Poradna duly
Jana Čurdová
Mae , já vím, ale tady jsem asi víc rozebírala mojí situaci, já o tom moc nechci mluvit, jen mi to pak přihoršuje…já nejsem nemocná nějakou chřipkou, mám vysokej tlak apod., je to asi psychický, ale to vyjde nastejno… ![]()
Tak navsteva porad nikde
JOLY-kolikatku davas pliny?My teda mame lepitka taky u sebe az bych je dala i pres sebe,ale ona na to,jak ji jen parkrat za den,tak to dozene kvantitou.Vecer teda vypila jen 90ml,ale rano si dala 210ml ![]()
Jasmína pije 5× denně 180. Možná by taky snesla víc, protože má skoro 6 kg…
JOLY, Týnka je obdivuhodné mimi. Takhle málo jíst a být přitom hodná.Třeba se to zlomí až více najedete na příkrmy.
Nemáte někdo typ na jednoduchý rychlý oběd, nemám žádnou inspiraci.
Holky dobré ranko
…ahá..tak skoro poledne
teď jsem mluvila s Aramis , srazík je v 13:30 před tou nemocnicí.
A buď pojedeme spolu vlakem (když bude mít jen Terču) a budeme tam v 13:15 nebo pojede autem a bude tam už v jednu hodinu, aby vás mohla dirigovat.
Záchytný bod je právě vlaková zastávka Pardubice-Pardubičky (a prej tam jsou schody z nástupiště
)
Holky a má absťák, chybíme jí
, ale pozor - dneska už by jí ho měl přijít chlápek nainstalovat, tak se třeba ještě stihne objevit ![]()
Tak pa, musím „do práce“, zatím jsem se tam nepřipojila, Tonino nechce spinkat
chocholka píše:
JOLY, Týnka je obdivuhodné mimi. Takhle málo jíst a být přitom hodná.Třeba se to zlomí až více najedete na příkrmy.Nemáte někdo typ na jednoduchý rychlý oběd, nemám žádnou inspiraci.
Jsem taky bez inspirace a tak dělám vepřové na žampionech. ![]()
Duant - kluci jí taky 5×denně, z toho většinou 3× denně 180ml (MM) a 2× denně 200ml (UM). A myslím, že jim to taky stačí… Mají cca 6,70 kg.
DUANT-Andulka ma taky 6kg
CHOCHOL-zalezi,co mas doma.Co treba testoviny se syrovou omackou?
Lendik píše:
Holky dobré ranko…ahá..tak skoro poledne
teď jsem mluvila s Aramis , srazík je v 13:30 před tou nemocnicí.
A buď pojedeme spolu vlakem (když bude mít jen Terču) a budeme tam v 13:15 nebo pojede autem a bude tam už v jednu hodinu, aby vás mohla dirigovat.
Záchytný bod je právě vlaková zastávka Pardubice-Pardubičky (a prej tam jsou schody z nástupiště![]()
![]()
)
Lendi, takže mám přijet před nemocnici, né na zastávku. Chápu to dobře. Abych tam někde neplašila.
GAVOTTKA píše:
Já chci taky, my máme 8,5 kg. ![]()
šamotka píše:Nemuzes mit vsechnoGAVOTTKA píše:Já chci taky, my máme 8,5 kg.
Gavot , těstoviny jsme teď jedly 4 dny s omáčkou. Ty už ne.Ale dík. Asi udělám palačinky. Nemám ani maso vyndané.
Taky potřebuju do krámu ale nemá mi kdo pohlídat Nikču.
Ještě že mám pekárnu, že máme aspoň chleba. ![]()
Ahoj holky, tak zdravim. do půl 10 jsme se váleli v posteli. Koukám jak řešítě ten růstovej graf, mám ho taky v copu, ale jsme nějakej omezenec, jak se to dělá???? Rodiče výška váha mám zadáno a pak to chce hmotmost a věk(rok) dítěte to neměří na měsíce? Nějak mi to přijde chaotický a nevim, co s tim…
GAVOTTKA píše:šamotka píše:Nemuzes mit vsechnoGAVOTTKA píše:Já chci taky, my máme 8,5 kg.
Jasně, buď hodné nebo lehké mimi. ![]()