LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
14.5.09 20:14
apricose píše:Ad telisko:kamosce zavadeli a boli to pry dost,nic pro me chi chi

Apri, s Tvym průběhem porodu sem přesvědčená, že to budeš vnímat jako velmi slabou bolest při MS. Fakt se neboj. Nic to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 20:15

Samot tak to je teda velikej, Andrejka ma 97cm a dneska sem ji vazila az vecer teda najedenou a mela 20kg :roll: Ale my s manzou teda taky nejsme zadny drobeckove :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.5.09 20:17
Ronnie píše:
Teo Cerazette mám taky a taky bych řekla, že po tom malinko špiním, ale opravdu jen nepatrně, ani to není na slipovku, tak to neřeším. Já normální ATK nemůžu, hned se mi po ní zvedá tlak, tak jsem ráda aspoň za tohle.
O Mireně jsem taky přemýšlela, jenže mám právě strach, že obsahuje taky ty hormony, takže by mi to zase mohlo dělat ty potíže s tlakem. Nevíte některá, kolik toho hormonu tam je? Abych si to nechala za těžký peníze zavést a za pár měsíců to muselo ven, to by mě asi jeblo. :evil:

Jelikož ty hormony působí lokálně, tak daleko míň a s menším množstvím celotělových nežádoucích účinků. Ale přesný čísla neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
14.5.09 20:20
apricose píše:
Aramis:parada,prochazka a zmrzka a kdyz by prselo tak mame i kam jit!neboj krome tve super Barci (doufam ze na nas nebude setrit hlaskami!)dorazi i Samotky bourlivak Danik a ted nevim od Chocholky jestli kluk nebo holcicka…pardon nemam to jeste tak pod kuzi…

Apri, já to moje zlatíčko s láskou nechám doma. :lol: On totiž chodí ještě po obědě spát, jinak je šíleně protivnej. Takže proto. Ale určitě bude ještě někde nějaký sraz a to ho vezmu s sebou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 20:23

No nekdy bysme mohly vymyslet nejakej sraz s tema nasima starsima divocakama, ale nekde kde je budeme moct v klidu vypustit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
14.5.09 20:25

Maju:no mas asi pravdu, by me nejaky telisko nemelo rozhodit,kdyz ja jsem jinak straspytel!to telisko je taky na hormonalni bazi nebo ne?kvuli tomu tlaku mi HA uz moc nedoporucil…
Koukam vsem u cinanu doted chutnalo,chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 20:26

holky chystám se zas brzy spát! to víte u nás s tím spaním nikdy nevím!
holky neřeším to! a určitě si zas zajdu k číňanovi! :wink: :roll:
jdu zobnout nějaké ovoce - hrozno, jablíčko! místo čokošky! ale mám tam milu - sušku! sakra honí mě mlllllssssnááá!!!!! jéééééééééé! a jak!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 20:27

ja ted sezrala svestkovej kompot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 20:29

holky to bude fičák!!!! už se těším! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.5.09 20:32

Já se tu tláskám polomáčenýma.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.5.09 20:38

ahoj holčiny, dočetla jsem dva dny ufffff.

takže jen k příkrmům. souhlasím s holkama. a k tomu co bylo dřív a taky jsme přežili - alergie se projevují až v průběhu let, takže i brzké zavedení jiné stravy nebo chybné zavedení může mít vliv klidně až v dospělosti. Já osobně jsem byla i u Zuzky velmi opatrná a teď u Katky budu ještě opatrnější, protože má ekzém, já taky a různé alergie. Rozhodně bych dodržovala přísná pravidla a nehazardovala bych, ale je to na každé z nás. A alergizovat může i banán a je to tím, že je tam něco z té slupky, proto se doporučuje taky uvařit a tím se to riziko sníží.

Duant drž se

Apri a co zkusit bazén se slanou vodou?

Léniko, tak ať jsi brzy v pořádku, a malá je teda šikulka, už si chytat nožičky.

užijte si srazík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 20:39
Macík74 píše:
holky to bude fičák!!!! už se těším! :D[/quote

mací mi chceme jet taky dřív teda jestli pojedem tak se můžem někde srazit na oběd co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 20:44

jo jo mám na tebe tlf, tak si kdyžtak písnem sms jo??? o tom kde se sejsem! a v kolik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
14.5.09 20:44
majuska píše:
Lendik píše:
majuska píše:
Ale v půlce června jedem k moři, a to tedy nevim, co tam budu dělat v plavkách :-(
Jé Maju a prosím Tě máš děti zapsané někde v občánkách nebo pasech?

Eminu mam v pase a to mi připomíná, že Kubu nemam nikde…Díky!

Ale že bys mi poradila, co budu nacvičovat na pláži s tim špiněním, to ne :pocitac:

:-D co takhle tmavěčervený plavky ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 20:45
Macík74 píše:
jo jo mám na tebe tlf, tak si kdyžtak písnem sms jo??? o tom kde se sejsem! a v kolik!

dobrá inu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital