „vyšoupnutí“ kohokoliv jsme nic nepsala, ale na férovku přiznávám, že z toho nadšená nejsem… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
18.5.09 21:43
Lendik píše:
Aramis - koukej co nejdřív písnout, kdy půjdeme do cukrošky (pššt - dieta), abych Ti mohla dát ten deštník a já Ti promluvím do duše :pocitac: :pocitac: :pocitac: :wink: :wink: :wink:

Hihi, ale já tě přeperu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.5.09 21:45

Děvčata, nic ve zlém, ale nestíhaly jste dočítat, ještě bez nás šmíraček :D :D :D :wink: :wink: a je pravda,že já osobně mimčo nemám, ale děti mám a myslím, že mám si s vámi co „říct“
a je určitě dobře, že Aramis řekla co má na srdci..pochopila jsem jak to myslela… :wink: tak snad to bude ok… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.09 21:47

ahojky!
no Aramis to bylo tak, když se řeklo, že se zamkneme.. tak se ozvaly holky co nás od začátku čtou a chtěly se přidat! a protože jsme mírumilovné tak jsme souhlasily! proč ne! jsou to i holky které mají ledňátka či únorňátka.. a pak se ozvaly i holky s většími dětmi! a my je prostě vzaly taky! je fakt, že chvíli se neorientuješ.. ale až budeme zamknuté.. bude to lepší! a až se to ustálí tak toho dočítání taky nebude dost!
já jsem se holek které jsou neleďnátkové ptala zda si s námi budou mít co říct… a prej jo! tak jsme rády že jsou tu! je fakt, že chvíli to nepřehledné je, ale zvykneme si.. a další už nikdo nepřijde když budeme zamknuté!
já s tím teda problém nemám!
a myslím si, že nám holky pak můžou poradit co a jak.. protože už mají větší děti!
apri moc díky!!! dorazil mail.. už to mám na ploše! a studuju!
malej byl dnes protivnej jak prdýlka! celej den! tak uvidím co zítra! a ve čtvrtek jdeme na rehabku a pak k dr! ukázat jak to máme ošklivý!
a jak na potvoru nemám mlíko musela jsem dát HA nutrilon! :? :cry:
no snad bude líp! a už se hlídám jak ostříž ani ne kvůli hubnutí, ale exému!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.09 21:52

Galerie mi taky funguje.. a myslím, že už teda makají i na zamknutí diskuse! super!!!
tohle je tedy náš konečný stav!
a souhlasím s GAV jak tu někdo nebude déle jak měsíc.. a neomluví se.. tak ho vyšoupnem::: a hotovo!!
vím jen, že Renula by ráda, ale jak se přestěhovaly ještě nemá net!
Ek má zkoušky.. ale sem tam napíše..
Gabča tu nebyla od porodu!
jinak chodíte.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 21:54
chocholka píše:
Tak jsem se dnes taky držela. Odmítla jsem i lentilku co mi Niki nabízela. Šami , tak Daník zase zkouší nervíky.Hasičský trénink proběhl bez úhony. Dokonce jsem i běhala. Asi po roce.Další máme ve středu.

Ty jsi odmítla lentilku?? ježiš, já jich ke cicetinám :wink: dostala 30 krabiček, protože se to o mně ví, že je miluju :-)

Hezký Chochol - takže dietka i se sportem 2× týdně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
18.5.09 21:55

Vim, že EK snad furt lítá po dr s těma očima a jestli to vyjde, ve čt za ní pojedem s tou holčinou, jak jsme byly na JIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.09 21:57

že jí zdravíme!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.5.09 21:58

Já jsem pracující člověk, takže toho za den zase moc nenapíšu… 8) co se týká pak dočítání…a rozhodně ráda poklábosim o tchýních… :oops: :D ale raději po uzamčení… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
18.5.09 21:58

…tak já se jdu asi nahlásit do června 2005…
Teo, Ek a Jiříka taky zdravím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.5.09 21:59
AramisDeMar píše: …tak já se jdu asi nahlásit do června 2005…
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 22:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie