LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
15.5.09 20:38
sisovka51 píše:
Maci: No zvladame to. I kdyz jazyk je teda hroznej. Vubec nerozumim. Spis jen podle reci tela :) . Treba me pani v obchode pustila pred sebe. Jsou tu strasne hodni lidi. Vsichni se zdravi a hned jsou kamaradi. Jo a pri kazdem pozdravu s tema co uz znas, se musis polibit na kazdou tvar. Hruza 8O . nevim jestli pak budu ucit tohle Natalku. Me ji budou vsichni olizovat :evil: .
Fuuuuuuj,to je ale blbej zvyk :? u nas se to praktikuje v pribuzenstvu a ja to od mala nesnasim :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
15.5.09 20:39
Sisovko , náhodou, budeš mít zkušenost…cože to manžel vlastně dělá, že jste v Belgii?

Manzel je fyzik. Dela tu ve vyzkumaku ve sklarne. U nas se propousti a tady nabiraji :D. Je tam asi 5 cechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477

Jejda tak to tu zítra skoro nikdo nebude… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499

budou tam s nami nebo je nekam posleme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
15.5.09 20:40

Nebore já tu budu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

ten můj se prej půjde cournout někam po okolí Pardubic! a bude rád, že má od nás chvíli klid§ :lol: nooo nabízela jsem mu, že si může s ostatníma chlapama někam sednout.. ale nevím! říkal, že když to vyplyne.. tak jo.. jinak ať nic nedomlouvám! tak nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277

Daník mi tu prudí s hovnou, tak až dá pokoj, hodím vám sem ten dortík. Myslím, že se povedl.

Zuzli, můj manža půjde asi s Chocholky manžou někam pocourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
15.5.09 20:41
makam píše:
Nebore já tu budu :(

Bydlíme holt blbě noooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 20:41

GAV viď já to taky nemám ráda to ocicmávání!!!
no tak to jsi fakt dobrá žes do toho stěhování šla!!! neměla bych odvahu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
15.5.09 20:42

Hm to asi jo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
15.5.09 20:44

Zuzlí ,Pavel a Petr se znají. A někdo myslím psal, že jde se starším dítkem do bazénu. Ale co ostatní chlapi, to nevím.
Sisovko , máš taky můj obdiv.Já můžu 100% prohlásit, že se z Čech nehnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
15.5.09 20:44
makam píše:
Já chci taky ,nechcete jet do Ostravy? :lol:

Přijeď, nějakej rychlík do Pardubic určo jede!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
15.5.09 20:45

Nejblíž to mám k Panamě a Majušce jak už jsem psala, jen nevozím kočárek, dítka už zdárně běhají.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
15.5.09 20:46

No je to na pěst! Zkouším nakrmit bez kloboučku, pak se začne rozčilovat a nandám… Ach jo… Používám poříd tu malou velikost co jsem koupila do porodnice, nechci ale kojit napořád s kloboučkem… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
15.5.09 20:48
Nebora píše:
GAVOTTKA píše:
Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafe :evil: Uz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne :evil: KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?
No jo…ta tchýně…už je to tu co… :twisted:
Jo,jo,je to tady :( Nachystala jsem zadni pokoj,je obrovskej,tak ze tam bude spat s detma a ten cokl aspon nebude budit Andulku,on hrozne snabe :evil: a Michal prej,jestli ji nenachystam jinej pokoj,ze ma mama rada klid :? No to teda narazil :evil: Tak at sedi doma,kdyz chce klid! Ja budu mit barak vzhuru nohama a ona chce klid :evil: Uz to vidim v zivejch barvach,Andulka je zvykla den prospat,tchyne je hlucna,do toho haranti,pes,boze,asi si vezmu Diazepan :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí