LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4277
14.5.09 17:48

Zdar babuchy!!!!
Teda koukám, že tady skoro půlku lidí neznám… 8O Dočítat nebudu, tak pls napište mi někdo v kostce, co a jak…
SRAZ - prosím vás, písněte mi, dko teda v sobotu přihasíte, zítra se tam budu stavovat ujasnit počet, tak abych nebyla za idiota, kterej nahlásí deset a pak budem tři. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 17:51

Ty wole, tady je teda víc šmíráků než „domorodců“… 8O 8O 8O :? :? :? :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 17:58

samot hele chtela sem se jeste zeptat kolik Danik meri, kdyz vazi 19kg, nas ceka prohlidka ve 3 letech a sem zvedava, co bude doktorka rikat na tu Andrejcinu vahu :roll: mela by mit tak o 5kg min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 18:28

tak jsme dorazili před hodinou z besídky a super máme to natočený ty děti jsou prostě k sežrání :lol: dostali jsme kytičku a přání ke dni matek.

tak kolik vás bude na tom srazu? když nebude pršet myslim si že dorazíme zatim nic manže neřikal tak snad to klapne. jinak je sraz v té rybárně? v 11 hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 18:33

Ahooooj Aramis!!! vítej ztracená dcero! chyběla jsi nám! a Brunčiny hlášky taky§!!
noooo do Pardubic dorazím já, Lendik, ty, Apri, Daisy, šamotka, chocholka, a měla by asi Duant a Laky - ale ty nejsou jisté! oni ti písnou sami! určitě jsem zas na někoho zapomněla!
Holky díky moc, (Ronnie a spol) že jste na mě mysleli!
a představte si!!!! MALEJ CHRNĚL PO KAPKÁCH OD 19.30 - 1.45!!!!!!!! PAK SE NADLÁBL A CHRÁPAL DO PŮL 6! takže fakt to bylo tím exémem! teda uvidím ještě dnes!
Panamo právě že on když se vzbudil tak vždy chtěl jíst.. a fakt jedl! vypil obě prsa a ještě stlačil 100ml MM z lahve!!!! a stejně byl za tři hodiny vzhůru! a zas nanovo takže bych řekla že má hlad a chtěla mu dát tu kaši! což jsem ráda, že nemusím a ještě můžeme počkat! ale jak psala MAJUŠKA - koupila jsem blb mléčnou! ne nemléčnou! je sice od 4. měsíců.. ale je mléčná!
Ronnie koupání ti brečí jo? to my od začátku milujem! jen po koupání u osušování a oblékání řve!!!
Lenko - no povím ti! pro mě to spaní - nespaní je mor!!! jsem sedmispáč! a dost mě to „zabíjí“ a mít ještě dvě! jsi FAKT DOBRÁ!!!!
TVRDĚ ZÁVIDÍM DĚTI CO SPÍ CELOU NOC!!!! FAKT! A KAKACÍ DĚTI!
Bef za růstový graf děkuju podívám se na to, až malej usne a bude čas… jo a máš pravdu.. samozřejmě chtěla vědět váhu a míru!
MIRENA - měla jí sestra tři roky.. a celé tři roky měla potíže! neustále se jí vracel zánět močáku a výtoky! a dr. říkal, že to nemůže být z mireny! dala za to spoustu peněz a vyndal jí to cca před 2 měsíci.. a má klid!!!
Leniko - zánět je fakt blbej! snad to bude ok! ale to že musíš přestat kojit je blbý! mohlo to ještě vydržet do příkrmů! ale co!!!! malá je krásná! určitě jí bude prospívat i beba! buď v klidu!!!!
Duant ty jsi nějaká bez nálady holka!!! hlavu vzhůru ! zas bude vše ok!!! uvidíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 18:34

Laky, já jsem sraz vzkazovala ve 13,30 a ty trefíš k Rybárně???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
14.5.09 18:34

V jake rybarne???psalo se ze v 13:30 pred nemocnici,Aramis to je dost ze se taky ukazes,je fajn ze jsi zpet!se mnou teda pocitej a jaky je program,jeste zvazuju jestli vezmeme manzu s sebou nebo ho nechame doma…chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 18:36

Aramis nic důležitého jsme neřešily! snad jen uzamčení diskuse! protože prostě proto! aby nás nečetl nikdo cizí! tak jsme to odsouhlasily! a GAV to zařizuje! a tím se rozpoutalo to že se sem přihlásily holky které nás „šmírovaly“ a požádaly o to, aby k nám mohly patřit! tak jsme se rozrostly! Jinak ani nic závažnýho! přístup bude mít každý kdo je v tabulce!
Pak jsme se rozhodly, že budeme kolektivně hubnout!!! až nás zamknou.. pustíme se do toho!! přidáš se?????? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 18:37

Aramis já Pardubice vůbec neznám poveze mě manžel! jen je to před nemocnicí? je tam doufám jen jedna a najdu to! někdo tady taky říkal něco před zastávkou Pardubičky? to je prosím kde??? musím vás najít!!!! jinak asi přijedeme už drív - teda já a manžel a Vojta.. ale dojdeme si někam na jídlo.. dík! za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 18:38

no jasně, že je sraz u nemocnice, páč znak „H“ je po celým městě ať jedeš z jakýkoliv strany!!!
No a program…holky, se omlouvám, ale musím ho těžce přizpůsobit Barunce a její náladě a chuti chodit (snad ji ukecám třeba na zmrzku)…ale ráda bych, abysme šly juknout na zámek a starou část města, jinak pokud budete chtít, tak nemusíme jít sednout do Rybárny, ale třeba do pizzerky nebo jinam, jen jsem se ptala v Rybárně, jestli není problém kolem deseti kočárků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 18:40

Aramis to moc neřeš! budeme rády že se uvidíme a můžeme splknout! kde si sednem bude fuk! když to bude nekuřácký! a jestli bude hezky tak fakt není co řešit!!!! UŽ SE NA VÁS MOOOOOC TĚŠÍM!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
14.5.09 18:46

Maci:tak to je parada,snad to uz ted opravdu bude lepsi!jaky ty antihystaminika berete?my mame fenistil kapky a je to fajn ale musi se to pry kapat dlouhodobe aby to nesvedelo,tak uvidime…
Laky:na besidky se taky tesim,u netere me to bavilo ale u vlastniho to bude jeste lepsi!
Duant:nas urcite „smiruje“ drz se kocko zdravime te!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 18:46

no Miso nemělas to vůbec jednoduchý jak tak čtu!! snad se vám teď vše špatné vyhne!! a manžel i ty budete ok!
Apri no taky to nemáš jednoduchý!

mě manžel pomáhá fakt hodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 18:49
AramisDeMar píše:
Laky, já jsem sraz vzkazovala ve 13,30 a ty trefíš k Rybárně???? :lol:

máme navigaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 18:52
Macík74 píše:
Aramis já Pardubice vůbec neznám poveze mě manžel! jen je to před nemocnicí? je tam doufám jen jedna a najdu to! někdo tady taky říkal něco před zastávkou Pardubičky? to je prosím kde??? musím vás najít!!!! jinak asi přijedeme už drív - teda já a manžel a Vojta.. ale dojdeme si někam na jídlo.. dík! za info!

no já bych taky dřív a myslim si že v té rybárně vařej dobře koukala jsem na stránky a výbornej výběr my by jsme dorazili tak na mezi 11-12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí