LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
16.5.09 12:09

Aramis , tak nebuď sketa a vem tchýničku sebou na sraz, to mohla přijet i Gav a vzít sebou tu svojí. By holky pokecaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
16.5.09 12:12
DuantNefret píše:
Aramis , tak nebuď sketa a vem tchýničku sebou na sraz, to mohla přijet i Gav a vzít sebou tu svojí. By holky pokecaly :wink:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 12:14

Duant, já sketa nejsem, ale tohle by jedna z nás nepřežila…nejspíš ona, páč já jsem větší…ne na objem, ale na výšku… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
16.5.09 12:16

:lol: :lol: Bez tchýní prosím! Poslední dobou mi stačí vlastní, starší dítko rozmazluje naprosto nechutně a vzhledem k tomu, že do nás cpou fůru peněz, mi je blbý něco jí říkat. Ale dlouho to už asi nevydržím…Prachy nejsou všechno. :evil:

Aramis a mají tam něco nekuřáckého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.5.09 12:42
GAVOTTKA píše:
POMOOOOOOOOC :cry: jen vas jdu pozdravit.Tchyne je tu pul hodiny a mam dost :evil: Pripalila jsem 2× rejzi,takze jsem nakonec varila kolena :?

Taky jsme ji připálila, ale seru na to, makači si to daj s chlebem… :oops: :oops: :oops: Jo a jinak - moje tchýně se nastrala, když jsem jí řekla, že pokud chce vodit Baru za ruku, tak ne uprostřed silnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.5.09 13:20
GAVOTTKA píše:
POMOOOOOOOOC :cry: jen vas jdu pozdravit.Tchyne je tu pul hodiny a mam dost :evil: Pripalila jsem 2× rejzi,takze jsem nakonec varila kolena :? Andulku furt strka k coklovi,uz jsem ji musela neco rict,a prej,ze myslela,aby si ho Andulka pohladila.Vubec nevim,jak to zvladnu,nemam na to nervy.Dcera Michala je nachcipana jak prase,rikam ji at neleze k Andulce,hovno,jako bych nic nerekla :evil: Holky ja vam tak zavidim ten sraz :cry: Jeste ke vsemu je hnusne,prsi,takze nemuzem sedet ani venku,domu tahaj blato,jak litaj sem tam :evil: Nezlobte se,ze nereaguju ale ted na to nemam.Sla jsem uspat malou,tak jsem mela chvilku.pa,pa a myslete na me :cry:

Gav -holka neštastná, já na tebe myslím,věřím, že máš nervy v kýblu…holt zatni zuby…nějak jsem nepostřehla, jak dlouho ji tam budš mít?? :?

Jinak na holky na srazíku myslím,počasí teda nic moc…ale myslím,že si to i tak užijí.. :D
U nás v severních Čecách teda lilo v oci a ted je sucho, ale zima a vlezlo..

Já dělala k obědu rajskou a domácí kynuté knedle…povedly se…hurá..děti baštily…chlap ještě někde poletuje, tak na něj čekáme.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.5.09 14:02

No tak jsme po dlouhý době mohly vidět našeho ženicha, moc pěknej :wink:

Zizu bych si taky představovala úplně jinak :wink:

Moc vám to, holky slušelo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 14:03

JUPIIIIIII :D Michal odvezl tchyni a deti na Housku :D Tak mame s Andulkou par hodin pro sebe,aspon neco doctu.U nas uz je teda krasne,tak snad se to v Pardubkach taky umoudri :D ARAMIS-v zivote jsem rejzi nepripalila a ted hned dvakrat :evil: tak to sezerou psi,ale kdo bude drhnout ty hrnce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 14:27

ARAMIS-ty vole,tak to je taky sila,ja uz bych asi sedela za tchynovrazdu :? NEBORO-nastesti tu bude jen do zitra do vecera,ale i tak to staci,jeste,ze je Andulka tak spava :lol: Dnes opet jedla v 6h a pak s malou prestavkou,kdy zrovna vsichni prijeli,spala do pul 2,takze posledni dny ji jen 3× denne :? SISOVKO-ja mam zvirata moc rada,ale co se tyce miminek,tak to nesnasim,kdyz je oblejzaj.Lizou si prdel a ja nevim co jeste,fuj,proste.Ale to bys musela videt,ona ji porad chova,nosi a Debinko nechces kakat a bumbat,no to by se z toho clovek posral.A jako vrchol vseho nechala na svym taliri trochu testovin od obeda a dala to z toho Debince dopapat :evil: Jeste ze jeli do pr… a Debinka s nima :evil: Ale zitra mame hromadnej vylet na Kokorin 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.5.09 14:32

Gav tak nasbírej za těch pár hodin síly…moje tchýně má taky psa…a chová se k němu jako k dítěti a taky když něco říkám o kulcích, tak je srovnává se psem.. :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 14:32

Jo a to vam taky musim napsat,vcera vecer mi bylo tak desne zle,normalne jsem celej vecer problila,tak si zacinam myslet,ze to bylo z ni :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.5.09 14:33

Ne o kulcích ale klucích..boože já píšu… :o

Jéé já už jsem z povídalky stálice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 14:37
Nebora píše:
Gav tak nasbírej za těch pár hodin síly…moje tchýně má taky psa…a chová se k němu jako k dítěti a taky když něco říkám o kulcích, tak je srovnává se psem.. :twisted: :twisted: :twisted:
Jo,jo,jo,presne tak.To uz mi taky rikala,prej at si ted odpocinu,at muzem vecer posedet :evil: To pujdu spat s kreci na ksichte od toho nucenyho smichu :? ale dovezla nejakej chlast,tak se striskam :lol: Po vic jak rocni abstinenci to nebude problem :lol: Jo a taky mi nabizela,jestli nechci pracku,starou Romku a ja rikam,ze mam novou automatku a ona,ze s ni ale moc vody neusetrim :evil: Pomoc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
16.5.09 14:40

Ahojky děvčata,no snad jim to počasí vyšlo,tady už se to taky chystá na déšt.Gav tak takovou tchýni bych taky nesnesla.Já jsem tchýni nepoznala :( A to jsem si vždycky říkala kdo ví jakou jednou budu mít tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.09 14:47

MAKAM-no vidis,a to ja uz mam treti a furt se nejak nemuzu trefit :wink: Se omlouvam,ze to tu cely zasvinim tchyni. :? Andulka sla spat,tak ja se jdu slunit,ale budu tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí