Poradna duly
Jana Čurdová
sisovka51 píše:Fuuuuuuj,to je ale blbej zvyk
Maci: No zvladame to. I kdyz jazyk je teda hroznej. Vubec nerozumim. Spis jen podle reci tela. Treba me pani v obchode pustila pred sebe. Jsou tu strasne hodni lidi. Vsichni se zdravi a hned jsou kamaradi. Jo a pri kazdem pozdravu s tema co uz znas, se musis polibit na kazdou tvar. Hruza
. nevim jestli pak budu ucit tohle Natalku. Me ji budou vsichni olizovat
.
Manzel je fyzik. Dela tu ve vyzkumaku ve sklarne. U nas se propousti a tady nabiraji
. Je tam asi 5 cechu.
ten můj se prej půjde cournout někam po okolí Pardubic! a bude rád, že má od nás chvíli klid§
nooo nabízela jsem mu, že si může s ostatníma chlapama někam sednout.. ale nevím! říkal, že když to vyplyne.. tak jo.. jinak ať nic nedomlouvám! tak nevím!
Daník mi tu prudí s hovnou, tak až dá pokoj, hodím vám sem ten dortík. Myslím, že se povedl.
Zuzli, můj manža půjde asi s Chocholky manžou někam pocourat.
GAV viď já to taky nemám ráda to ocicmávání!!!
no tak to jsi fakt dobrá žes do toho stěhování šla!!! neměla bych odvahu!
Zuzlí ,Pavel a Petr se znají. A někdo myslím psal, že jde se starším dítkem do bazénu. Ale co ostatní chlapi, to nevím.
Sisovko , máš taky můj obdiv.Já můžu 100% prohlásit, že se z Čech nehnu.
makam píše:
Já chci taky ,nechcete jet do Ostravy?
Přijeď, nějakej rychlík do Pardubic určo jede!:)
Nejblíž to mám k Panamě a Majušce jak už jsem psala, jen nevozím kočárek, dítka už zdárně běhají.. ![]()
No je to na pěst! Zkouším nakrmit bez kloboučku, pak se začne rozčilovat a nandám… Ach jo… Používám poříd tu malou velikost co jsem koupila do porodnice, nechci ale kojit napořád s kloboučkem… ![]()
Nebora píše:Jo,jo,je to tadyGAVOTTKA píše:No jo…ta tchýně…už je to tu co…
Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafeUz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne
KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?