LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
14.5.09 22:56

Duant tak to ja mam zatim vyrazeno 56 a 62, ty saticky ti muzu jedine nejak premerit, ale ty jsou fakt az letni. To je Jasminka celkem velka, ze uz ma 68, Tynka ma taky 68 a obcas neco v 74. Ona vcera porodila znama, takze doufam, ze udam veci u ni, nakupovala jen po bazarech, takze vybirava jako ty nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.09 23:00

No proste,ze uz to neni cerstve vyprany.DUANT-68 jo? Tak to mi bysme ted potrebovali 64 :lol: 62 je nam mala a 68 velka,ale leginy,teplaky a tak ji kupuju 62,ale puncochacky 56.holT ma kratky nohy po mamince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 23:01

Joly , já mám taky spoustu věcí půjčenejch od kamarádky a jsem jí za to vděčná, protože mi ušetřila strašnejch peněz…ale když už něco kupuju, musí se mi to hodně líbit. Ty fotky na MMB taky asi někdy zkreslujou, takže pro mě je lepší to vidět v reálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 23:02

gavott taky Tynka ma zas dlouhy rukavky skoro u vseho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 23:03

Tak saticky vypadaji takto a next to teda neni :wink: fakt netusim tu velikost, ale myslim si, ze to Tynce v lete uz nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 23:09

Joly , jsou roztomilý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 23:21

Tak ja jdu do sprchy a do postele, uz tu na to zase mzouram. Zitra musim na gyndu pro ten recept na antikoncepci tak nakouknu k detsky do cekarny, jestli tam nebude mit moc marodu, tak bych nechala Tynku prevazit. Dneska zatim vypila 320ml mlika, nic moc :roll: fakt nevim, co ji mam na to jidlo davat. Ted budeme do konce mesice, tak nejak skoro porad mimo domov, takze znova do te zeleniny se poustet nebudu, abych ji krmila nekde v aute nebo v kocare, tak to zkusim od cervna a uvidim, jestli si to rozmysli nebo co poradi doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 23:22

Jo a dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.5.09 23:25

Tak sjem vyzehlila hordu veci a ted jeste musim povesit jednu vypranou pracku :?

Dneska jsem teda taky utracela..Jak psala Majuska tak jsem do toho obchodu vlitla taky a odnesla jsem si 3× body, 2×triko, 2×cepice, rukavice..a usetrila jsem 500..bylo to tza pulku..i kdyz za plnou cenu bych to nekoupila..takhle jsem spokojena..a jsouto veci ktery jeste nemame v 74,80

Neboro, Lendiku..tak na polomacenych taky ujitzdim..jak je rozbalim tak nemam klid dokud tam neco je :wink: a dneska mi Tomas koupil 2× po 5ti balenich, prej aby pro ne nemusel chodit tak casto :lol: jenze to asi nemel delat :wink:

Tak tmavecerveny plavkujsou bomba napad :pankac: :pankac: :pankac:

Jeste musim jit se psem :-)

Duant..takze musis prestat kojit? Skrz ty prasky?

Leniko..tak at si brzy v pohode..A jak te mohlo napadnout ze by ti to mohla mala nekdy vycist? Vzdyt jde o zdravi a maminku v pohode potrebuje spis nez MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
14.5.09 23:50
Jolynka píše:
Aramis jezis a co to mas za kocarek? 8O Ja xlandera soupnu i do Ibizi, uz bych tam teda nedala dalsi veci, ale jen kocarek v pohode, na cestovani mame Logana.

Jéééééé Dacia Logan. Ta se mi tááááááák líbí. Já chci takýýýýýýýýýýýý. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
15.5.09 00:06

Holky,
peču ten dort a jsem sladká až za ušima. Já musím furt něco oblizovat.

Řešili jsmte tu auta. Tak já kočár narvu i do třídvéřáku, ale do kombika je to pohodlnější. Na sraz pojedeme velkým, malý už máme jenom na couračky po městě. Teda manža, já autem moc nejezdím. Asi před měsícem jsme kupovali nové staré auto a že nám to dalo. Jsem ráda za Lagunu, ale já moc náročná nejsem. Po tom třídvéřáku je to docela komfort. :lol:

Chtěla jsem jít do vany, ale odsouvám na zítra, dnes už jsem ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
15.5.09 07:01

dobré ránko,

tak koukám že řešíte autičko my máme octavku cobi a dobrý ale že by jsem tam narvali dva kočárky to nehrozí.

kde je Lexxi dlouho tu nebyla chtěla jsem se jí pochlubit, že jsem začala jezdit zatim sice bez prcku a byla jsem i na Mělníku to je od nás 25 km :wink: tak mám ze sebe radost. Byla jsem teda spocená až na p..... :lol:

šam: vyfot pak to tvoje veledílo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 07:41
Lendik píše:
majuska píše:
Lendik píše:
majuska píše:
Ale v půlce června jedem k moři, a to tedy nevim, co tam budu dělat v plavkách :-(
Jé Maju a prosím Tě máš děti zapsané někde v občánkách nebo pasech?

Eminu mam v pase a to mi připomíná, že Kubu nemam nikde…Díky!

Ale že bys mi poradila, co budu nacvičovat na pláži s tim špiněním, to ne :pocitac:
:-D co takhle tmavěčervený plavky ? :wink:

Nápad to neni špatnej, ale já si koupila nový zelenobílý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 07:50
DuantNefret píše:
Aramis už i ty „holduješ“ ?

hold - vzdávat někomu hold

//Holt vzdáme hold slovu halt

Pročítal jsem staré komenáře, zápisy v četech, guestboocích a tlachárnách a narazil na zvláštní jev.

Když chce čtenář napsat například „holt se mi to nepovedlo", napíše často „hold se mi to nepovedlo". Nevím sice, nakolik je gramatická správnost obhájitelná, ale já bych si i stál za tím holt - hold má totiž (dle nadpisu) trochu jiný význam.

Ovšem obojí je lepší, než psát halt, to si pak čtenář-němčinář-neautor myslí, že má zastavit :-)//

Čtenář-němčinář-neautor mít problém nebude, protože německé slovo „halt" se užívá ve zcela stejném významu (mimo jiné). Odtud také český výraz „holt" pochází. Oproti tomu „hold" je prostá chyba, zhusta dělaná dnešními teenagery, kteří jsou přece jen orientováni spíše na angličtinu, jejíž „hold" si dosazují tam, kde jim cit pro „češtinu" nedo:,–(í správný tvar toho, co slyšeli…

Aramis , ty jsi holt takovej teenager :lol: :lol: :srdce:

tak to sem ráda, že to píšu správně. ale tedy taky sem si nebyla jistá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 07:55
GAVOTTKA píše:
Dnes mi dosel dalsi balik z mmb,taky vam to ty zensky posilaj tak navoneny :? To je sileny,i kdyz to hned hazu do pracky,tak je to teda neco

Jo a i když to vyperu v Lovele, tak je to pořád cítit. Se mi ekluje dát to na miminko, když to je nasáklý tou aviváží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí