Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzlína píše:
ahoj babuchy,
vcera ste se do me pekne pustily…dnes sem byla u dr pro doporuceni k psycholozce a tak sem se ji ptala na to jablko,mrkev,no celkove na prikrmy a muzu zacit davat,zkouset co mu bude a nebude chutnat.
je fakt nechat ty 3 dny kvuli pripadne alergii,jinac 4 mesic mame a neni problem.
jo a muzu michat a i kdyz to bude jemnoulinky tak davat sirove ne varene.
kazda dr rika neco jineho,beru,vy uz nektere ditka mate a jini ne..nejsem knizkovej tip…
Zuzli, no vidíš, dr. poradila. A jak to tak čtu, tak dr se s tím moc neprdí. Myslím kojenej x nekojenej, ovoce x zelenina, ráno x večer. No co, uvidíš sama, co vám bude vyhovovat a co bude Tomáškovi chutnat.
![]()
majuska píše:Panama píše:no to zase ne…ale v zimě byla viděna v kozačkách a když bylo hezky, tak v balerinách a sáčku
Majusko..to vyznelo jako bych chodila v kostymku na podpatkach![]()
a pritom ja nosim taky jenom kecky ke kocaru…no nic to nemeni na tom ze bysme mely nekam vyrazit
Taky chodím v saku…
Ale k tomu většinou rifle a tenisky - černý adidasky superstar…
Panamo:vysledek zadny,po prvnim negativnim utoku z jeho strany jsem prestala mluvit…takze tak
Tak dítě mi vydrželo spát půl hodiny… kuwa co jsem komu udělala, že je kluk tak nespavej??? ![]()
Majuš to je ta Mirena taky na prd…
Já mámcerazette, dva měsíce pohoda a teď od soboty každej večer špinim… jsem pěkně nasraná, asi mi to ty hormony neudrží… mám ještě na tři měsíce, pokud to nepřestane, asi řeknu o normální ha.
Sem včera do půlnoci patlala ty ozdoby na dort. Panenku jsem dodělala dneska. Večer dort upeču, zítra nazdobím a odpoledne vyexpeduju.
Na sraz už se moc teším, doufám, že vyjde počasí. A veze mě manža a pak asi s Chocholky manžou někam vyrazí.
Mně to tady všechno spí, manža taky a ani ještě neobědval.
Holky, do hubnutí se pustím od pondělí, pěkně až po srazu. Jsem poslední dny pěkně rozežraná. ![]()
Apri, tak to jste toho moc nevyřešili.
Teo, proč je Mirena na prd??? Asi jsem něco nečetla. Uvažovala jsem o ní.
Apri nesmis se nechat..cil:pro:,–(it si svoji za kazdou cenu
chapu ze to neni jednoduchy..exmanzel byl taky extremne pracovne vytizenej ![]()
Pegino..no ja tak podobne…mam cerny nike
![]()
Majusko..to ale bylo dohromady jen dvakrat a to jsem z toho jeste mela puchyre ![]()
MisoN..tak to je mi lito..manzel je obcas vic uzkostlivej..ale oproti tomu co popisujes se to neda srovnat..to druhy mimco nejak zvladnete..akorat je blby ze to pak musis vsechno odnest ty ..nechtelo by to trebavymenit dr.?
Šam Majuška psala, že po ní taky špiní… ![]()
Mě ta antikoncepce tak štve, chjo, jsem si říkala, že tahle je v pohodě a prd… a ta mirena mě taky překvapila, ale třeba se to srovná ![]()
Panamo on chodí k celkem vyhlášenému dr. Navíc je to hodně vzdálený příbuzný, místní primář… No co, barák mu taky nedoporučoval a za chvíli se budeme stěhovat, takže já si z toho nic nedělám a manža se spíš bojí sám, navíc po tom potratu…Ale už jsem ho udolala, on je zlatíčko, takže většinou „co si usmyslím“ tak mám. On je to takovej můj plašánek, nedávno už zavíral firmu, protože měli míň práce a teď neví kam dřív skočit…U nás klasika, šílený pesimistický pesimista ![]()
Tea1 píše: Šam Majuška psala, že po ní taky špiní…
Mě ta antikoncepce tak štve, chjo, jsem si říkala, že tahle je v pohodě a prd… a ta mirena mě taky překvapila, ale třeba se to srovná
A já do té Mireny chtěla jít, štve mě furt myslet na prášek. A když jsem hodila dělat do té gyn. amb, tak si jí tam ženský moooooc chválily.
Hele, mně to cerazette taky zlobilo, ale až když byl Daníkovi rok. Měla jsem to každý druhý týden. ![]()
šam: mirena je tedo to tělísko a nebolí to když to záváděj? mě kamarádka řikala hrůzostrašnou story o zaváděním. Já jsem se o tom bavila s Dr. a on mi řekl že po těch císařích by mi to dal pod narkozou na jak dlouho to je? a necejtíš to při styku asi blbá otázka ale zase mi někdo řikal že tam cejtí nějakej canfnous? ![]()
Laky - já docela dlouho používala Nuvaring (antiko - kroužek) a taky dobrý. Cítit to při sexu asi moc nebylo, manža to nepoznal
Pro mě to byla nejlepší antiko, ale dr mi ji už zakázal, tak se musím otravovat s práškama.
Jen jsem tím chtěla napsat, že to asi cítit nebude, kroužek je přeci jen níž.
Jo povídejte, o tý mireně mě to taky zajímá, taky jsem nad tim přemýšlela…ale laky pod narkozou??? Tak z toho mám hrůzu… Šam, mě to cerazette fakt teď pije krev, pokud to bude jako týdenní ms, tak ok, ale jestli bude už pořád a vždy večer
přijde mi, že přes den to ty hormony ještě udrží a pak začnu špinit tak od 4 nebo 5 do noci… v 9 večer to totiž beru…takžemi přijde, že to neudrží ten jeden slabej prášek…
laky píše: šam: mirena je tedo to tělísko a nebolí to když to záváděj? mě kamarádka řikala hrůzostrašnou story o zaváděním. Já jsem se o tom bavila s Dr. a on mi řekl že po těch císařích by mi to dal pod narkozou na jak dlouho to je? a necejtíš to při styku asi blbá otázka ale zase mi někdo řikal že tam cejtí nějakej canfnous?
Laky, výrobce garantuje 5 let. Je to tělísko s hormonem. Zaváděli jsme v amb několikrát a vždy v pohodě. A při styku můžou někdy chlapa píchat vlákna, ale to je pak dr zkrátí. Všechny pacientky u nás v amb byli spokojené.
Za to s „Danou“ to bylo horší.
Ahoj,
tak s antiko při kojení mám taky špatnou zkušenost. Po první dceři jsem brala cerazette - ms jsem měla co 14dní tak po dobu 7 dní. Po druhé dceři už jsem nic nechtěla a teď mám „azalia“ je to ale to samé jako cerazette a zatím jsem měla 1× silnější ms, jinak celkem dobrý, ale poslední měsíc špiním pravidelně jako Tea ![]()