Poradna duly
Jana Čurdová
DuantNefret píše:
A já navrhuju, aby tady zůstaly jen ty, co rodily v únoru! Tak!
zůstávám, zůstávám ![]()
Lendik píše:DuantNefret píše:
A já navrhuju, aby tady zůstaly jen ty, co rodily v únoru! Tak!![]()
![]()
zůstávám, zůstávám
Hihi,
Duant - taky jsem si říkala, kde jsi. Držím pěstičky, ať jsi v poho…
Daisy - já fotogalerii našla jako vždycky ![]()
a jinak jdu spát…dobrouuu
Lendik píše:No vidis
GAV,Apri píšu z mobilu,manžel mi sem teď dal tu operu.je to fakt super.ŠKODa,že mi to zadarmo od vodafone za měsíc konci
Macík74 píše:
jo jo to je dobrý!
holky jdu do hajan! a Pegi tvrdila jak má mánii na emimino! a od neděle tu nebyla!!! co dělá??????kde je závislačka naše???
![]()
![]()
všem klidnou noc! a mě nejvíc!!!!
Mací , hádej…, co tak asi můžu dělat…
Já tu jsem, pořád, ale nestíhám odpovídat… Nemám volné ruce…
![]()
Včera jsme byli na návštěvě u manželových prarodičů, pak nákupy (Chicco, IKEA, Tesco). Dnes dopoledne naprd, šla jsem si vyměnit šaty, které jsem koupila v pátek, ale tu větší velikost už neměli, takže asi fakt budu muset zhubnout…
, byť si o tom Apri myslí svoje…
, pak jsem chtěla zaskočit vyřídit ukončení stavebka do stavební spořitelny, ale kluci se rozhodli, že budou vřískat, takže jsem to vzdala… jediné pozitivní bylo, že jsem vytáhla kamarádku na pivo…, dobře jsme pokecaly. Po odpoledním krmení si manžel vzal kluky ven a já jsem normálně vytuhla… a to tady mám takovej binec…
(Jo, a jak se snažím zvýšit laktaci, vstávám v noci a odstříkávám…, pak jsem ale celý den jak praštěná…
).
Lendik píše:
Hihi,Duant - taky jsem si říkala, kde jsi. Držím pěstičky, ať jsi v poho…
Daisy - já fotogalerii našla jako vždycky
a jinak jdu spát…dobrouuu
Brouuuuuuuuuuu.. ![]()
GAv - já se někdy dívala při nočním koju, co se ještě večer naplkalo. Jenže když jsem to konečně našla, tak zase skončilo kojo
No škoda, že jen měsíc…akorat se tam musí pořád přibližovat..ale aspoň je ta stránka celá vidět. ještě si to musím nějak uložit do záložek - ty ledňátka..ale fakt dobrou…
No jo, jsem se šla vykoupat a pak mi to došlo, musím být přihlášená…Už jsem se tam dostala. ![]()
jdu spinkat.papa a dobrou
DuantNefret píše:No,ty abys neprisla s nejakou volovinou
Tak jsem dožehlila kupu prádla a jdu taky chrnět, dobrou s kobrou! ![]()
PEGI-to si nesmis kupovat detskou velikost
LENDIK-klepni si na Nastaveni a zaskrtni si mobilni zobrazeni a nemusis porad priblizovat
GAVOTTKA píše:DuantNefret píše:No,ty abys neprisla s nejakou volovinou
Jakého roku?
![]()
ahoj, koukám, že finišujete s uzamčením, tak jdu s prosíkem o přístup
Občas k vám nakukuju, Macíku a Gavot , vás znám osobně a bylo by mi líto, kdybych o vás neměla zprávičky ![]()
ještě pro Danielu - kurz v Juklíku na září-prosinec stojí přes 6000 Kč, tak do toho asi nejdu, to už je fakt moc
Co myslíš?