Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ja vcera delala rizoto a taky jsem to nejak s tim mnozstvim prepiskla
Zitra chci delat vylitly ptaky a o vikendu vubec nevim,cim poctit tchyni ![]()
Šamotka - teda Vendulky je pořádný kousek. No Tomášek měl na 3 měsících 7150 a ve 4 teda už nevím, ale přibíral cca 1200g měsíčně, takže taky dost. Na půl roce měl 9750g a na roce už „jen“ 12 kg, takže přibírání se zastavilo a teď je to tak 2 kg ročně, což už je pěkné. Ikdyž nevím z čeho přibírá.
Chocholka - palačinky mňam
Ať je Niki brzy ok, není nic horšího než nemocné děti a ještě když manžel nemůže pohlídat. Já jsem vždycky celá natěšená na odpoledne když je prcek nemocný. Přijede manža a já jdu do krámu, to je pak relax…
Gavot - já dělala min. víkend krkovičku na pivě, dobrota, tak třeba by tchýně byla poctěná ![]()
Před chvilkou jsem se vrátila z města, potřebovala jsem do lékárny a teď jdu zase chvilku pracovat. Šéf je dneska mimo, tak mám zase klídek… Už se těším, až se firma přestěhuje, měla bych mít svoji kancelář, tak to bude vůbec vegáč ![]()
Tak ja delam na obed smazak a brambory.
Jinak Tynka je fakt spokojena a hodna, takze hlad mit nebude. Tekutin ma dost, dohani to cajem a ted sem ji jeste dala mrkvovou stavu s vodou a tu taky pije. Zitra jdu na gyndu, tak se asi stavim pak za detskou na prevazeni. Ale ja to samy mela u Andrejky, teda jen do doby nez sme zacli s prikrmy, to uz jedla pak v pohode, Tynka mi nechce ani ty prikrmy ![]()
gavot plenky mame velikost 3, ted pouzivam pampersky sleep and play a lepitka ma uplne u sebe u tech klasickych pampersek je ma az pres sebe
Gav , tak jí udělej tchýnino výtečné kuřecí s tatarkou. ![]()
Joly , jasně smažák. To je dobrý tip.Dík.To udělám navečer, aby měl Pavel na zítra oběd do práce.
šamotka píše:Lendik píše:Lendi, takže mám přijet před nemocnici, né na zastávku. Chápu to dobře. Abych tam někde neplašila.
Holky dobré ranko…ahá..tak skoro poledne
teď jsem mluvila s Aramis , srazík je v 13:30 před tou nemocnicí.
A buď pojedeme spolu vlakem (když bude mít jen Terču) a budeme tam v 13:15 nebo pojede autem a bude tam už v jednu hodinu, aby vás mohla dirigovat.
Záchytný bod je právě vlaková zastávka Pardubice-Pardubičky (a prej tam jsou schody z nástupiště![]()
![]()
)
Chápeš to dobře. Plašit jedině před nemocnicí. Případně jít pomoct Lendikovi na zastávku s kočárem
![]()
Lendik
GAvotko..pocti ji chlebem se soli..to se tak dela ne?
![]()
Ondra je do 7 vzhuru a ja jsem pospavala do 9..nevim jestli on mezitim spal..ale ted si dava svych obvyklych 20 minut…vic doma nenaspi ![]()
Holky to je prů.er. Já jsem připojená v práci a jak se na emiminu neodhlašuju, tak nevím heslo
jsem ho zapomněla. Takže jedině anonymní
)
Ahoj holky,ja mam dnes den blbec…boli me hlava…jeste ze Ada je zlaticko,ockovani vydrzel statecne,zaplakal az po druhem pichanci,pochovala jsem ho a usnul.jak dlouho mam cekat na reakci 24h?vecer mel jen 37,2 tak dobry jen v noci byl neklidny…
Apricose - já myslím, že reakce se uvádí do 48 hod ale většinou po 24 už nic nebývá.
My jsme ještě neměli Hexu, takže se očkovalo pokaždé 2×
brouček malej ale nikdy nebrečel. Očko navíc jsme začali dávat až v roce. Což mi připomíná, že musíme na přeočkování žloutenky ![]()
ahoj babuchy,
vcera ste se do me pekne pustily…dnes sem byla u dr pro doporuceni k psycholozce a tak sem se ji ptala na to jablko,mrkev,no celkove na prikrmy a muzu zacit davat,zkouset co mu bude a nebude chutnat.
je fakt nechat ty 3 dny kvuli pripadne alergii,jinac 4 mesic mame a neni problem.
jo a muzu michat a i kdyz to bude jemnoulinky tak davat sirove ne varene.
kazda dr rika neco jineho,beru,vy uz nektere ditka mate a jini ne..nejsem knizkovej tip…
Jinak vcera u dr. jsem si prisla jako totalni blbec,asi jsem nejaka precitlivela,chjo…nejdriv se me sestra 2× ptala jestli OPRAVDU chci naockovat 2 vakciny soucasne-hexu a prevenar pak u vazeni mame 7160g pribral 1300g za 5tydnu,kdyz jsem se ptala na prikrm tak se dr.jen smal ze ho opravdu nepotrebujeme…ale ze zacneme od ukonceneho 6.mes jak psala majuska zeleninko a nemlecnymi kasemi kvuli exemu,mame do roka doporuceni vynechat chlorovany bazen,tak se na plavacka asi vyprdnu vsak ono mu to neutece…jedine pozitivum mame „jen“ stredne tezkou formu toho exemu
Vecer vygradoval mirnou vymenou nazoru s manzou,kvuli praci, Adamkovi a v podstate tak jak tu psala majuska s panamou,vic k tomu sem napsat nechci,pockam na uzamknuti,kdo vi kdo nas zase smiruje!
Reagovat uz nestihnu jdu varit,snad jen posledni vec na SRAZ PRIJEDU!kdo bere chlapa?ten muj by i jel,ze se pak s Adou projedou a my muzem treba jeste splknout!
Lendik - mám dotázek, ty jsi taková šikulka na účetnictví..... nevíš něco o příplatku k základnímu jmění? Konkrétně vrácení? Můžeme bez obav vrátit nebo tam jsou nějaký podmínky…Jsem lenoch to hledat v zákonech, tak jen jestli náhodou nevíš z hlavy…jinak si to najdu. Děkujíííí
No, tak jsem to ještě jako takové vyvrcholení dostala…jupíííí
![]()
Ahoj kecalky!
Tak náš prcek vstával dneska zas až v 9, ale už někdy od 6 se tam mlel v postýlce, že jsem byla každou chvíli vzhůru. A o půl osmé zvonil pošťák, přivezl mi úlovky z MMB, takže už jsem toho moc nenaspala.
Mací tak jaká byla dneska noc, pomohly ty kapičky trochu? Myslela jsem na tebe!
Leni tak s pomáháním je to u nás podobné, ze začátku se mohla slečna přetrhnout, to dokonce i plíny žehlila
, ale teď už má jiné zájmy. Ale abych jí nekřivdila - když jí řeknu, pomůže mi vždycky, jen někdy hází tak otrávené obličeje, že si říkám, jak asi jednou přežijeme pubertu. ![]()
A teď jsem chtěla někomu něco napsat a nevím, komu co… ![]()
Právě zjišťuju, že se naše kočičí omladina už naučila vylézat z pelíšku, tož to tu bude veselo!
Abych si dávala bacha, kam šlapu… ![]()