LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3688
15.5.09 10:10

Miso:na fotky se vzdy radi koukneme! A jak je ta fotka stara?uz delate vnitrky?tomik je krasnej a jak se zmenil v tom metriku mi prijde uplnej chlap!chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
15.5.09 10:19

Apri - my už máme vnitřky hotové, teda štuky a teď se dělají zásuvky. Čekáme až vyschnou podlahy, aby se mohla dát plovoučka a 3/4 baráku už jsou i zateplené. Mám tu jen staré fotky.

Na té malé jsou Tomáškovi 3 měsíce a na té v metříku 2,5 roku.Zkusím ještě najít aktuální. Mám něco na rajčeti, tak musím tam :-)

Ten s tím lvem :-) Byli jsme v Praze v ZOO před 2 týdny.

http://img1.rajce.idnes.cz/…DSC00059.JPG

A tady je doma, musel sám uklidit pokojíček aby si mohl postavit autodráhu a docela se snažil :-)

http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_6192.JPG

Domek zezadu

http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_6202.JPG

A dortík domácí výroby před 2 týdny

http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_6228.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
15.5.09 10:24

Majuško, bryndáko-korýtko máme taky a super!!!! Máte i tu mističku??? :lol:
Pegi, já mám jídelní židličku klasickou dřevěnou ještě po nás, jak se dá rozložit na stoleček a židličku nebo jako jídelní. Šamotko, pro nás je to po škodovce taky luxus. :lol:
A zas vím hov*o… :roll:
Duant, chjo, drž se!!! :huban:
Ad řvaní v kočárku i mimo něj znám, naše Terka vždycky řve na návštěvě u babi a dědy, nevím, co se jí tam nelíbí… :?
Ad mučení od starších sourozenců - Terka taky dostává celkem pocuc…ABru jí krade dudáka, leze jí do postýlky, bere jí hračky a když si myslí, že se nedívám, tak jí chce chovat :roll: , tak jí teda říká, že jí „má moč láda“ a u toho jí mačká až mám pocit, že Terezce lezou oči z důlů a jinak tak nějak pohoda, ona ji spíš peskuje slovně (třeba když řvala v autě, tak jí Barunka říkala: Nežvi a koukej se z okýnka, jsou tam domečky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
15.5.09 10:30

MisoN, koukám, že provozujem stejný výchovnýn praktiky, naše Barunka si taky musí uklidit, když si chce roztáhnout vláček… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
15.5.09 10:51

ad stolicka..taky mam eplastovou z Ikey..a Apri je stabilni..ma ty nohy hodne rozjety..ma ji i segra…a me nezbyva nez se jen opičit :-)…uz ji mame koupenou i s tou :,-(ou se zabou :-)

Tomasek..je teda kluk jako buk :-) a ten baracek mate nekde v horach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 10:56

petulo - já jsem koupila nějakou první kaši od nutrilonu a píšou na ní že je bez lepku a cukru…
pokud bych dala kaši rozmíchám jí do MM a koupím nemléčnou! myslela jsem žejsou všechny kaše mléčné…
ale fakt se budil tím exémem dnes 19.30-0.50 a pak až do 5 hodin!!! takže tohle už se dá!!!
a banán mu zatím nedám začnu vařenýma polívkama
gav občas se stane že přestane chodit ta tabulka na soukromé zprávy a pak to šárka nepřečte je tu někde odkaz a dá se jim poslat mail zkus to… je fakt že liberec byl zamknutej hned! :?
píšu jak tatar kojím židli máme tu dřevěnou klasiku s tím stolečkem
mmb - zatím jsem byla spkojená! samozřejmě když kupuju balíček cca 8 věcí za 149 kč nemůžu čekat, že je vše absolutně perfektní ne? ale jinak se mi snad nestalo, že by něco bylo fakt tak bídné, že bych byla zklamaná!
dnes mi má dorazit zásilka kalhot - laclíků. a příští týden ještě dva!
Na srazík se fakt těším! pěkně splknem!
jen mám zas trable s mámou! chtěla jsem, jestli by holky nemohly být u ní! protože brát je s sebou je zbytečné! a aby nemusely být celý den doma samy! a pak naši mají velký bazén.. a tak jsem myslela, že bude hezky, že by se mohly čachtat.. no a jsou z toho zas takový nepříjemnosti! jooo vezme si je, ale já mám pocit, že obtěžuju! chtěli jet na hooby do ČB… jenže včera lilo.. tak že pojedou v sobotu! ale když POTŘEBUJU hlídat, tak že nepojedou! tak jsem jí řekla, že NEPOTŘEBUJU! že jsou holky velký a samostatný, jen jsem si myslela, že by měly změnu a nemusely být celý boží den doma samy! tak ať se na to vykašle, že si to zařídím. pak volala že jeli dnes.. tak ať je dovezu večer - (prosila jsem jí aby u ní mohly z pátka na sobotu spát! protože vstávají dlouho a my chceme vyjet kolem půl 9 - 9!) takže ona jako že jo.. a dnes se mě zas ptá, jestli teda když pojedeme v půl 9 tak stejně pojedeme přes Telč.. tak říkám že asi jo! A hned jsem se ptala tak ti je mám dovézt až zítra! Na to že ne! tak já holky nevím! přijde mi, že jí strááášně obtěžuju! když po ní chci aby mohla 16 a 13 letá holka u ní být jednu noc a jeden den! zas jsem to obrečela! manžel je hotovej!
fakt jí prosím o něco takového naposledy nemám to za potřebí!!!!!
sorry za román! možná je to dost nepřehledně napsané! ale muselo to ze mě ven! protože to ve mě leží jak balvan! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 10:58

