Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj…já mám dneska nespací mimčo, usnula dopoledne, cestou do Alberta, ale před vchodem ji vzbudil štěkotem kříženec…mám psy ráda, ale tohle byl pes prudič, neštěkal, spíš kvičel…uááá. A malá celý nákup prořvala.
Tak jsem celá zpocená v rychlosti nakoupila a jela domů, že se vyspí tam. A usnula teď, je vzhůru od půl 10
![]()
Já jsem měla Danu a byla v pohodě, teď nemám nic… ![]()
MisaN píše:
Lendik - mám dotázek, ty jsi taková šikulka na účetnictví..... nevíš něco o příplatku k základnímu jmění? Konkrétně vrácení? Můžeme bez obav vrátit nebo tam jsou nějaký podmínky…Jsem lenoch to hledat v zákonech, tak jen jestli náhodou nevíš z hlavy…jinak si to najdu. Děkujíííí
e? já jsem spíš přes mzdy, účto jako takové jde trochu kolem mě…
Jestli třeba neporadí Petula ![]()
Tea1 píše:
Teda MisoN to jste to měli veselý
Já nechala spát dítě na balkoně, vůbec se mi nechce ven, na 5 přijde kámoška, tak pak půjdem na procházku. Jsem sundala korbičku z kočáru a kluka s ní uhoupala na gymnastickým míči, jestli mě někdo na balkoně viděl, asi se smál..chi Tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to spaní vydrží
majuska píše:
Ale v půlce června jedem k moři, a to tedy nevim, co tam budu dělat v plavkách
Jé Maju a prosím Tě máš děti zapsané někde v občánkách nebo pasech?
Lendi my sme meli pro Andrejku pas, kdyz sme nekam jezdili, akorat ten detsky je jen na rok, ale prislo mi to lepsi nez ji mit jen zapsanou, prece jen nikdy nevis, kde muzou prudit ![]()
Holky u nas to neni tak cerno-bily,puvodni dohoda znela 3delsi dny cca do 18h a 2kratke s nami cca do 16h,ale pak jeho kolegu odvezli do nemocnice a manza ridi velkoobchod firmy sam,ma nemozne podrizene takze cely fakturacni beh si ridi sam a ted uz to je nad jeho sily,navic jsem ho vcera slysela jak se Adovi potichu omlouva…nevim co s tim,uz jsou pry provadeny kroky ke zmenam ale stavarska sezona uz naplno zacala…
Miso:tak snad to manza zvladne!
Ad telisko:kamosce zavadeli a boli to pry dost,nic pro me chi chi
Aha, no já si to zatím říkám jen v duchu, že ho musím někam zapsat. Protože u nás je to tak, že manžu něco ráno napadne a jedeeem
(i když spíš zatím tak do Hornbachu
), ale člověk nikdy neví…
Holky jdu zkusit tu rýži bez sáčku..
KEIT - asi jsem přehlídla, jaká byla ta znojemská? Mám tu vepřovou kýtu, tak možná bych ji zítra večer zkusila, ať se v sobotu nemusím s ničím cicmat…
Já mám taky antiko Azalia. Ale zatím na poličce.Ale tak to asi nefunguje, že. ![]()
Máju , u nás v krámě mají do 16h.
A jak jsem včera psala, že kámoš rodí, tak až dnes Barča vylezla. Ve 4 ráno. Po 24h.A to rodila po třetí.
chochol moje gyndarka rikala, ze podruhe je to lepsi jak poprve rodit, ale potreti ze je to zas blby, u me teda platilo, ze podruhe to bylo lepsi jak poprve, i kdyz oba porody byly v pohode, kdyby to melo byt cim dal lepsi tak napotreti uz asi rodim fakt na chodbe
ted podruhe sme na porodni sal bezeli
no teda ostatni jo, PA a manza, ja v tech kontrakcich se belhala ale PA me popohanela ![]()
Chocholko:tak to je teda sila,to si to holka vyjedla az do dna,snad bude brzy ok!baru jsme meli vybranou pro holcicku…
Maju:dopolko byva spin s hlidanim ale neumim si predstavit ho tam nechat,zase tak otrla asi nejsem…
U nas hrozne lije,je kosa neco malo nad 10st. tak sedime doma…
Teo Cerazette mám taky a taky bych řekla, že po tom malinko špiním, ale opravdu jen nepatrně, ani to není na slipovku, tak to neřeším. Já normální ATK nemůžu, hned se mi po ní zvedá tlak, tak jsem ráda aspoň za tohle.
O Mireně jsem taky přemýšlela, jenže mám právě strach, že obsahuje taky ty hormony, takže by mi to zase mohlo dělat ty potíže s tlakem. Nevíte některá, kolik toho hormonu tam je? Abych si to nechala za těžký peníze zavést a za pár měsíců to muselo ven, to by mě asi jeblo. ![]()
A u mě teda druhý porod mnohem horší, než první. Jednak byl vyvolávaný a jednak si mladý pán usmyslel, že půjde na svět obličejíkem nahoru (pro odbornice-abnormální rotace), takže tím větším obvodem hlavičky… No stálo to za to, nebudu vám popisovat, kam až jsem byla nastřižená a i tak jsem myslela, že ho nevytlačím.
A to mě ještě rodila žákyňka.
U nás dnes ještě ani nekáplo, jdeme ven! ![]()
Ahoj berušky,
koukám, že se chcete zamčít - doufám, že mě k vám ještě pustíte, i když jsem v poslední době spíš „víkendová“ přispěvovatelka.
Dneska jsem byla na gyndě, bolesti podbřišku atd., mám zánět dělohy, takže musím brát ATB a končím s kojením - dostala jsem na to nějaké léky na ukončení laktace. Takže dneska dostane Any poslední dávku od maminky, snad mi to jednou nevyčte
Ale je fakt, že tedka jí už hodně a mně dá makačku odstříkat jedno 180ml dávku.. takže Beba to jistí.
Mějte prima víkend a těším se, až si vás dočtu.. ![]()
Leni koukam, ze Anetka uz se taky chyta za prstiky u nozicek ![]()
Leniko:tak to je mi lito,at jsi brzy v poradku a mala je krasna,ty holcicky jsou na pohyb vazne sikovnejsi,adamek si dnes poprve sahnul na kolena
ronnie ani nevim jestli jsi nam o tvem porodu psala,nepamatuji si a o nastrihu mi taky vykladej,ja doufam ze priste uz to u me pujde o 100% lip