Poradna duly
Jana Čurdová
Aramis , tak nebuď sketa a vem tchýničku sebou na sraz, to mohla přijet i Gav a vzít sebou tu svojí. By holky pokecaly ![]()
DuantNefret píše:
Aramis , tak nebuď sketa a vem tchýničku sebou na sraz, to mohla přijet i Gav a vzít sebou tu svojí. By holky pokecaly
Duant, já sketa nejsem, ale tohle by jedna z nás nepřežila…nejspíš ona, páč já jsem větší…ne na objem, ale na výšku… ![]()
Bez tchýní prosím! Poslední dobou mi stačí vlastní, starší dítko rozmazluje naprosto nechutně a vzhledem k tomu, že do nás cpou fůru peněz, mi je blbý něco jí říkat. Ale dlouho to už asi nevydržím…Prachy nejsou všechno. ![]()
Aramis a mají tam něco nekuřáckého?
GAVOTTKA píše:
POMOOOOOOOOCjen vas jdu pozdravit.Tchyne je tu pul hodiny a mam dost
Pripalila jsem 2× rejzi,takze jsem nakonec varila kolena
Taky jsme ji připálila, ale seru na to, makači si to daj s chlebem…
Jo a jinak - moje tchýně se nastrala, když jsem jí řekla, že pokud chce vodit Baru za ruku, tak ne uprostřed silnice…
GAVOTTKA píše:
POMOOOOOOOOCjen vas jdu pozdravit.Tchyne je tu pul hodiny a mam dost
Pripalila jsem 2× rejzi,takze jsem nakonec varila kolena
Andulku furt strka k coklovi,uz jsem ji musela neco rict,a prej,ze myslela,aby si ho Andulka pohladila.Vubec nevim,jak to zvladnu,nemam na to nervy.Dcera Michala je nachcipana jak prase,rikam ji at neleze k Andulce,hovno,jako bych nic nerekla
Holky ja vam tak zavidim ten sraz
Jeste ke vsemu je hnusne,prsi,takze nemuzem sedet ani venku,domu tahaj blato,jak litaj sem tam
Nezlobte se,ze nereaguju ale ted na to nemam.Sla jsem uspat malou,tak jsem mela chvilku.pa,pa a myslete na me
Gav -holka neštastná, já na tebe myslím,věřím, že máš nervy v kýblu…holt zatni zuby…nějak jsem nepostřehla, jak dlouho ji tam budš mít?? ![]()
Jinak na holky na srazíku myslím,počasí teda nic moc…ale myslím,že si to i tak užijí.. ![]()
U nás v severních Čecách teda lilo v oci a ted je sucho, ale zima a vlezlo..
Já dělala k obědu rajskou a domácí kynuté knedle…povedly se…hurá..děti baštily…chlap ještě někde poletuje, tak na něj čekáme.. ![]()
No tak jsme po dlouhý době mohly vidět našeho ženicha, moc pěknej ![]()
Zizu bych si taky představovala úplně jinak ![]()
Moc vám to, holky slušelo… ![]()
JUPIIIIIII
Michal odvezl tchyni a deti na Housku
Tak mame s Andulkou par hodin pro sebe,aspon neco doctu.U nas uz je teda krasne,tak snad se to v Pardubkach taky umoudri
ARAMIS-v zivote jsem rejzi nepripalila a ted hned dvakrat
tak to sezerou psi,ale kdo bude drhnout ty hrnce ![]()
ARAMIS-ty vole,tak to je taky sila,ja uz bych asi sedela za tchynovrazdu
NEBORO-nastesti tu bude jen do zitra do vecera,ale i tak to staci,jeste,ze je Andulka tak spava
Dnes opet jedla v 6h a pak s malou prestavkou,kdy zrovna vsichni prijeli,spala do pul 2,takze posledni dny ji jen 3× denne
SISOVKO-ja mam zvirata moc rada,ale co se tyce miminek,tak to nesnasim,kdyz je oblejzaj.Lizou si prdel a ja nevim co jeste,fuj,proste.Ale to bys musela videt,ona ji porad chova,nosi a Debinko nechces kakat a bumbat,no to by se z toho clovek posral.A jako vrchol vseho nechala na svym taliri trochu testovin od obeda a dala to z toho Debince dopapat
Jeste ze jeli do pr… a Debinka s nima
Ale zitra mame hromadnej vylet na Kokorin ![]()
Gav tak nasbírej za těch pár hodin síly…moje tchýně má taky psa…a chová se k němu jako k dítěti a taky když něco říkám o kulcích, tak je srovnává se psem..
![]()
Jo a to vam taky musim napsat,vcera vecer mi bylo tak desne zle,normalne jsem celej vecer problila,tak si zacinam myslet,ze to bylo z ni ![]()
Ne o kulcích ale klucích..boože já píšu… ![]()
Jéé já už jsem z povídalky stálice ![]()
Nebora píše:Jo,jo,jo,presne tak.To uz mi taky rikala,prej at si ted odpocinu,at muzem vecer posedet
Gav tak nasbírej za těch pár hodin síly…moje tchýně má taky psa…a chová se k němu jako k dítěti a taky když něco říkám o kulcích, tak je srovnává se psem..![]()
![]()
Ahojky děvčata,no snad jim to počasí vyšlo,tady už se to taky chystá na déšt.Gav tak takovou tchýni bych taky nesnesla.Já jsem tchýni nepoznala
A to jsem si vždycky říkala kdo ví jakou jednou budu mít tchýni.
MAKAM-no vidis,a to ja uz mam treti a furt se nejak nemuzu trefit
Se omlouvam,ze to tu cely zasvinim tchyni.
Andulka sla spat,tak ja se jdu slunit,ale budu tady ![]()