Miso fotky krásný! domeček moc pěknej! a malej je super!!
jdu na nákup… zas až večer mrknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.5.09 11:07
apricose píše:
Leniko:tak to je mi lito,at jsi brzy v poradku a mala je krasna,ty holcicky jsou na pohyb vazne sikovnejsi,adamek si dnes poprve sahnul na kolena
ronnie ani nevim jestli jsi nam o tvem porodu psala,nepamatuji si a o nastrihu mi taky vykladej,ja doufam ze priste uz to u me pujde o 100% lip

Apri nepsala, páč jsem se sem od porodu dohrabala až minulý týden… :oops: :oops: :wink: Ale jak říkám - nic moc. :?

Jináč všem dobré „ránko“ :) , my jsme dnes vstávali až o půl desáté! :oops:

Mací to je super, že se to s Vojtíkem včera zlepšilo, jak to vypadalo dneska?

Duant to se nedá nic dělat, nelam si s tím hlavu, když víš, že to neovlivníš. Tak ať je ti brzo líp!!! To je stejně divný, že ty léky zabírají až za tak dlouho.

Židličku zatím neřešíme, mám po malé taky takovou ty prastarou dřevěnou se stolečkem, tak ji asi zkusím sundat z půdy a podle toho, jak bude vypadat, se rozhodnu, jestli kupovat jinou.

A dneska večer jedeme do Prahy na Draculu, HURÁ, JUPÍ, JUCHAJDÁ!!!
Já se těšííííím! :-) :pankac: :-) :pankac:
Takže jdu hledat, co na sebe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
15.5.09 11:11

Maciku..chapu te ze tte to trapi..ja si pamatuju jsk jsem byla u babicky pečena verana a spala jsem tam fakt casto, porad jsem s nima nekam jezdila..u te druhe babicky to bylo min (ma 13 vnoucat) ale taky jsem tam stravila pekny chvile a nebylo jich malo…a babicky byly vzdycky radykdyz jsem tam byla..tak mi to prijde divny..ja teda doufam a verim ze tchyne s mamkou na tom budou podobne..i kdyz je fakt ze me to mamka nedomlouvala..ja sjsem si ty navstevy vzdycky domlouvala sama
doma jsem se zeptala co je k veceri a kdyz to bylo neco co mi nechutna. uz jsem upalovala k babicce :lol: z toho teda mamka asi nadsena nebyla

a kdyz tam holk yjsou tak se taky chova chladne? nebo jako spravna babcika? jestli to holkam nevadi, tak ja bych to asi nejak prekousla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
15.5.09 11:17

MisoN - jé ten je pěknej :-) domecek i Tomášek.

Židličku nevím…líbí se mi právě ty dřevěné, jak se dají rozložit na stolek a židličku…

Macíku - tak s Vojtíškem paráda ! No a jestli to mamka dává najevo i před holkama, tak bych je vzala sebou :-D Aspoň taťkovi nebude smutno, až budeme kafrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.5.09 11:22

Mací , nic si z toho nedělej, jsou i horší matky :roll:

MisoN…moc hezkej baráček, závidím, když někdo staví novej a nemusí předělávat starej

Holky, díky za vaši podporu… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
15.5.09 11:31

Přijde manželský pár do Čínské restaurace. Ťaman se ukloní a říká…Tóprý tén, dáte si kočičí ragů nebo psí steaky?
Manželka zděšeně…Ježkovy voči…
A ťaman…móc toprá volba, paní :twisted:

Ahoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.5.09 11:32
Panama píše:
ad stolicka..taky mam eplastovou

Až potud jsem si myslela, že mluvíš o stoličce ve smyslu kakání, tak jsem se až lekla, že jí máte plastovou 8O :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.5.09 11:36

Míšo fotky moc hezké, máte super klučinu a krásné bydlení! To bude paráda, bydlet v novém, co? To se hned jinak uklízí než stará barabizna. :wink: A kdepak to máte - někde na kraji města nebo na vesnici?

Mací bezva, tak se konečně trochu vyspíš, že? :potlesk: A s mamkou tě chápu, taky nemám ráda pocit, že jsem někomu na obtíž, zvlášť když jde o vlastní matku. Co si to s ní zkusit vyříkat? Prostě jí říct, že máš takový divný pocit, jestli má nějaký problém…

Jo a auta a kočáry - tak já osobně mám Ford Ka a do toho kočár opravdu nenarvu, takže musím jet manželovým Nissanem Almera. A i tam je to jen tak tak a to ještě musím sundat kolečka. Kočárek máme Babytrend, ale to asi žádná neznáte, to je taková místní specialita. Je super velký a je do terénu, což byly dva hlavní požadavky, které jsem na kočárek tady na vesnici měla. A byl levný, nic drahého jsem nechtěla, protože mi je jasné, že než prcek vyroste, tady v tom terénu bude kočár na odpis. S tím po Lucince to bylo zrovna tak. Takže jsem spokojená, ale transport autem, to teda nic moc. Však ho taky někam povezu teprve podruhé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
15.5.09 11:58
MisaN píše:
Tomášek bude až příště, teď aspoň naše budoucí bydlení :

http://img3.rajce.idnes.cz/…SC000600.JPG

Snad vám to nevadí :oops:
Ty jo,to vypada na supr misto :D Kde to jeee???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí