Poradna duly
Jana Čurdová
Mischa - tak my dělali omítky první , pak štuky a teď ty podlahy. Máme je 2 týdny, tka v tomhle počasí počítáme ještě měsíc. Ale koupelny začnou dřív, snad teda.
Domeček moc hezký a na samotě ne? Nějak není vidět nikdo okolo ![]()
Macík - já mám taky někdo pocit z tchýně, že jí tím hlídáním otravuju. A to spolu máme výborný vztah. Hlídala mi Tomáška celý rok 2008 protože jsem chodila 1× týdně do práce. Přeci jen, nechtěla jsem z toho tak vypadnout a vše se učit znova. Dost se tahle oblast mění. Teď jsem ráda, že to máme za sebou a nehlídá mi. V létě jsem Tomáška musela pokaždé odvézt na chalupu, nikdy nepřijela a ani ve městě když jsou tak nepřijde ona ho pohlídat k nám. Přitom to má kousek a zas tak stará není. No co naděláme? Nic, já už na to kašlu, teď si všechno obstarám sama. Akorát bude hlídat v létě, ale tím stylem, že musíme spát na chalupě, protože přes noc by ho nehlídala a jezdit si pro něj každé odpoledne a ráno ho vozit nejde. Školka bude zavřená, tak jsem za to hlídání ráda.
Jdu si opsat adresu a až skončím, odvezu na poštu. Jen jsem vám nestihla nic koupit na přibalení, tak příště ![]()
tak jsem fakt blbá fotečky jsou jen v galerce,jestli to někdo umí dát tu tak je prosím vložte sem díky
makam ta fotka by měla končit .jpg… víš? mrknu na to! nebyla jsemtu!ale malej teď usnul tak jsem sem skákla! manžel chrní na gauči!
dnes měli hodina zpěvu od Uhlíře a Svěráka! a já si myslela, že je to CD!!§ a ono DVD!
škoda! písničky jejich mám ráda, tak sjem myslela abychom měli pak s vojtou co zpívat! ale není to tak nejhorší!

jupí už jsem to zvádla po hodinovém boji na první fotce jsem s děckama apak už jen děti ![]()
nooo makam super!! už to frčí! super sluší vám to!!! malej je taky kukám pěkný smíšek!!! co?
Makam - pěkná rodinka a koukám Filípek je pěkný rošťák viď? má správný kukuč. A jak holky, hlídají? Já mám bráchy o 10 a 13 let mladší a měli jsme je se ségrou pořád, bohužel nedobrovolně ![]()
Manžel už mi jel pro Tomáška do školky, tak pojedeme za chvíli dom, hurá
Už mě to tu neba, záda bolí.. Zítra budem chrnět.
Holky díky až se červenám
,no malej se pořád směje je to takové moje malé sluníčko rozmazlené,aby né benjamínek a už fakt poslední ![]()